قرص ضد حساسیت یکی از محصولاتی است که افراد زیادی از آن استفاده می کنند. حساسیت یا واکنش های آلرژیک می توانند مشکلات زیادی را برای سلامتی به وجود بیاورند. گاهی بروز حساسیت به حدی خطرناک می شود که بر دستگاه تنفسی اثر می گذارد و باعث مرگ می شود. به همین دلیل، استفاده از روش های مناسب برای کنترل آن اهمیت بسیار زیادی دارد. بی شک، مصرف قرص برای کنترل حساسیت یکی از روش هایی است که به همگان توصیه می شود. همین امر سوالات زیادی را به وجود آورده است که در ادامه تلاش می کنیم به سوالات پرتکرار در این زمینه پاسخ دهیم.
انواع قرص های پرطرفدار ضد حساسیت
امروزه، تولید کنندگان محصولات و مکمل های دارویی قرص های مختلفی را به بازار عرضه کرده اند تا به کنترل حساسیت و واکنش های آلرژیک کمک نمایند. برخی از قرص های پرطرفدار ضد حساسیت به شرح زیرند:
- ستیریزین
- دزلوراتادین
- فکسوفنادین
- لووستیریزین
- لوراتادین
به این نکته توجه داشته باشید که برخی از این قرص ها را می توان بدون نسخه پزشک مصرف کرد. اما اگر علائم حساسیت طی 24 ساعت از بین نرفتند برای درمان باید سریعا به بخش فوریت های پزشکی بیمارستان مراجعه شود، در غیر اینصورت خطر مرگ وجود دارد.
آیا مصرف قرص ضد حساسیت ضرر دارد؟
شاید بتوان گفت یکی از پرتکرار ترین سوالاتی که در مورد استفاده از انواع قرص ضد حساسیت پرسیده می شود در این زمینه است که آیا این قرص ها باعث حساسیت می شوند! بهتر است بدانید آنتاهیستامین ها برای کنترل علائم تب یونجه، اگزما، سینوزیت و کهیر مزمن به کار برده می شوند و تا به حال هیچ گونه عارضه جانبی خطرناکی در اثر استفاده از این داروها گزارش نشده است. همچنین، به ندرت استفاده از این قرص ها باعث آسیب حاد کبدی می شود.
عوارض جانبی قرص ضد حساسیت
عوارض جانبی این قرص ها به شرح زیر هستند:
- خواب آلودگی
- خشکی دهان، خشکی چشم
- تاری دید یا دوبینی
- سرگیجه و سردرد
- فشار خون پایین
- ضخیم شدن مخاط در راه های هوایی
- ضربان قلب سریع
- مشکل در ادرار کردن و یبوست
آیا می توانم روزی 2 قرص برای حساسیت مصرف کنم؟
قرص هایی که برای درمان حساسیت به کار برده می شوند می توانند باعث خواب آلودگی شوند. به همین دلیل مصرف این قرص ها در طول روز، در طی رانندگی و یا کار با دستگاه ها که نیاز به دقت فراوان دارد، ممنوع است. مصرف 2 قرص ضد حساسیت به طور همزمان می تواند به سلامتی آسیب وارد کند و در این صورت ضررهای آن بیشتر از فواید آن است.
آیا مصرف این قرص ها باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود؟
یکی دیگر از سوالاتی که نگرانی های زیادی را برای افراد به وجود می آورد در این زمینه است که آیا استفاده از قرص ضد حساسیت باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می گردد! پاسخ به این سوال منفی است. تا به حال هیچ گونه مدرکی دال بر این موضوع به دست نیامده است که مصرف قرص ها و داروهای ضد حساسیت خطر ابتلا به بیماری های مزمن از جمله بیماری کرونا را افزایش می دهد. در نتیجه، اگر شما حساسیت دارید، با مشورت پزشک می توانید استفاده از این داروها را شروع کنید.
آیا قرص ضد حساسیت آنتی هیستامین به درمان کووید 19 کمک می کند؟
بیماری کووید 19 یکی از بیماری هایی است که نگرانی های زیادی را برای افراد به وجود آورده است و تمامی افراد به دنبال روش های مناسب برای کنترل این بیماری هستند. مطالعات بالینی نشان داده اند برای تعیین میزان اثربخشی هر دارو در درمان کووید 19 باید آزمایشات فراروانی را انجام داد، با این وجود مراقبت های اولیه با آنتی هیستامین ها و آزیترومایسین می تواند بیماری کرونا را کنترل کند و از شد یافتن آن جلوگیری به عمل آورد. به این موضوع توجه داشته باشید مصرف خودسرانه این قرص ها برای کنترل بیماری کووید 19 ممنوع است.
جمع بندی
تا بدینجا تلاش کردیم اطلاعات کافی را در مورد انواع قرص ضد حساسیت در اختیار شما قرار دهیم. برخی از قرص های پرطرفدار عبارتند از سیتریزین، دزلوراتادین، فکسوفنادین، لووستیریزین و لوراتادین. عوارض جانبی این قرص ها زیاد نیست و معمولا آسیبی به کبد وارد نمی کنند. برخی از داده ها نشان می دهند که از این قرص ها می توان برای کنترل بیماری کووید 19 استفاده کرد، با این وجود به مطالعات بیشتری در این زمینه نیاز است.
اگر می خواهید برای خرید قرص ضد حساسیت اقدام کنید، می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه نمایید. تمامی مکمل هایی که در این سایت به فروش می رسند دارای مجوزهای لازم از سازمان بهداشت و غذا و دارو هستند. همچنین، این سایت مشاوره های رایگان و تخصصی مکمل ها را به مشتریانش عرضه می دهد.
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و فوت و فن هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد