شرکتهای ابزارهای قابل حمل در سه ماهه سوم ۲۰۱۵ در سراسر دنیا بیش از ۲۱ میلیون ابزار هوشمند پوشیدنی فروختهاند. این میزان فروش در مقایسه با ۷.۱ میلیون دستگاه فروخته شده در مدت زمان مشابه سال قبل نشان از رشد ۱۹۷.۶ درصدی این بازار دارد.
البته باید توجه داشت که با توجه به نوظهور بودن این بازار تکنولوژی، انتظار میرود که همچنان ۵ جایگاه اول جدول فروش تا مدتی در قبضه همین شرکتها باقی بماند و تنها تغییر آن افزایش فروش و جابجا شدن موقعیت جدول بین این شرکتها خواهد بود. موسسه تحقیق بازار IDC هم یافتههای خوداز این بازار در خصوص میزان رشد یکساله ان را طبق جدولی به شرح زیر دسته بندی و منتشر نموده است:
با این اوصاف فیتبیت همچنان در صدر جدول باقی مانده و این موضوع را مدیون محبوبیت فراوان فیتبیت شارژ و فیتبیت سورژ است. شاید مهمترین دلیل موفقیت این شرکت، استراتژی فروش و بازاریابی ویژه آن باشد. به گونهای که اکنون بیش از ۷۰ شرکت از لیست ۵۰۰ کمپانی برتر فورچن ابزارهای پوشیدنی فیتبیت را در اختیار کارمندانشان گذاردهاند.
اپل هم در حالی که فعالیت خود را از فصل گذشته شروع کرده است، توانسته با جهشی برق آسا سهم ۱۸.۶ درصدی بازار را از آن خود کرده و در جایگاه دوم قرار گیرد. اگرچه هنوز اطلاعاتی برای مقایسه عملکرد سالیانه اپل در دست نداریم، اما با فروش ۳.۶ میلیون اپل واچ در فصل دوم و همچنین عرضه ۳.۹ میلیون دستگاه در فصل سوم (که این نتیجه بیشتر حاصل ورود به بازارهای جدید است) نشان میدهد که اپل واچ عملکرد خوبی داشته است. و البته فصل تعطیلات هم به شکل سنتی موقعیتی جذاب برای اپل به حساب میآید.
در این میان شیائومی هم رشد بسیار خوبی را تجربه کرده است که بیشتر این موفقیت را مدیون قیمت بسیار مناسب Mi Band خود است. این شرکت چینی اکنون سهم ۱۷.۴ درصدی بازار ابزار پوشیدنی را در اختیار دارد. در حالی که میزان فروش میباند شیائومی در سه ماهه سوم سال گذشته میلادی تنها ۰.۴ میلیون دستگاه بود، اما در سه ماهه سوم امسال بیش از ۳.۷ میلیون دستبند هوشمند فروخته است. بیش از ۹۷ درصد این فروش در کشور چین صورت گرفته است و این نشان میدهد که شیائومی هنوز راه بسیار طولانی را برای پیشرفت پیش رو دارد.
بخش دیگری از گزارش IDC نشان میدهد که علی رغم رشد روزافزون ساعتهای هوشمند، تقاضا و علاقه برای ردیابها و دستبندهای سلامتی چندان پیشرفتی نداشته است.