برای تحصیل در رشته پرطرفدار حسابداری باید اطلاعات کافی در مورد درس های رشته حسابداری و معدل لازم برای رشته حسابداری پایه نهم و دهم داشت تا بتوان با آگاهی کامل این رشته را انتخاب نمود. در این مقاله جامع شما را با دروس رشته حسابداری در دانشگاه و هنرستان و معدل لازم برای قبولی در رشته حسابداری آشنا کرده ایم. اگر سوالات بیشتری در مورد رشته حسابداری دارید و میخواهید توسط برترین اساتید خبره حسابداری پاسخ داده شود میتوانید به سایت بیرام کبیر به نشانی www. beyram-kabir.ir مراجعه کنید و سوالات خود را در بخش نظرات مطرح کنید تا اساتید ما در اسرع وقت پاسخ شما عزیزان را بدهند.
درس های رشته حسابداری
به طور کلی میتوان گفت در صورتی که قصد تحصیل در رشته حسابداری را داشته باشید باید تمرکز اصلی تان را بر روی دروس تخصصی حسابداری و آمار قرار دهید تا بتوانید در این رشته موفق باشید. دروس حسابداری در مقطع کاردانی شامل 32 واحد تخصصی ریاضی میباشد و ضروری است دانشجویان این رشته درس زبان تخصصی ریاضی را بگذرانند. دروس رشته حسابداری کاردانی عبارت است از:
- اصول حسابداری 1 و 2 و 3 که هر درس اصول حسابداری چهار واحد میباشد.
- حسابداری دولتی برابر با سه واحد میباشد.
- حسابداری صنعتی 1 و 2 که هر درس شامل سه واحد میباشد.
- حسابرسی 1 سه واحد است.
- حسابداری میانه 1 در یک واحد درسی ارائه میشود.
- اصول تنظیم و کنترل بودجه دولتی که در سه واحد درسی ارائه میشود.
اگر میخواهید بیشتر با رشته حسابداری و دروس حسابداری آشنا شوید و برای آزمون های استخدامی و فنی حرفه ای آمادگی لازم را کسب کنید میتوانید به صفحه نمونه سوالات حسابداری مجتمع فنی تهران مراجعه کنید و نمونه سوالات بیشتر با جواب را دریافت نمایید.
درس های رشته حسابداری در دانشگاه
رشته حسابداری در دانشگاه یکی از رشته های پرطرفدار میباشد که به علت بازار کار خوبی که دارد روز به روز به تعداد متقاضیان این رشته افزوده میشود. درس های رشته حسابداری در دانشگاه به این صورت است که در مجموع دانشجو باید 135 واحد درسی را پاس نماید. از این تعداد واحد 20 واحد آن دروس عمومی را تشکیل میدهد، 44 واحد درسی شامل دروس پایه میباشد، 13 واحد شامل دروس تخصصی مخصوص گرایش های بوده و 58 واحد درسی شامل دروس اختصاصی رشته ریاضی میباشد.
دروس پایه رشته حسابداری شامل موارد زیر میباشد و افراد برای اشتغال در رشته حسابداری موظف هستند این دروس را پاس نمایند:
- مبانی سازمان و مدیریت
- پژوهش عملیاتی
- پول و ارز و بانکداری
- مبانی تولید و عملیات
- اصول علم اقتصاد 1و 2
- مالیه عمومی و خط مشی مالی دولت ها
- حقوق تجارت
- روش های تحقیق و مأخذ شناسی
- آمار و کاربرد آن در مدیریت
- مبانی و کاربرد کامپیوتر در مدیریت
اگر میخواهید بدون نیاز به تحصیلات دانشگاهی در رشته حسابداری مدرک فنی حرفه ای بین المللی دریافت کنید و در این حوزه مشغول به کار شوید میتوانید به صفحه بهترین آموزشگاه حسابداری در میدان انقلاب مراجعه کنید و با شرکت در دوره های حسابداری آموزشگاه حسابداری از تخصص برترین اساتید بهره مند شده و با دریافت مدرک فنی حرفه ای به سرعت وارد بازار کار شده و کسب درآمد داشته باشید.
درس های رشته حسابداری در هنرستان
معمولا برای افرادی که قصد دارند سریعا وارد بازار کار شده و کسب درآمد داشته باشند رشته حسابداری یکی از رشته های پیشنهادی میباشد. متقاضیان رشته حسابداری روز به روز در حال افزایش میباشد و ورود به این رشته از هنرستان نیز به دلیل ورود سریع تر به دانشگاه با استقبال بی نظیری رو به رو شده است.
در این بخش میخواهیم شما را با درس های رشته حسابداری در هنرستان آشنا کنیم. برای دروس حسابداری در هنرستان در این بخش صرفا شما را با دروس اختصاصی آشنا میکنیم که این دروس عبارتند از:
- حسابداری وجوه نقد و تحریر دفاتر قانونی در پایه دهم
- حسابداری خرید و فروش در پایه دهم
- ارتباط موثر در پایه دهم
- حسابداری انبار و اموال در پایه یازدهم
- مدیریت تولید در پایه یازدهم
- حسابداری حقوق و دستمزد در پایه یازدهم
- دانش فنی پایه حسابداری در پایه دهم
- تفکر و سواد رسانه ای در پایه یازدهم
فرصت های شغلی برای حسابداران در حال حاضر در ایران زیاد است و افرادی که در این حوزه تخصص لازم را کسب کرده باشند میتوانند به سرعت اشتغال یابند و کسب درآمد داشته باشند. پس بهتر است بعد از انتخاب این رشته حتی با شرکت در دوره های حسابداری فنی حرفه ای مهارت های لازم را به سرعت کسب کنید تا بتوانید در این حوزه اشتغال یابید.
دروس ترم اول رشته حسابداری دانشگاه آزاد
بعد از انتخاب رشته ریاضی یکی از فاکتور های مهم مورد نظر دانشجویان دروس ترم اول رشته حسابداری دانشگاه آزاد میباشد زیرا میخواهند از دروسی که باید در ابتدای ورود به دانشگاه بگذرانند اطلاع یابند. دروس ترم اول رشته حسابداری دانشگاه آزاد برحسب پیش نیاز های هر فرد تعیین میشود اما به طور کلی برحسب چارت ارائه شده برای دانشگاه آزاد در شرایط عادی درس های ترم اول رشته حسابداری دانشگاه آزاد شامل دروس عمومی و پایه میباشد که این دروس به صورت زیر تعریف شده اند:
- زبان عمومی
- زبان خارجی
- اخلاق اسلامی و یا آیین اسلامی
- اقتصاد خرد
- ریاضی عمومی
- اصول حسابداری 1
به طور کلی در صورتی که نمرات دروسی پایین تر از حد مجاز باشد دانشجو موظف است این دروس را به صورت پیش نیاز در دانشگاه پاس کند تا بتواند سایر دروس را بگذراند.
معدل لازم برای رشته حسابداری پایه نهم
یکی از شروط ورود به رشته حسابداری معدل میباشد. به همین دلیل اغلب کسانی که میخواهند وارد دانشگاه رشته حسابداری شوند باید معدل مناسبی را کسب کرده باشند تا موفق به ورود به دانشگاه گردند. همان طور که میدانید امروزه یکی از شروط اصلی ورود به دانشگاه معدل میباشد به همین دلیل افراد باید علاوه بر رتبه کنکور تمرکز خاصی روی معدل خود داشته باشند.
معدل لازم برای رشته حسابداری پایه نهم برابر با 14 میباشد و کسانی که قصد ورود به دانشگاه دولتی دارند باید معدل 14 یا بالاتر داشته بشند. البته دقت داشته باشید در صورتی که بخواهید در دانشگاه های برتر کشور تحصیل کنید نیاز است علاوه بر معدل رتبه خوبی را در کنکور کسب کنید. برای اینکه به یک حسابدار موفق تبدیل شوید میتوانید در کلاس های حسابداری سایت بیرام کبیر شرکت کنید تا تخصص لازم را در این حوزه کسب کنید و به سرعت از مهارت های آموخته خود کسب درآمد داشته باشید.
برای قبولی در رشته حسابداری چه درس هایی مهم است
برای قبولی در رشته حسابداری چه درس هایی مهم است؟ این یکی از پرتکرار ترین سوالاتی است که پرسیده میشود زیرا اغلب کسانی که قصد ورود به این رشته را دارند میخواهند بدانند که باید چه دروسی را تقویت کنند تا بتوانند در این رشته موفق تر باشند.
اگر میخواهید با دروسی که نیاز است برای ورود به رشته حسابداری تقویت شود بیشتر آشنا شوید میتوانید به صفحه برای قبولی در رشته حسابداری چه درس هایی مهم است مراجعه کنید و اطلاعات لازم را کسب نمایید. به طور کلی اگر قصد ورود به این رشته را دارید باید در دروس ریاضی، حسابان، آمار، هندسه و کلیه دروسی که زیر مجموعه ریاضی و محاسبات به شمار میرود قوی باشید تا بتوانید موفقیت بیشتری را در این رشته کسب کنید.
رشته حسابداری چه کتاب هایی دارد
همان طور که اشاره شد شما برای تحصیل در رشته حسابداری نیاز است دروس عمومی، پایه و تخصصی را بگذرانید که برای این دروس کتاب هایی وجود دارد که گاهی در بسیاری از دانشگاه ها کتب مشترک استفاده میشود و در بعضی دیگر از کتب دیگر استفاده میگردد. به طور کلی برای پاسخ به سوال رشته حسابداری چه کتاب هایی دارد میتوان گفت برای دروس تخصصی کتب اصول حسابداری ۲، حسابداری میانه ۱ و ۲، بهایابی ۱ و ۲، مالیاتی ۱ و ۲، کنترلهای داخلی و نظام راهبردی شرکتی، مالی ۱ و ۲، حسابداری مدیریت، حسابداری پیشرفته ۱ و ۲، حسابرسی ۱ و ۲، مدیریت سرمایه گذاری، مبانی حسابداری بخش عمومی، زبان تخصصی ۱ و ۲، حسابداری ابزار و عقود اسلامی، نرم افزارهای کاربردی در حسابداری، حسابداری موارد خاص، کارگاه حسابداری پیشنهاد میشود.
شما میتوانید برای اطلاعات بیشتر در حوزه حسابداری، دروس و کتب و معدل لازم جهت موفقیت در رشته حسابداری به سایت بیرام کبیر به نشانی www. beyram-kabir.ir مراجعه کنید و از طریق ارتباط با اساتید حسابداری ما اطلاعات لازم را کسب نمایید.
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و فوت و فن هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد