تکنولوژی مدیریت آنتن های جدید هوآوی با الهام از سیستم مدیریت هسته های پردازنده در گوشی های این شرکت توسعه یافته است.
در گذشته ای نه چندان دور تماس های تصویری با کیفیت، بازی های آنلاین پرهیجان و دانلود پرسرعت؛ همه و همه امری محال به نظر می رسید اما امروزه شاهد رونمایی از گوشی هایی با قابلیت پشتیبانی از اینترنت ۵G هستیم و شنیدن این گونه اخبار دیگر ما را شگفتزده نمی کند!
تصور کنید فعالیت های روزانه بشر تا چه اندازه می تواند با ترکیب تکنولوژی هوش مصنوعی و اینترنت ۵G سریع تر وکارآمد تر انجام شود، از این رو تولیدکنندگان گوشی های هوشمند در تلاش هستند تا با تلفیق این دو تکنولوژی تجربه بهتری را برای کاربران به ارمغان بیاورند که از این بین می توان به دستاورد جدید شرکت هوآوی که با نام ” سیستم کنترل هوشمند آنتن تلفن همراه” ثبت اختراع شده اشاره کرد.
این سیستم قادر است علاوه بر مدیریت ارتباطات برقرار شده با استفاده از اینترنت۵G، میزان انرژی مصرف شده گوشی را نیز کنترل کند. موبایل های چند آنتن ۵G در آینده ممکن است به ۸، ۱۲ و یا حتی ۲۴ آنتن مجهز شوند اما نباید این نکته را از قلم انداخت که برای بهره وری بهتر از اینترنت۵G ، به افزایش سرعت انتقال داده ها نیز نیازمندیم.
به عنوان یک مثال ساده تر می توان به نحوه عملکرد یک هواپیما اشاره کرد. با افزایش قابلیتها و ظرفیت سوخت هواپیما، امکانات آن نیز به مراتب بیشتر می شوند درحالیکه در صورت نبود سیستم مدیریت هوشمند نمی توان از این امکانات به نحو احسن بهره برد. بنابراین هوآوی با اختراع “سیستم کنترل هوشمند آنتن تلفن همراه” تلاش کرده است تا با بهره گیری از تکنولوژی هوش مصنوعی، مصرف انرژی آنتن های به کار برده شده در گوشی های هوآوی را مدیریت کند.
عملکرد این سیستم به این صورت است که در هنگام برقراری تماس تلفنی تنها از یک آنتن استفاده می شود و در هنگام اجرای سناریو های پرحجم تر مانند بازی های آنلاین و یا تماشای ویدیو این تکنولوژی با درگیر کردن آنتن های بیشتر سرعت انتقال داده ها را افزایش می دهد. این سیستم همچنین قادر است میزان مصرف باتری گوشی هوشمند را کنترل کرده و در صورت نیاز با غیرفعال کردن آنتن های غیرضروری، طول عمر باتری تلفن همراه را تا حد قابل ملاحظه ای افزایش دهد.
به عبارت دیگر این تکنولوژی جدید درست همانند مدیریت هسته های پردازنده اصلی دستگاه عمل می کند که منابع را بر مبنای نیاز تخصیص می دهد و اینطور نیست که همه منابع برای نیازهای حتی اندک نیز درگیر باشند. در مدیریت هسته ها، مصداق پردازنده بود و در این تکنولوژی جدید مصداق آنتن های گوشی هستند.
این تکنولوژی جدید به گوشی های آینده هوآوی این امکان را می دهد که آنتن های قدیمی را به شکل هوشمند مدیریت کنند تا با حفظ بازده، مصرف انرژی آنها کاهش یابد که این خود کمکی شایان ذکر به محیط زیست محسوب می شود. به عبارت دیگر هوآوی با فن آوری کنترل آنتن هوشمند خود سعی درتوسعه فن آوری و کمک به جامعه داشته است.