با افزایش روزافزون تعداد دانشگاهها و سهولت گرفتن مدرک دانشگاهی، تعداد دانش آموختهها افزایش یافته است. از طرفی تعداد موقعیتهای شغلی، پاسخگوی این تعداد دانش آموخته از دانشگاهها نیست که این امر باعث بیکاری و نا امیدی بسیاری از آنان میشود. اما باید راهی باشد که بین این همه دانش آموخته به فردی متمایز و متخصص تبدیل شد تا بتوان موقعیت شغلی مناسب برای خود فراهم کرد.
مهندسی عمران یکی از رشتههایی است که به دلیل وسعت زیاد و انواع حوزههای کاری طرفداران بسیاری دارد. حوزه ساخت و ساز و اجرای ساختمان یکی از محبوبترین بخشهای حوزه کاری مهندسین عمران است.
آموختن تجربیات جدید سن ندارد و شما در هر سن و با هر قدر سابقه کار، باید با علم روز پیش بروید. با سرعت پیشرفت تکنولوژی اگر به آموختن نپردازید و به روشهای قدیمی ادامه دهید، روزی میرسد که رقبا بسیار از شما جلو زده و دیگر در حوزه خود حرفی برای گفتن ندارید!
آموزش اجرای ساختمان چه کمکی به ما میکند؟
اکثر کارفرماها به دنبال افراد کارآمد، با دانش ولی با سابقه کم هستند. چرا که هرچه سابقه و سن افراد بیشتر شود توقع بیشتری از کارفرما دارند ولی یک جوان تازه کار که انگیزه کافی برای رشد و ارتقا دارد میتواند همین کار را با بهرهوری بهتر و توقع پایین تر انجام دهد.
اگر به دنبال راهی برای اشتغال به کار در حوزه اجرای ساختمان هستید شک نکنید که دیدن آموزش اجرای ساختمان سادهترین و کوتاهترین مسیر برای رسیدن به این هدف است.
آموزش اجرای ساختمان را از کجا تهیه کنم؟
برای یادگیری و تسلط بهتر بر آموزش اجرای ساختمان باید علاوه بر داشتن نکات تئوری، نکات فنی در کارگاه و به صورت عملی شرح داده شود. همانطور که میدانید در صورتی که فقط اجرای یک ساختمان را یاد بگیرید، با انواع روشهای دیگر آشنا نخواهید شد.
برای مثال اگر اسکلت بتنی اجرا شده باشد، اجرای اسکلت فولادی را چگونه یاد میگیرید؟!
یا اگر در یک ساختمان، اجرای سقف تیرچه بلوک را یاد بگیرید، اجرای سقفهای دیگر مانند وافل، یوبوت، کوبیاکس، بابل دک و غیره را تجربه نمیکنید.
یا اگر پایدارسازی گود با روش سازه نگهبان خرپایی باشد، اجرای نیلینگ، انکراژ و غیره را چطور یاد بگیرید؟! اصلا چقدر باید زمان گذاشت تا تمام روشها را آموخت؟!
پس باید به دنبال آموزشی باشید که از انواع ساختمانها بازدید کرده باشد و انواع روشها را آموزش دهد.
مجموعه آکادمی عمران با بازدید از پروژههای مختلف علاوه بر آموزش اجرای اسکلت بتنی و فولادی، انواع سیستمهای سقف بتنی و فولادی، انواع روشهای پایدارسازی گود و غیره را فراهم کرده است.
تمام این آموزشها از تخریب و گودبرداری گرفته تا دیوارچینی و نازک کاری در آموزش حرفهای نخبگان اجرای ساختمان گرد هم آمده است.
چرا باید دوره اجرای ساختمان را ببینیم؟
اگر شما به تازگی از رشته مهندسی عمران فارغ التحصیل شده باشید حتما میدانید که در دروس دانشگاهی جایی برای پرداختن به نکات و ریزه کاریهای اجرایی نیست و استادان عمدتا به اصول طراحی سازه، پی، مکانیک خاک میپردازند و اندک زمانی از ساعت کلاس را به بازگو کردن نکات اجرایی میگذرانند.
در این شرایط یک دانشجو را که به تازگی از دانشگاه فارغ التحصیل شده و به دنبال شغلی متناسب با رشتهاش میگردد فرض کنید. این دانشجو به شرکتهای پیمانکاری زیادی سر میزند اما به خاطر ندانستن نکات و چم و خم کار نمیتواند شغل مورد نظرش را پیدا کند چرا که برای مثال با انواع سقفها مثل وافل، کوبیاکس یا بابل دک آشنایی ندارد چه برسد به نکات اجرایی آنها.
در نهایت این دانشجو یا مجبور میشود که دوره کارآموزی خود را شروع کند و گام به گام از افراد با سابقه کسب تجربه نماید یا این که دلسرد شده و رو به مشاغل غیر مرتبط با رشتهاش میآورد.
اما در این خبر میخواهیم یک مسیر میانبر را به شما معرفی کنیم که به این سبک دانشجویان کمک میکند تا دوره کارآموزی خود را کوتاه کرده و زودتر از افراد مشابه خود، به جایگاه شغلی و درآمد بالا برسند.
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و فوت و فن هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد