به فکر تعویض کفپوش خانه هستید؟ میخواهید فرایند تعویض کفپوش را به فروشگاهها و نصابهای حرفهای بسپارید؟ میدانید هزینهی نصب کفپوش چقدر است؟ ما پیشنهاد بهتری داریم! خودتان کفپوش خانه را عوض کنید. با این کار در هزینهها به طور چشمگیری صرفهجویی میشود.
افرادی که برای تعویض و نصب کفپوش به خانه میآیند، هزینهی زیادی بابت این کار دریافت میکنند که البته دستمزد آنهاست. اما تعویض کفپوش آنقدرها هم کار پیچیدهای نیست که برای نصب یا تعویض آن نیاز باشد هزینهی هنگفتی را متحمل شوید. مجله معمارنو در ادامه بهترین و ارزانترین کفپوشهایی که شما به راحتی میتوانید در خانه نصب کرده و با کفپوش قدیمی تعویض کنید را معرفی میکند. همراه ما باشید.
برای تعویض کفپوش پول اضافه ندهید!
کار تعویض کفپوش را یک تا دو نفر به راحتی میتوانند انجام دهند. بنابراین هرکسی میتواند به همراه یک دستیار، از پس این کار برآید. یکی از اشتباهاتی که اغلب افراد برای تعویض کفپوش خانه انجام میدهند این است که کار نصب را به افراد دیگری میسپارند. این کار چند عیب اصلی دارد که عبارت است از:
- پرداخت هزینه اضافی: اولین و مهمترین اشکالی که به این روش وارد میشود این است که برای تعویض یک کفپوش باید هزینهی زیادی را به عنوان دستمزد به افراد دیگر بدهید. وقتی خودتان میتوانید تعویض کفپوش را به راحتی انجام دهید، این کار یک اشتباه محاسباتی است. دستمزد افرادی که برای عوض کردن کفپوش خانه میآیند با هم تفاوت دارد و هیچ قیمت مشخصی برای این کار وجود ندارد. بنابراین هرکس، قیمت خودش را ارائه میدهد که امکان دارد خیلی بالاتر از متوسط بازار باشد.
- نصابهای مبتدی: یکی دیگر از عیوب سپردن کار تعویض کفپوش به دیگران، نصابهای مبتدی است. این افراد به دلیل تجربهی بسیار کمی که دارند ممکن است کفپوش را به شکلی غیر اصولی نصب کنند و همین موضوع باعث نارضایتی شما شود.
- عدم ارائه تضمین توسط نصاب: بسیاری از کسانی که به عنوان نصاب کفپوش کار میکنند، هیچگونه تضمینی از کار خود ارائه نمیدهند. اصلا معلوم نیست پس از یک هفته یا یک ماه که از تعویض کفپوش بگذرد، آیا کفپوش به مشکل بر میخورد یا خیر. عدم ارائه تضمین این نگرانی را به وجود میآورد که آیا کار در نهایت خوب از آب در میآید یا نه. بنابراین چرا خودتان کار تعویض کفپوش را انجام ندهید تا نیازی هم به تضمین نباشد؟
چطور کفپوش خانه را خودمان عوض کنیم؟
برای تعویض کفپوش خانه از کجا باید شروع کنیم؟ قدم اول چیست؟ در ادامه برخی از مهمترین نکاتی که قبل و حین عوض کردن کفپوش خانه باید بدانید را به طور مفصل توضیح میدهیم.
1. از کهنه شدن کفپوش مطمئن شوید
قبل از هرچیز باید اول از کهنه بودن کفپوش قبلی خانه مطمئن شوید. آیا واقعا نیازی هست که کفپوش را تعویض کنید؟ در صورتی که از کفپوشهایی مانند سرامیک استفاده میکنید، ممکن است بخاطر از مد افتادن رنگ یا طرح سرامیک دوست داشته باشید آن را تغییر بدهید. در این صورت نیازی نیست کفپوش شما کهنه به نظر برسد. اما کفپوشهای دیگر مانند پارکت یا چوب، پس از چند سال، مستهلک شده و نیاز به تعویض دارند.
2. بودجهی مناسب را در نظر بگیرید
برای تغییر کفپوش خانه، باید جیب خود را نگاه کنید! یک تعویض ساده میتواند حدود 3 تا 5 میلیون هزینه داشته باشد. بنابراین از قبل به این موضوع فکر کنید که قرار است تعویض کفپوش چقدر برای شما آب بخورد؟ کفپوشهای گرانقیمت قطعا به بودجهی بیشتری نیاز دارد. خوشبختانه چون خودتان قرار است این کار را انجام بدهید، قطعا هزینههای شما یک سوم کاهش پیدا میکند. بنابراین هزینهی دستمزد نصاب را از هزینهی کل کار کم کنید.
3. نوع کفپوش را انتخاب کنید
کفپوشهای ارزان را انتخاب کنید! در هنگام انتخاب نوع کفپوش بهتر است ارزانترین کفپوشهایی که در بازار وجود دارند را انتخاب کنید. کفپوشهای ارزان، راحتتر هم نصب میشوند. به عنوان مثال کفپوش موکت و پارکت، فرایند نصب و اجرای راحتتری دارند. بنابراین در هنگام انتخاب کفپوش، حتما به این موضوع فکر کنید که قرار است خودتان آن کفپوش را در خانه نصب کنید. در قسمت بعد، ارزانترین کفپوشهای موجود در بازار ایران را به شما معرفی میکنیم تا راحتتر از بین آنها انتخاب کنید.
4. از شیوه نصب کفپوش اطلاع پیدا کنید
اگر قرار باشد خودتان کفپوش خانه را عوض کنید، باید شیوه نصب آن را بدانید. بنابراین با کمی جستجو در اینترنت یا مشورت با افراد خبره از شیوه نصب و اجرای کفپوش اطلاع پیدا کنید. این جستجو هزینهی چندانی ندارد و کافیست با گوشی در اینترنت جستجو کنید. البته ما در بخش بعدی، بهترین و ارزانترین کفپوشهایی که برای تعویض مناسب هستند را به همراه شیوه نصب آنها معرفی میکنیم.
5. دستیار داشته باشید
برای تعویض کفپوش خانه نمیتوانید به تنهایی عمل کنید و حتما باید کسی به همراه شما باشد. بنابراین پیش از شروع کار حتما به یکی از دوستان یا خانواده خود بگویید تا برای تعویض کفپوش به کمک شما بیاید.
بهترین و ارزانترین کفپوشهای خانه و شیوه نصب آنها
نوبت به مهمترین قسمت از این مقاله از مجله تخصصی معماری و دکوراسیون معمارنو رسید. در این بخش چند نمونه از بهترین کفپوشهایی که میتوانید خریداری کرده و خودتان، نصب کنید را به شما معرفی میکنیم. شیوه نصب کفپوشها را هم به طور خلاصه توضیح میدهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت معمارنو مراجعه نمایید.
1. موکت
اولین و راحتترین نوع کفپوش، موکت است. اگر نمیخواهید کف بتنی یا سرامیکی خانه را عوض کنید و صرفا به فکر تعویض موکت قدیمی هستید، کافیست سری به فروشگاههای فرش و موکت بزنید و موکت دلخواه خود را انتخاب کنید. از مهمترین مزایای موکت این است که به راحتی پهن یا جمع میشود و میتوانید آن را جابهجا کنید.
مراحل نصب موکت:
خوشبختانه موکت از آن دست کفپوشهایی محسوب میشود که نیازی به آموزش برای نصب ندارد. کافیست اندازهی طول و عرض اتاق را محاسبه کنید و با توجه به اندازهی اتاق موکت دلخواه خود را خریده و در اتاق پهن کنید. در صورت تمایل میتوانید با چسبهای مخصوص، موکت را روی سطح زمین فیکس کنید.
2. پارکت
یکی دیگر از زیباترین و جدیدترین کفپوشهایی که میتوانید برای خانه استفاده کنید، کفپوش پارکت است. این نوع کفپوش بجز زیبایی خاصی که دارد، در برابر گرما و سرمای کف هم به عنوان یک عایق عمل میکند و نرمی و لطافت خاصی دارد. نصب و اجرای این نوع کفپوش در نگاه اول کمی سخت به نظر میرسد اما با کمی دقت و مطالعه میتوانید، خودتان پارکت را در خانه نصب کنید.
مراحل نصب پارکت:
- زیرسازی مناسب: حتما قبل از نصب پارکت باید کف اتاق را به شکلی صاف و بدون تورفتگی یا برآمدگی در بیاورید. تمیز بودن کف اتاق بسیار مهم است و حتما باید قبل از نصب پارکت کف را سمپاشی کنید تا مورچه و سایر حیوانات زیر پارکت نباشند.
- آمادهسازی پارکت: بهتر است قطعات مختلف پارکت را از چند روز قبل در محیط خانه قرار بدهید تا با دما و رطوبت محیط آشنا شوند.
- شروع نصب: ابتدا کمی چسب چوب را به کف اتاق بزنید و سپس قطعات پارکت را تکتک در کنار هم قرار بدهید و درز بین کفپوشها را با چسب بپوشانید. فاصلهی بین پارکت آخر تا دیوار باید حدود یک سانتیمتر باشد تا در اثر گرم و سرد شدن هوا، فضای کافی برای انقباض و انبساط وجود داشته باشد.
- پایان نصب: پس از نصب میتوانید سطح پارکت را بررسی کنید تا هرگونه برآمدگی یا درز را با استفاده از لاکهای پارکت بپوشانید یا سمباده بزنید.
3. کفپوش PVC
اگر به دنبال یک کفپوش ارزان هستید که فرایند نصب راحتی هم داشته باشد، کفپوشهای PVC را انتخاب کنید. به دلیل جنس مقاوم و انعطافپذیری بالایی که این نوع کفپوشها دارند، به راحتی میتوان آنها را در خانه نصب کرد. این نوع کفپوش در طرح و رنگهای مختلفی تولید میشود و شباهت زیادی به پارکت دارد. میتوانید طرح چوب این نوع کفپوش را خریداری کنید.
مراحل نصب پی وی سی:
- زیرسازی کف: کفپوش پی وی سی را میتوان روی سطح بتنی یا سرامیک نصب کرد. اما تمیز بودن کف برای استحکام و طول عمر بیشتر این نوع کفپوش بسیار ضروری است. بهتر است ترکیبی از سیمان، چسب بتن و پودر سنگ و آب را با هم مخلوط کرده و از آن با استفاده از کاردک به کف اتاق بزنید.
- آمادهسازی PVC: کفپوش پی وی سی هم مانند پارکت باید از چند روز قبل در محیط قرار بگیرد تا با دما و رطوبت آشنا شود.
- شروع نصب: لایههای مختلف کفپوش PVC را با چسبی که درست کردهاید، چسبکاری کنید و سپس روی کف قرار بدهید. بهتر است اول کف اتاق چسبکاری شود و سپس کفپوش را روی آن قرار بدهید.
سخن پایانی: تعویض آسان کفپوش خانه
برای تعویض کفپوش خانه، خودتان دست به کار شوید. با این کار هم در هزینههای صرفهجویی میشود و هم با اطمینان و کیفیت بیشتری کار را خودتان انجام میدهید. در این مقاله از سایت معمارنو، بهترین کفپوشهایی که میتوانید خودتان در خانه نصب کنید را معرفی کرده و شیوه نصب آنها را هم آموزش دادیم، چنانچه سوال و ابهامی وجود دارد آن را با سایت معمارنو در میان بگذارید.
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و فوت و فن هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد