شیو، اپیلاسیون وسایر روش های کندنی شبیه به شکست در یک جنگ است. شما یک روز از شر موهای زائد خلاص می شوید، اما چند روز بعد، دوباره موها برگشته و باید دوباره به آن رسیدگی کنید. محیا تجهیز گستر پارس: این روش ها منجر به اتلاف وقت و هزینه می شود و به دنبال راهی برای حذف دائمی موهای زائد می گردید.
لیزر موهای زائد و الکترولیز دو روش محبوب از بین بردن موهای زائد در طولانی مدت هستند، هر دوی این روش ها فولیکول های مو را در زیر سطح پوست هدف قرار می دهند تا رشد آنها را مختل و از بین ببرند. اگرچه الکترولیز تنها روش حذف موهای زائد است که توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) برای حذف دائمی موهای زائد تایید شده است، قبل از اینکه تصمیم بگیرید که کدام روش از بین بردن موهای زائد گزینه بهتری است، باید بدانید که هر فرآیند چگونه کار می کند و به مزایا و معایب آنها بپردازیم:
لیزر
هنگامی که لیزر موهای زائد را انجام می دهید، اشعه لیزر از پوست شما عبور می کند و ملانین موجود در فولیکول مو را هدف قرار می دهد. با افزایش دمای فولیکول، ریشه مو از بین می ورد. زمانی که ریشه از بین می رود، فولیکول قادر به تولید مو نیست. لیزر موهای زائد عوارض جانبی محدودی دارد. برخی از افراد قرمزی و تورم را تجربه می کنند، اما معمولاً در عرض چند ساعت فروکش می کنند. البته کارایی انواع دستگاه لیزر موهای زائد با یکدیگر متفاوت است.
الکترولیز
الکترولیز برداشتن تک تک موها از هر ناحیه ای از بدن است، در روش الکترولیز با قرار دادن یک پروب در فولیکول مو و ارسال جریان الکتریکی از طریق آن، فرکانس های رادیویی موج کوتاه به فولیکول مو می رسد و رشد آن را مختل می کند. الکترولیز معمولاً برای نواحی کوچک موهای زائد توصیه می شود، زیرا هر فولیکول مو به صورت جداگانه و یکی یکی هدف قرار می گیرد و برای مناطق بزرگ مناسب نیست.
الکترولیز برای افرادی با هر نوع پوست، رنگ پوست، نوع مو و رنگ مو موثر است، الکترولیز همچنین برای هر ناحیه ای از بدن – از جمله ابروها – مناسب است.
فرآیند الکترولیز را میتوانیم با قراردادن قلم الکترولیز دستگاه اسمارت3 در پوست انجام دهیم. با استفاده از قلم الکترولیز امواج کوتاه در فولیکول های مو برای جلوگیری از رشد موهای جدید استفاده می کند.
مراقبت های بعد از الکترولیز
پس از الکترولیز، باید یک کرم ضد باکتری را روی نواحی تحت درمان بمالید. شما باید از هر گونه فعالیتی که می تواند باعث تعریق بیش از حد شود، اجتناب کنید و از لمس یا خاراندن ناحیه تحت درمان در روزهای بعد خودداری نمایید.
عوارض جانبی الکترولیز
عوارض جانبی جزئی شایع هستند، اما در عرض یک روز از بین می روند. شایع ترین علامت قرمزی خفیف ناشی از تحریک پوست است. درد و تورم نادر است.
بیماران مقدار کمی درد را نیز در طول فرآیند گزارش می کنند. اکثر مردم این احساس را به عنوان یک احساس گرما توصیف می کنند که هر بار که سوزن به فولیکول جدیدی حمله می کند، یک نیشگون گرفتن می شود.
عوارض جانبی شدید احتمالی عبارتند از عفونت ناشی از سوزن های غیراستریل استفاده شده در طول عمل و همچنین اسکار. مراجعه به یک متخصص پوست دارای مجوز می تواند خطرات را به حداقل برساند.
الکترولیز و لیزر موهای زائد از چند جهت مشابه هستند:
- هردو روش منجر به حذف موهای زائد درهر ناحیه از بدن می شوند.
- هر دو روش به جلسات متعدد نیاز دارند.
- رشد مو شامل سه مرحله است. لیزر موهای زائد و الکترولیز فقط زمانی کار می کند که فولیکول مو در مرحله آناژن یا رشد باشد.
- هر دو روش ایمن و مورد تایید FDA برای حذف موهای زائد هستند.
تفاوت بین الکترولیز و لیزر موهای زائد
اگرچه این دو روش از حذف موهای زائد شباهت هایی دارند، اما تفاوت هایی نیز دارند:
الکترولیز | لیزرموهای زائد |
جلسات الکترولیز بسیار طولانی تر است، زیرا هر مو باید یک به یک هدف قرار گیرد ( 15 تا 20 جلسه، به خصوص در ناحیه ای که مو ضخیم است.) | به جلسات کمتری نیاز دارد زیرا لیزر چندین مو را در یک زمان تحت تأثیر قرار میدهد. (حدودا بین 6 تا 8 جلسه) |
الکترولیز نیازی به جلسات شارژ ندارد دائمی می باشد در الکترولیز هیچ موی جدیدی قادر به رشد نیست. | تقریباً یک بار در سال نیاز به جلسات شارژ دارید. |
برای نواحی وسیع توصیه نمی شود زیرا نیاز به جلسات و مدت زمان بیشتری دارد. | به راحتی در مدت زمان کوتاهتر ناحیه وسیعی لیزر انجام می گیرد. |
روی هر نوع مو و هر رنگ پوستی همین اثر را دارد. | لیزر درمانی در افرادی که پوست روشن و موهای تیره دارند یا بالعکس بیشترین تاثیر را دارد. |
الکترولیز میتواند در هر نقطه از بدن از جمله ابروها استفاده شود. | به دلیل تاثیر لیزر بر منطقه وسیع و نزدیک بودن چشم با ابرو ،بهتر است از این روش برای ناحیه ابرو استفاده نشود. |
امکان حذف موهای سفید(مانند ناحیه چانه،گوش،ابرو و …) را دارد. | توانایی حذف موهای سفید ندارد. |
الکترولیز تک تک موهای بدن را از بین می برد و به همین دلیل درد زیادی ایجاد می کند.
|
در مقایسه با لیزر الکترولیز، درمان با لیزر از نظر درد بسیار بهتر است
|
مناسب برای نواحی کوچک | مناسب برای نواحی وسیع تر |
الکترولیز در مقابل لیزر موهای زائد: کدام یک بهتر است؟
همه چیز بستگی به هدف شما دارد علاوه بر مواردی که در جدول بالا مطرح شد در اینجا چند واقعیت دیگر وجود دارد که در تصمیم گیری در انتخاب روش حذف موهای زائدبه شما کمک می کند:
الکترولیز در هر جلسه هزینه کمتری دارد. با این حال، برای خلاص شدن از شر موهای زائد بدن به جلسات بیشتری نیاز دارید. میتوانید تنها با چند جلسه در نواحی کوچک بدن الکترولیز انجام دهید، اما انجام این روش برای نواحی بزرگتر هزینه بیشتری در پی خواهد داشت.
درمان لیزر موهای زائد معمولاً برای هر جلسه هزینه بیشتری دارد، اما برای دیدن نتایج فقط چند جلسه طول می کشد. بسته به اندازه منطقه درمان، قیمت ها برای هر دو متفاوت است.
شما میتوانید برای پاسخ به سوالات خود درمورد دستگاه الکترولیز و یا دستگاه لیزر موهای زائد ، به سایت شرکت محیا تجهیز گستر پارس مراجعه نمایید.
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و فوت و فن هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد