البته قبل از استفاده از شامپوهای ضدشوره، باید مطمئن شوید که موهای خود را با شامپوی عادی کامل میشویید. موهای خود را به طور منظم بشویید و حتماً از میزان کافی شامپو استفاده کنید و شامپو را روی کل سر بمالید. شامپو را با نوک انگشتان خود بین موها و روی پوست سر بمالید. این کار به نرم شدن پوست مرده و کنده شدن آن کمک خواهد کرد. اگر پوست مرده از روی پوست سر جدا نشود، بعداً به شکل شوره سر مشاهده خواهد شد. اگر پس از گذشت ۲ الی ۳ هفته، این روشها تأثیری بر روی کاهش یا رفع شوره سر نداشتند، از شامپوهای ضدشوره استفاده کنید.
دو ترکیب مؤثر در شامپوهای ضدشوره عبارتاند از سلنیوم سولفید و کتوکونازول. مطمئن شوید که شامپوی ضدشورهای که میخرید، این دو ترکیب را دارد. از ترکیبات فعال دیگر شامپوهای ضدشوره میتوان به اسید سالسیلیک و زینک پیریتیون اشاره کرد؛ اما این دو ترکیب تأثیر کمی بر روی شوره سر دارند. سلنیوم سولفید و کتوکونازول هر دو بر روی رایجترین علت بروز شوره سر تأثیر میگذارند. رایجترین علت شوره سر، نوعی عفونت قارچی پوست سر و سرعت غیرعادی تولید و مرگ سلولهای جدید پوست روی سر است. یک شامپوی ضدشوره مؤثر باید قارچهای تولیدکننده عفونت را از بین ببرد و سرعت تولید و مرگ سلولهای جدید روی پوست سر را متعادل کند. برخی تحقیقات نشان دادند شامپوهای حاوی سلنیوم سولفید مؤثر هستند و برخی دیگر شامپوهای حاوی کتوکونازول را مؤثرتر میدانند. در نتیجه نمیتوان دقیقاً گفت کدام ترکیب مؤثرترین است و شما باید با تجربه به نتیجه برسید.
برخی افراد نیز ترجیح میدهند از محصولات طبیعی استفاده کنند. بهترین شامپوهای ضدشوره طبیعی آنهایی هستند که روغن درخت چای دارند که یک ضدقارچ بسیار مؤثر است.
0 نظر
سلام ممنون از توضیحات مفید شما