داشتن ناخنهایی زیبا، کشیده و سالم خواست همهی خانم هاست. زیرا زیبایی دستها را دو چندان میکند. اما ممکن است به دلایل بیماریهای خاص و یا عوامل ژنتیکی ناخن برخی افراد فرم زیبایی نداشته باشد و یا حتی دچار مشکل و آسیب باشد. از این رو افراد به کاشتن ناخن روی میآورند. در این مقاله قصد داریم به بررسی تمام موارد و نکات مربوط به کاشت ناخن بپردازیم. پس با ما همراه باشید.
ساختار و ساختمان ناخن
ناخن به عنوان یکی از قسمتهای بدن که فاقد عصب و عروق خونرسانی است، شناخته میشود. این عضو علاوه بر جنبهی زیبایی، در بسیاری از کارهای روزانه، به ما کمک میکند تا کارها را بهتر انجام دهیم. حتی شاید جالب باشد بدانید که این عضو در بدن، گاهی به عنوان یک سد دفاعی عمل کرده و از بروز بسیاری از بیماریها جلوگیری میکند. در این بخش قصد داریم با ساختار این عضو مهم در بدن بیشتر آشنا شویم. برای شروع، بهتر از ابتدا با قسمتهای اصلی تشکیل دهنده ناخن آشنا شویم:
صفحه ناخن
صدف ناخن یا صفحه ناخن همان قسمتی است که کاشت ناخن بر روی آن انجام می شود.
لانولا
لانولا که با نام ماهک ناخن نیز شناخته میشود، بخش هلالی شکل در قسمت انتهایی ناخن است و از نظر رنگ نسبت به سایر نقاط ناخن کمی سفیدتر و پر رنگ تر است. در بسیاری از ناخن ها، ماهک و رنگ آن به راحتی قابل تشخیص نیست و پس از مانیکور ناخن آن را میتوان دید.
کوتیکول
کوتیکولها همان سلول های مرده ایست که ماهک ناخن را احاطه کرده است. و در مانیکور که مرحلهی اولیه در کاشت ناخن است، با کندن این سلولهای مرده و اضافی، صفحه ناخن را بهتر نمایان میکند و برای کاشت ناخن و لاک زدن، کار راحتتر میشود.
کاشت ناخن چیست
کاشت ناخن در واقع نوعی تزیین ناخن است. این آرایش ناخن ، شامل قرار گیری وادی روی صفحه ناخن است که آن را قدری برجسته میکند، البته باید به این نکته توجه داشت یه یک کاشت ناخن خوب و عالی علاوه بر داشتن دوام و استحکام بالا، باید طبیعی و زیبا نیز باشد. با گرفتن خدمات ناخن از بهترین ناخن کار، میتوانید از کیفیت کاشت ناخنی که انجام دادهاید مطمئن باشید.کاشت ناخن به چند روش انجام میشود. که در ادامه با انواع کاشت ناخن آشنا میشویم.
انواع کاشت ناخن
انواع کاشت ناخن براساس موادی که هنگام کاشت استفاده میشود دسته بندی میشود. چندین مدل کاشت ناخن متفاوت وجود دارد. از جمله: کاشت ناخن پودری، ژلهای، قالبی یا دوآل، لمینیت ناخن یا ژلیش، کاشت میکس، کاشت ناخن فرنچ، کاشت ناخن بیبی بومر، مرمریت، موقت یا تیپگذاری. اما اگر بخواهیم این مدلها را دسته بندی کنیم. همگی در دوسته کلی قرار میگیرند:
- کاشت پودری: یکی از پرطرفدارترین و محبوبترین روشهای کاشت است. در این روش از ترکیب پودر و لیکوئید لایهی محکمی بر سطح ناخن ایجاد میشود.
- کاشت ژلهای: در این روش کاشت، از ژل مخصوص کاشت استفاده میشود که طی سه مرحله و هر مرحله با قرار دادن ناخن در دستگاه UV و خشک شدن ناخن، مرحله بعدی انجام میگیرد.
انتخاب کاشت پودری و یا کاشت ناخن ژلهای تنها به سلیقهی شما بستگی دارد. اما خوب است بدانید که اگر ناراحتی و مشکل تنفسی دارید لیکویید استفاده شده در کاشت پودری میتواند برای شما حساسیت زا باشد. انجام خدمات ناخن در بهترین سالن های زیبایی، این مزیت را دارد که افراد متخصص با توجه به مهارت و تجربه بالایی که دارند، از موادی استفاده میکنند که کمترین ضرر را برای مشتری داشته باشد.
انواع فرم ناخن
یکی از مواردی که در افزایش زیبایی ناخنهای کاشته شده موثر است، فرم ناخن است. فرم ناخنها باید به فرم انگشتان دست بیاید. تا جلوهی بیشتری داشته باشد.انواع فرمهای متنوعی برای کاشت ناخن وجود دارد که ما به مهمترین آنها اشاره میکنیم:
- فرم ناخن گرد
ناخنهای گرد در عین سادگی، حس ظرافت خانمانه را به همراه دارد. اگر انگشتانی کشیده دارید و در عین حال، کاشت ناخن و دیزان شلوغی را نمیپسندید فرم ناخن گرد و کوتاه مطابق سلیقهی شماست.
- فرم ناخن مربعی
ناخنهای مربعی بسیار پرطرفدار هستند و برای افرادی که انگشتان کشیده دارند مناسب است. ناخنهای مربعی ظاهری دقیق و مرتب به انگشتان کشیده میبخشند. همچنین می توان به راحتی طرح هایی مثل فرنچ ناخن را بر روی آن انجام داد.
- فرم ناخن بیضی
مدل ناخن بیضی مناسب انگشتان کوچک و ظریف هستند. بنابراین اگر صدف ناخن هایتان کوچک، دستان و انگشتان تپل دارید، با داشتن فرم بیضی، با انتخاب این فرم، انگشتان شما کشیدهتر به نظر خواهد رسید. همچنین برای انواع طراحی و دیزاین مناسب است.
- فرم ناخن بالرین
مدل ناخن بالرین که با فرم گلدانی نیز شناخته می شود، یک مدل کاملا متفاوت و خاص است. این فرم ترکیبی از ناخن نوک تیز و مربع است که جلوه و جذابیت خاصی به انگشتان میدهد.
- فرم ناخن بادامی
ناخن های بادامی پرطرفدارترین فرم کاشت ناخن است. زیرا به هر فرم دست و انگشتانی میاید. چه ناخن ساده و چه با دیزاین شلوغ بخواهید، این فرم ناخن زیبا و جذاب خواهد بود.
در کاشت ناخن نیز مانند هر لاین زیبایی دیگری، مهارت فرد متخصص بسیار مهم است. اما شاید بتوان یک وجه تمایز خاص بین کاشت ناخن و میکرو بلیدینگ ابرو بیان کرد و ان هم این است که در هر دو خدمات، فرد متخصص علاوه بر مهارت باید سلیقه و حس زیبایی شناختی نیز داشته باشد تا نتیجه به طور کامل مورد رضایت مشتری واقع شود.
مراقبت بعد از کاشت ناخن
در اولین قدم، سعی کنید برای دریافت خدمات به مراکز معتبر مراجعه کنید که در محیطی تمیز و بهداشتی مشغول فعالیت هستند. هرگز فراموش نکنید که عدم رعایت بهداشت در حین کاشت و پس از ان میتواند منجر به بروز بیماریهای ناخن از جمله عفونتهای قارچی بشود. رعایت نکات زیرمیتواند هم به دوام کاشت ناخن و هم به حفظ سلامت ناخنهایتان کمک کند:
- هنگام انجام کارهای روزانه خصوصا کارهای منزل، هرگز از ناخنهایتان استفاده ابزاری نکنید.
- هنگام استفاده از شویندهای ظرف و لباس حتما از دستکش استفاده کنید.
- همیشه ناخنها و پوست دست را مرطوب نگهدارید. زیرا خشک شدن ناخن و پوست اطراف آن شکنندگی را افزایش میدهد.
- هرگز ناخنهای کاشته شده خود را در خانه ریمو نکنید. زیرا این کار در تخصص شما نیست و باعث آسیب جدی به بافت ناخن و پوست دست شما میشود.
- ترمیم ناخن را به تعویق نیندازید. زیرا ناخن رشد کرده، میتواند باعث ایجاد فاصله بین مواد و ناخن شود و محلی برای تجمع قارچ.
- هرگز به صورت مداوم کاشت و ریمو انجام ندهید. این کار باعث آسیب به بافت و صدف ناخن میشود.
با مراجعه به سایتهای تخصصی حوزه زیبایی مثل بیوتی فیس، مجله زیبایی پری رو و دیجی کالا اطلاعات دقیقتر و بیشتری در حوزه مراقبت و سلامت کاشت ناخن بهدست آورید.
جمع بندی
ناخن به عنوان یک عنصر زیبایی بخش به دست و انگشتان بسیار مورد توجه خانم هاست. از این رو در سالهای اخیر، کاشت ناخن به عنوان یک لایتن خدماتی در سالنهای زیبایی مورد توجه بسیاری از خانمها قرار گرفته است. باید به نکات بهداشتی قبل، حین و بعد از کاشت ناخن توجه داشته باشید تا از مشکلات و عارضههای عفونی ناخن در امان باشید.
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و فوت و فن هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد