آیا شما هم به فکر اسبابکشی هستید و کابوس جعبههای سنگین و اشیاء شیشهای خوابتان را آشفته کرده است؟ اما نگران نباشید! چراکه این کار سخت، با کمی برنامهریزی و تهیه لوازم لازم برای اسباب کشی راحتتر میشود. در این مقاله از فوت و فن، ما لیست کاملی از لوازم موردنیاز برای اسبابکشی را به شما ارائه میکنیم تا اسبابکشی را سادهتر از آنچه که فکرش را میکنید، از سر بگذارید.
لیست لوازم برای اسباب کشی راحتتر
اسبابکشی یک کار طاقتفرساست؛ اما با کمی برنامهریزی میتوان آن را آسانتر کرد. یکی از مهمترین کارهایی که میتوانید انجام دهید این است که مطمئن شوید تمام لوازم مورد نیاز خود را دارید. این به شما کمک میکند تا بدون هیچگونه دردسری حرکت کنید. در ادامه به معرفی مهمترین لوازم لازم برای اسباب کشی پرداختهایم:
کارتن یا جعبهبستهبندی: بدونشک کارتنها مهمترین لوازم لازم برای اسباب کشی هستند. برای سهولت در بستهبندی، کارتنهایی با اندازهها و انواع مختلف تهیه کنید. شما میتوانید جعبههای کوچک را برای وسایل سنگین مانند کتاب و جعبههای بزرگ را برای وسایل سبک و حجیم مانند بالش یا پتو تهیه کنید. همچنین از جعبههای متوسط با جداکننده برای وسایل شکستنی مانند بشقاب مناسب هستند. البته میتوانید کارتنها را بهصورت رایگان از میوهفروشیها تهیه کنید یا با پرداخت هزینه آنها را بخرید.
چسب بستهبندی: چسب پهن برای بستهبندی جعبهها ضروری است. در جعبههای سنگینتر، برای پشتیبانی بیشتر از نوار چسب استفاده کنید. از یک دستگاه چسبزن برای چسبزدن سریعتر استفاده کنید. همچنین چسب موردنیاز خودتان را به صورت عمده خریداری کنید تا در هزینه کلی صرفهجویی شود.
فیلم استرچ: برای آمادهسازی و حفاظت از اثاثیه خودتان در فرایند اسبابکشی، میتوانید از فیلم استرچ استفاده کنید. در واقع فیلم استرچ حالت کششی و قابلانعطاف دارد و به وسیله کشش و پیچش روی بستهبندی اثاثیه قرار میگیرد تا آن را بهصورت محکم نگهداری کند.
قیچی یا کاتر: از بریدن کاغذ بستهبندی و نایلون حبابدار گرفته تا باز کردن جعبهها، قیچی یا کاتر یکی از لوازم لازم برای اسباب کشی است. هنگام استفاده از تیغ موکت، مطمئن شوید که تیغه آن تیز است و با احتیاط برش بزنید.
برچسب یا لیبل: برای اینکه بتوانید محتویات هر جعبه را بهراحتی تشخیص دهید، یک سیستم برچسبگذاری خاص بر اساس نیاز خودتان ایجاد کنید. این برچسبها میتواند بر اساس شماره، حروف، رنگ یا حتی بر اساس اتاق باشد. برچسبها را روی قسمت بالا و دو طرف هر جعبه بچسبانید و مطمئن شوید که برچسب حداقل روی یک طرف قابل خواندن باشد.
ماژیک باکیفیت: هر نوع برچسبگذاری به کمک ماژیکی با رنگ دائمی تکمیل میشود. برای روز اسبابکشیتان، بهتر است محتاط باشید تا پشیمان شوید. باران میتواند محتویات نوشتهشده روی جعبهها با خودکار معمولی را پاک کند؛ بنابراین از قبل برای شرایط آبوهوایی نامناسب با تهیه ماژیکهای دائمی آماده باشید.
کاغذ باطله: اگرچه یک تصور اشتباه وجود دارد که روزنامه میتواند جایگزین کاغذ بستهبندی شود. اما چاپ روی کاغذ روزنامه میتواند اثاثیه گرانبهای شما را لکهدار کند. کاغذ بستهبندی را میتوان از فروشگاه لوازم بستهبندی تهیه کرد. شما میتوانید از کاغذ برای پر کردن جعبهها و پیچیدن دور وسایل شکستنی استفاده کنید.
نایلون حبابدار: یکی دیگر از لوازم لازم برای اسباب کشی، نایلون حبابدار است. این نوع نایلون نایلون برای محافظت از کف جعبهها و پیچیدن دور وسایل شکستنی عالی است. در زمان اسبابکشی بهتر است یک یا دو رول بزرگ تهیه کنید؛ چون به آن نیاز خواهید داشت. همچنین، برای ضربه گیری بیشتر، میتوانید از ورقههای فوم به جای حباب دار استفاده کنید.
کیسه پلاستیکی: کیسههای پلاستیکی کوچک برای نگهداری وسایل ریز مانند پیچهای مبلمان که ممکن است گم شوند، عالی هستند.
کیسه زباله بزرگ: کیسههای زباله بزرگ برای جمعآوری و حمل وسایل سبک و حجیم ایدهآل هستند. این کیسهها برای پتو، ملحفه، بالش و سایر وسایل مشابه عالیاند. همچنین، اگر میخواهید لباسهایتان را روی چوبلباسی حمل کنید، کیسههای زباله بسیار مناسباند. با استفاده از این کیسهها، در حین بستهبندی و باز کردن جعبهها، همهچیز مرتب و تمیز باقی میماند.
طناب یا تسمه مخصوص: در حین بارگیری اثاثیه به داخل کامیون اسبابكشی، از تسمههای مخصوص حمل بار یا طناب برای جلوگیری از تكان خوردن و جابهجایی وسایل استفاده کنید. وسایل بدون مهار میتوانند تکان بخورند و باعث آسیب شوند. تسمههای مخصوص حمل بار به شما این امکان را میدهند تا وسایل خود را به اتاق کامیون یا به همدیگر محكم كنید. فقط مطمئن شوید كه تسمههایتان ضخیم باشند كه بتوانند بدون پاره شدن، از مبلمان سنگین محافظت كنند.
پد مبلمان: از پدهای مخصوص مبلمان برای محافظت از وسایل بزرگ خود استفاده کنید. انداختن یک پد روی دراور شما میتواند به معنای تفاوت بین یک دراور سالم و نو و یک خراش بزرگ روی آن باشد که هر بار برای برداشتن لباس آن را میبینید.
روکش مبلمان: این روکشهای پلاستیکی برای محافظت از مبلمان شما، روی آن قرار میگیرند. اگرچه این روکشها محافظت زیادی در برابر ضربه ندارند؛ اما به تمیز ماندن وسایل شما کمک میکنند و میتوانند از آسیب رسیدن به سطح آنها جلوگیری کنند. شما روکشهایی برای تشک و مبل تهیه کنید. کافیست روکشها را روی تشک یا مبل خود بکشید و سپس آنها را با چسب نواری ببندید.
ست ابزار: شاید قصد نداشته باشید میز ناهارخوری خودتان را از هم باز کنید؛ اما احتمالا هنگام جاکردن وسایل داخل کامیون، نظرتان عوض شود. یک جعبه ابزار ساده، جداسازی میز یا هر مبلمان دیگری را آسان میکند. ابزارهای خود را برای سرهمکردن مجدد در مکان جدیدتان در دسترس نگه دارید.
قفل: کامیون اسبابکشی شما تقریبا همه داراییهای شما را در خود جای خواهد داد. از آنها با یک قفل کلید محکم محافظت کنید. اگرچه قفل کمی گران است؛ اما همچنان در مقابل تمام دارایی شما قیمت بسیار ناچیزی دارد.
برای اینکه بهترین تجربه اسبابکشی را داشته باشید، با تهیه لوازم لازم برای اسباب کشی خود آماده شوید. از لیست بالا برای مشخص کردن لوازمی که دارید و لوازمی که نیاز دارید، استفاده کنید. حتما لوازم مورد نیاز اسبابکشیتان را از قبل تهیه کنید تا در هنگام مراجعه کامیون به طور کامل آماده باشید. به پیشنهاد فوت و فن یکی از بهترین سرویسهای اسبابکشی در تهران و بسیاری از شهرهای دیگر مانند اصفهان، شیراز و مشهد، سرویسهایی اسباب کشی منزل در اصفهان است که شما میتوانید کلیه کارها را به آنها بسپارید تا از هر نظر خیال خودتان را راحت کنید.