اپل میگوید که درخواست تجدیدنظر در این حکم را دارد، اما از هرگونه اظهار نظر بیشتر خودداری نموده است.
هیئت منصفه پیش از صدور رای یک جلسه فشرده ۳.۵ ساعته را در دادگاه ایالتی مدیسون ایالت ویسکانسین پشت سر گذاردند. این دومین مرحله از روند رسیدگی دادگاهی به این موضوع است که از دوازده روز پیش آغاز شده است.
هیئت منصفه رای داده که پردازنده های A7 و A8 و A8X مورد استفاده در آیفون ۵ اس و ۶ و ۶ پلاس (و همچنین نسخههای مختلف آیپد)، برخی پتنتهای این مرکز دانشگاهی را نقض کرده اند.
بنیاد تحقیقاتی فارغ التحصیلان ویسکانسن (WARF) در ژانویه ۲۰۱۴ شکایتی را علیه اپل مطرح کرده بود که نشان از تخلف این شرکت از پتنت «مدارهای پیش بینی» است که در سال ۱۹۹۸ توسط گوریندار سوهی استاد علوم کامپیوتر و سه تن از شاگردانش به ثبت رسیده است.
آنها در این منازعه برای مشخص کردن میزان دقیق خسارت به محاسبه تعداد چیپ مورد استفاده روی ابزارهای اپلی فروخته شده در ایالات متحده پرداختند. و در پایان هیئت منصفه هم اپل را در این زمینه مقصر اعلام کرد.
اپل هم به دنبال این است که میزان جریمهاش را تا حد ممکن کاهش دهد و سعی دارد با این استدلال که WARF در سال ۲۰۰۸ طی شکایتی مشابه در زمینه همین پتنت، مبلغ ۱۱۰ میلیون دلار از اینتل دریافت کرده، میخواهد مبلغ پرداختی را تا حد ممکن کاهش دهد.
همچنین اپل مدعی است که ارزش پتنت مورد بحث در هر دستگاه فروخته شده اپلی تنها ۷ سنت است و اصلا با مبلغ مورد نظر بنیاد تحقیقاتی فارغ التحصیلان ویسکانسن، یعنی ۲.۷۴ دلار به ازای هر دستگاه همخوانی ندارد.
این بنیاد تحقیقاتی معمولا بخش اعظم درآمدهای حاصله از این راه را برای پشتیبانی از تحقیقات دانشجویان دانشگاه ویسکانسین هزینه میکند. طبق اعلام سایت این بنیاد، تنها سال گذشته بیش از ۵۸ میلیون دلار بورس تحصیلی و تحقیقاتی توسط این مرکز اهدا شده است.
در کنار این دادگاه جنجالی در حال پیگیری، ماه گذشته WARF شکایت پتنتی دوم خود را علیه اپل در مراجع قضایی مطرح کرد و این شرکت را به تخلف در تولید جدیدترین محصولاتش متهم کرد که آیفون ۶ اس و آیفون ۶ اس پلاس و آیپد پرو را در بر میگیرند. البته تا رای نهایی دادگاه تجدیدنظر در خصوص این پروندهها هنوز مشخص نیست که چنین تخلفی در پایان برای اپل چقدر هزینه در بر خواهد داشت.