در این مقاله قصد داریم به بررسی انواع درب فریم لس بپردازیم. یکی از رکن های اصلی ساختمان سازی درب ها می باشند. درب ها بسیار متنوع هستند و انواع مختلفی دارند، به همین دلیل شناخت آن ها بسیار اهمیت دارد. شما می توانید با در نظر گرفتن نوع معماری، کاربری ساختمان خود، آب و هوای آن منطقه و همچنین بودجه ای که دارید یکی از انواع درب ها را انتخاب نمایید. از انواع مختلف درب براساس موادی که در ساخت آن به کار رفته است می توان به درب های پانلی، پی وی سی، فلزی، شیشه ای، آلومینیومی و … اشاره کرد. تقسیم بندی دیگر درب ها براساس نوع و سبک ساخت و نصب آن ها می باشد. از جمله این موارد درب های لولایی، هلندی، کشویی، کرکره ای، تاشوی دوتایی، فرانسوی، فریم لس و … می باشند. در ادامه ما به معرفی درب های فریم لس خواهیم پرداخت، اگر قصد خرید درب فریم لس را دارید تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
درب فریم لس چیست؟
درب فریم لس به درب ساده و بدون چارچوب معروف است. این نوع درب ها از لحاظ ظاهری با دیوار همسطح و هم تراز هستند و چهار چوب ندارند. به عبارت دیگر در درب های فریم لس چارچوب و همچنین لولا دیده نمی شود و به اصطلاح هم راستا دیوار می باشند. توجه داشته باشید که چارچوب درب های فریم لس مخفی می باشد و قابل دیدن نیستند. به عبارت دیگر این نوع درب ها به کمک یک چارچوب آلومینیومی به صورت مخفی و توکار، هم تراز و همسطح دیوار نصب می شوند. مرز مشترک درب و دیوار کم تر از 0.5 سانتی متر میباشد. به همین دلیل با استفاده از این نوع درب ها یک فضای شیک و مدرن و زیبا خواهید داشت. حذف چارچوب علاوه بر این که باعث می شود فضای مورد نظر بسیار شیک تر به نظر برسد، در هزینه های مربوط به نصب دورکوب و روکوب نیز صرفه جویی خواهد شد.
درب های فریم لس انواع مختلفی دارند که در زیر به بررسی برخی از آن ها می پردازیم.
- درب فریم لس با چارچوب آلومینیومی: چارچوب مخفی این نوع درب ها از آلومینیوم تولید شده است. به این ترتیب این نوع درب ها مقاومت بالایی دارند و همچنین به آب و رطوبت حساس نیستند و دچار پوسیدگی نیز نخواهند شد.
- درب فریم لس با چارچوب چوبی: توجه داشته باشید که چارچوب های چوبی در مقایسه با چارچوب فلزی انعطاف پذیری کم تری دارند.
- درب فریم لس چفت دار: این نوع درب ها از ترکیب چوب و آلومینیوم تولید می شوند. درب های فریم لس چفت دار در ظاهر علاوه بر درب، چارچوب همسطح دیوار نیز مشاهده می شود. زیرا در آن ها از لولای تخت به جای لولای مخفی به کار برده شده است.
بررسی کاربردهای درب فریم لس
همانطور که گفته شد درب فریم لس انواع مختلفی دارد و به این ترتیب دارای کاربردهای متفاوتی نیز می باشد. این نوع درب ها در هر دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار می گیرد و یا از درب های ضد سرقت فریم لس به عنوان درب ورودی ساختمان استفاده می شود. شما می توانید با توجه به مکان مورد نظر یکی از آن ها را استفاده کنید. به عبارت دیگر با توجه به نوع کاربری آن، باید نوع متریال درب را انتخاب نمایید. اگر می خواهید از درب های فریم لس برای اتاق استفاده کنید می توانید از جنس ام دی اف خارجی با پوشش پلی اورتان و یا پی وی سی استفاده نمایید.
درب های فریم لس که به عنوان درب سرویس های بهداشتی استفاده می شوند از جنس پلی وود می باشند. این نوع درب ها کاملا ضد آب هستند و نیازی به رنگ آمیزی نیز نخواهند داشت. جهت استفاده از درب فریم لس در فضاهای اداری می توانید از درب های آلومینیومی و یا شیشه های استفاده نمایید. این متریال دوام بالایی دارند، به همین دلیل برای محیط های پر رفت و آمد بسیار مناسب می باشند.
بررسی ویژگی و مزایای درب فریم لس
امروزه درب فریم لس به دلیل مزایای زیادی که دارد بسیار پرطرفدار می باشد و افراد زیادی تمایل دارند که در ساختمان های خود از این نوع درب استفاده کنند. برخی از مزایا و ویژگی های این نوع درب ها در ادامه گفته شده است. درب های فریم لس ظاهری مدرن و شیک دارند و باعث می شوند فضای مورد نظر شما زیباتر به نظر برسد. علاوه بر این فریم و چارچوب مخفی این نوع درب ها باعث پایداری بیش تر درب و عمکلرد بهتر آن می شود. درب های فریم لس به دلیل این که قاب ها سنتی را ندارند، برای استفاده در محیط هایی با دکوراسیون مدرن و امروزی بسیار مناسب می باشند.
از طرف دیگر به دلیل این که درب فریم لس چارچوب و قاب دارند، فضای کم تری را اشغال می کند و به این ترتیب باعث بزرگ تر به نظر رسیدن محیط می شود. از دیگر ویژگی های این نوع درب ها، نصب راحت تر و سریع تر آن ها می باشد و تمیزکاری آن ها نیز در زمان کم تری انجام می شود. در نصب آن ها از قفل های مگنتی استفاده می شود، بنابراین بی صدا نیز می باشند.
بررسی تفاوت درب های فریم لس و سیم لول
درب های فریم لس و سیم لول جز درب های مدرن و زیبا محسوب می شوند. اما این دو درب از نظر ساختار و همچنین ظاهر با هم متفاوت می باشند. اصلی ترین تفاوت این دو درب، چارچوب آن ها است. درب فریم لس چارچوب مخفی دارد اما چارچوب درب سیم لول قابل مشاهده می باشد.
نکاتی که قبل از خرید درب فریم لس باید به آن توجه کنید
درب های فریم لس انواع مختلف و کاربردهای متفاوتی دارند به همین دلیل بسیار پرطرفدار هستند. در تولید این درب ها از روکش و همچنین یراق آلات مختلفی استفاده می شود. اگر شما نیز قصد خرید درب فریم لس را دارید حتما باید به نکات زیر توجه کنید. قبل از خرید درب با در نظر گرفتن فضای مورد استفاده و همچنین کاربرد درب، نوع متریال و پوشش درب را انتخاب نمایید. علاوه بر این دقت نمایید که برای محیط های اداری و پر رفت و آمد حتما از جنس های مقاوم مانند آلومینیوم استفاده کنید.
شرکت نیک افرا یکی از معتبرترین شرکت ها در زمینه تولید و پخش انواع مختلف درب های فریم لس می باشد. شما می توانید برای مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیش تر در مورد درب های فریم لس به سایت نیک افرا مراجعه کنید و یا با مشاوران این شرکت تماس بگیرید.