خرید ملک در ترکیه توسط خارجیها منجر به رونق ساختوساز در استانبول شده و این شهر را به عصر جدیدی از آسمانخراشها سوق داده است. ساختمانهای بلند که نمادی از نوآوریهای شهری مدرن هستند، مانند قارچهای رفیع در سراسر شهر ظاهر شدهاند و خط افق را تغییر دادهاند و خانهها و دفاتری را برای میلیونها شهرنشین فراهم کردهاند. پاسخ به این سؤال که چرا خرید ملک در ترکیه را پیشنهاد میدهیم؟ این است که گسترش ساختمانهای بلند در استانبول به این معنی است که پرجمعیتترین شهر ترکیه بلندترین شهر در اروپا است و به زودی یکی از 15 کشور دارای بیشترین آسمانخراشها خواهد بود.
در اینجا میتوانید اطلاعاتی در مورد برجها و دژهای زیبا و تاریخی استانبول پیدا کنید که دارای مناظر بسیار خارقالعاده هستند. بازدید و گذراندن یک روز عالی در این مکانها را از دست ندهید.
برج گالاتا
برج گالاتا (Galata Kulesi) به عنوان بخشی از دیوار دفاعی اطراف منطقه گالاتا ساخته شد، همچنین پس از فتح قسطنطنیه توسط سلطان محمد دوم، برای کشف آتشسوزی در شهر خدمت کرد. برج گالاتا، با سقفی متمایز شبیه به کلاه جادوگر، یکی از چشمگیرترین و محبوبترین نقاط دیدنی استانبول است. این برج که قدمت آن به قرن چهاردهم بازمیگردد، یک برج قدیمی جنوایی است که مشرف به استانبول زیبا است. دارای ساختاری مخروطی شکل عظیم است که در ارتفاع تقریبی 38 متری از سطح دریا ساخته شده است و تا ارتفاع 62 متری از پایه آن بالا میرود. این برج دارای منظره شگفتانگیزی از شبهجزیره تاریخی، شاخ طلایی، بسفر و جزایر پرنس است.
امروزه، برج گالاتا به عنوان یک سایت گردشگری محبوب عمل میکند، که عرشه رصدخانه آن دارای منظره 360 درجه از استانبول است. دو آسانسور در ورودی وجود دارد که شما را به بالا میبرد. همچنین یک کافه و رستوران در بالای آن وجود دارد که بازدیدکنندگان میتوانند صبحانه و وعدههای غذایی ترکی را در کنار چشماندازهای عالی میل کنند و یک فروشگاه سوغات نیزدر ورودی برج قرار گرفته است.
برج دوشیزه (کیز کولسی)
کیز کولسی (Kizkulesi) برج سنگی قرن دوازدهمی است که توسط امپراتور بیزانس کومننوس بر روی صخرهای در ورودی بسفر ساخته شده است. این برج که به عنوان زندان و فانوس دریایی عمل میکرده، در دوران باستان سرچشمه افسانههای بسیاری از جمله لندر (Leandros) یا میدن شد. برج دوشیزه یک برج فوقالعاده در ورودی بسفر و در امتداد سواحل اسکودار (Uskudar) استانبول است و به عنوان یکی از مشهورترین بناهای دیدنی و تاریخی شهر شناخته میشود.
برج دوشیزه که زمانی یک برج مراقبت بود، امروزه به عنوان یک کافه و رستوران در طول روز و به عنوان یک رستوران خصوصی در عصرها عمل میکند. همچنین میزبان مراسماتی مانند عروسیها، جلسات، همایش سازمانهای مختلف و وعدههای غذایی تجاری است. حملونقل به برج با قایقهای شاتل خصوصی از هر دو ساحل بسفر انجام میشود.
برج بیازیت (برج آتش)
برج بیازیت (Beyazit Tower) توسط معمار سنکریم کلفا از خانواده بالیان در سال 1828 در زمان سلطنت سلطان محمود دوم ساخته شد. این برج 85 متر (279 فوت) ارتفاع دارد و دارای چهار طبقه با 180 پله پلکان به بالا است. این ساختمان در زمینی مرتفع در میدان بیازیت برای تشخیص آتشسوزی در استانبول ساخته شد. سبدهایی در روز یا فانوسهای بزرگ قرمز، سبز و سفید در عصرها بر روی برج آویزان میشدند تا نشان دهند که آیا آتش در شهر وجود دارد یا خیر. امروزه نیز برای همان هدف مورد استفاده قرار میگیرد. این برج در حیاط دانشگاه استانبول قرار دارد و کاملاً بازسازی شده است. در حال حاضر برای عموم بسته است اما برنامههایی برای باز کردن آن برای بازدیدکنندگان وجود دارد.
برج عدل (قصر العدل)
برج عدالت (AdaletKasrı) بخشی از کاخ توپکاپی است و در حیاط دوم، درست بالای اتاق شورا در کنار حرمسرا قرار دارد. این برج در زمان سلطنت سلطان مهمت دوم ساخته شد و به عنوان برج مراقبت برای نظارت بر شاخ طلایی عمل میکرد. در دوره عثمانی چندین مرمت بر روی برج انجام شد که آخرین مورد توسط معمار سرکیس بالیان انجام شد. نام برج از اتاق شورا که به ترکی دیوان معروف گرفته شده است، جایی که یک پنجره کوچک روی دیوار وجود داشت که خود سلطان یا یکی از جاسوسانش از آن به سخنان گوش میداد.
برج یاقوت کبود
معماری خط صاف برج یاقوت کبود (Sapphire Tower) به عنوان چهارمین ساختمان بلند ترکیه شایسته شهرت است. در سال 2010 ساخته شد و ارتفاع 261 متری آن را به اولین پروژه مسکونی آسمانخراش در استانبول تبدیل کرد. از 65 طبقه، ده طبقه زیر زمین هستند و برای پارک خودرو استفاده میشوند، اما تنها طبقهای که بازدیدکنندگان میخواهند ببینند، تراس بزرگ با چشماندازهای فوقالعاده از چشمانداز شهری استانبول است.
معماری منحصربهفرد برج یاقوت کبود دارای پوستهای از فضای سبز و پاسیو است، بنابراین ساکنان این برج درهای خود را برای بعدازظهرهایی با منظره زیبا باز میکنند. برج یاقوت کبود علاوه بر مسکونی بودن، یک سینما، مرکز خرید و سرگرمی است.
برج چاملیجا
با آنکه برج چاملیجا یک برج مخابراتی محسوب میشود، اما باید به این نکته توجه داشت که این برج نمادی از اعتبار بلندمرتبهسازی ترکیه در منطقه محسوب میشود. برای افرادی که قصد خرید ملک در ترکیه را دارند، این نماد و این اعتبار به عنوان عاملی برنگیزاننده محسوب میشود.
برج چاملیجا (Çamlıca) در منطقة فوقالعاده اسکودار (Üsküdar) بر روی تپهای بلند با چشماندازهای فوقالعاده استانبول قرار دارد. برج چاملیکا پس از افتتاح رسمی آن در ماه مه 2021 رسماً به بلندترین برج استانبول و کل ترکیه تبدیل شد. هدف اصلی این برج اختصاص کانالهای رسانهای و رادیویی به آن، حذف آلودگی بصری بهجامانده از برجها و آنتنهای رادیویی و تنظیم آنتنها در منطقه است. این برج همچنین دارای طبقات ویژهای است تا بازدیدکنندگان از تماشای شهر استانبول از منظری متفاوت بر فراز ابرها لذت ببرند. این برج 369 متر (1211 فوت) ارتفاع دارد و 583.5 متر بالاتر از سطح دریای اصلی قرار دارد و شامل یک کافه و رستوران در طبقه 40، فضاهای نمایشگاهی و یک آسانسور پانوراما است.
سخن پایانی
اقامت ترکیه با خرید ملک از دلایل افرایش علاقه سرمایهگذاران به سرمایهگذاری در استانبول است. همین امر سبب افزایش برجسازی در استانبول شده است. شهر استانبول از گذشته تا به امروز شاهد برجهای تاریخی و مدرن زیادی در خود بوده است. درحالیکه برج گالاتا و برج دوشیزه معروفترین برجهای استانبول هستند، اما تنها برجهایی نیستند که چشمانداز عالی از شهر دارند. در این شهر شلوغ، برج بیازیت، برجهای ساعت، برجهای تلویزیون و برجهای رادیویی را نیز خواهید دید که بر خط افق مسلط هستند. در این مقاله شما را برجهای استانبول آشنا کردهایم.
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و فوت و فن هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد