نرم افزار حسابداری ( accounting software) از ارکان اصلی تمامی کسب و کارها، مدیریت مالی آن کسب و کار است.
نرم افزار حسابداری یک نوع نرم افزار کاربردی بوده که پردازشهای حسابداری را درون ماژولهایی مانند پرداخت، حقوق و دستمزد و… ثبت و پردازش مینماید
امور مالی نیازمند دقت و توجه به جزئیات بالایی داشته و هر مغایرتی میتواند منجر به ضرر و زیان کسب و کار شده و امری غیرقابل جبران شود. جهت جلوگیری از خطاهای انسانی و خطاهایی که موجب اشتباه در محاسبات میشود، استفاده از نرم افزار حسابداری، انتخابی مطمئن است.
استفاده از نرم افزار حسابداری امکان مدیریت امور مربوط به خرید و فروش را فراهم مینماید. برخی از کسبوکارها به دلیل عدم نیاز به تمامی امکانات نرم افزار، اقدام به استفاده از نرم افزارهای رایگان مینمایند.
داشتن یک نرم افزار حسابداری آسان مزایایی از جمله کاهش هزینه، افزایش دقت، افزایش کارایی در انجام امور مالی، ارتباط با پشتیبانی، امنیت با سطح بالا، کاهش خطا دارد. از دیگر مزایای نرم افزار حسابداری رایگان، امکان بررسی و تست نرم افزار بدون پرداخت هزینه است و در صورت عدم تمایل، نرم افزار دیگری جهت استفاده انتخاب خواهد شد.
نرم افزارهای حسابداری رایگان:
- نرم افزار حسابداری فرداد
- زروان
- آرین سیستم
- کاکتوس
- وینا
- برهان سیستم پاسارگاد
راهکارهای ساده برای مدیریت مالیات و فاکتورها
اجرای روش مدیریت فاکتورها در یک سازمان بسیار مهم است. این روش به کاربران امکان میدهد تا با استفاده از اطلاعات دقیق، فاکتورها و عوامل مختلف موثر بر عملکرد سازمان را شناسایی و مدیریت نمایند.
مدیران نیز با تجزیه و تحلیل دادهها میتوانند اقدامات مرتبط در جهت توسعه . پیشرفت را بررسی نموده و در فرایند و تصمیمات استراتژیک اعمال نمایند.
مدیریت مالیات و فاکتورها در جهت دستیابی به اهداف سازمان انجام شده و شامل بخشهای فاکتور، برنامه ریزی، بودجه بندی، مانیتورینگ، سنجش و تحلیل استراتژی و اهداف است.
مدیریت صورتحسابها باعث ایجاد شفافیت در هزینهها و آگاهی از آنها شده و ارزیابی مناسبی در جهت بهرهوری اقتصادی ارائه میدهد.
همچنین امروزه با توجه به اهمیت ثبت فاکتور رسمی در سامانه مودیان، امکان صدور و ارسال فراهم گردیده است.
کاهش پیچیدگی حسابداری در سامانه مودیان
کلیه صاحبان مشاغل (صنفی و غیرصنفی) و اشخاص حقوقی موضوع فصل های چهارم و پنجم باب سوم قانون مالیات های مستقیم مصوب 1366/12/3 با اصلاحات و الحاقات بعدی آن، مشمول ثبت صورتحساب در سامانه مودیان هستند؛ بنابراین جهت عدم پرداخت جریمه باید به نحوی صورتحسابها را ارسالا نمایید.
ارسال صورتحساب به سامانه مودیان شامل چند روش بوده و در حال حاضر به دلیل عدم تمایل به پرداخت هزینههای اضافی، متقاضیان ارسال صورتحساب از نرمافزارهای حسابداری یا شرکت معتمد مالیاتی به سازمان امور مالیاتی را انتخاب نمودهاند.
مزایای استفاده از خدمات شرکتهای معتمد
- از مزایای استفاده از خدمات شرکتهای معتمد مالیاتی میتوان به کاهش پیچیدگی در امور ارسال صورتحساب اشاره نمود.
- شرکتهای معتمد مسئولیت ارسال صورتحسابهای شما به سامانه مودیان را به عهده داشته و تا برطرف شدن خطا و ارسال مجدد، پشتیبان شما خواهند بود.
- تا به امروز، تعداد شرکتهای معتمد مالیاتی به 12 رسیده و برای انتخاب میان این شرکتها باید پارامترها و فیلترهای مورد نظر خود را بررسی نمایید.
- شرکتهای معتمد مالیاتی با داشتن دانش و تخصص در زمینه امور مالیاتی، این اطمینان خاطر را به شما میدهند که تمامی فرایندهای ثبت و ارسال صورتحساب به درستی انجام شده و جریمههای قانونی کاهش پیدا میکند.
- شرکتهای معتمد مالیاتی با ارائه راه حل و راهکارهای سریعتر، باعث صرفه جویی در زمان و هزینه شده و زمان شما جهت تنظیم اظهارنامه به حداقل رسیده و بهرهوری سازمان را افزایش میدهد.
- شرکتهای معتمد مالیاتی با ارائه مشاوره تخصصی و کاربردی به کسبوکارهای متفاوت کمک نموده و با استفاده از دانش روز و تغییرات و قوانین جدید، امکان تصمیمگیری صحیح را به شما خواهند داد.
- شرکتهای معتمد مالیاتی امکان ارائه گزارشات دقیق و شفاف را به شما داده و مطابق با استانداردهای سازمان امور مالیاتی، گزارش دریافت نمایید.
ویژگیهای مهم در استفاده از شرکت معتمد
- ارسال صورتحساب در حداقل زمان ممکن به سامانه مودیان
- پشتیبانی تلفنی و الکترونیکی توسط کارشناسان متخصص
- امکان ایجاد کاربر فرعی
- دریافت گزارش های متنوع
- ارائه دهنده بسته خدماتی «برنزی» رایگان برای کسب و کارهای کوچک
پیشنهاد ما استفاده از شرکت معتمد کیسان است. این شرکت جز اسامی رسمی معرفی شده سازمان امور مالیاتی کشور است و تا کنون بیش از 100 میلیون صورتحساب به سامانه ارسال کرده است.
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و فوت و فن هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد