بیایید تعارف را کنار بگذاریم و اعتراف کنیم که در دنیای امروز افراد به چه میزان به دلیل استرس، فشارهای عصبی و هیجانات نامطلوب دچار شرایط بد روحی شده اند. و این شرایط در تصمیم گیری های اشتباه آن ها در قسمت های متعدد زندگیشان تاثیر گذار بوده است. زیرا در هاله ای تاریک از زندگیمان قرار گرفته اندکه نمی توانند مسیر درست را پیدا کنند؛ به همین رو نیاز به نوری دارند که به واسطه آن از میزان این تنش ها بکاهند و به مرور زمان مدیریت شرایط را در دست گیرند. اینجاست که حضور یک مشاوره و یک روانشناس خوب بیش می تواند تنها راه حل باشد.
روانشناس کیست ؟
روانشناس فردی است که فرآیند های ذهنی و رفتارهای انسانی را مشاهده، تفسیر و بررسی می نماید. در ادامه چگونگی ارتباط افراد با محیط پیرامون و سایرین را به ثبت می رسانند.
- برخی از گروه روانشناسان به شکل مستقل به بهبودبیماران خود می پردازند. و فعالیت خود را با بر مبنای تحقیق کردن یا فقط ارتباط با بیماران پیش می برند.
- برخی دیگر از این روانشناسان در گروه های درمانی مشغول بکار می باشند و با همکاری در کنار سایرپزشکان و مددکاران؛ تمام سعی خود را بر آن می دارند که بهترین روند درمانی را برای بهبود وضعیت بیمار به کار گیرند.
- روش هایی برای یافتن یک روانشناس خوب
همانطور که گفتیم در صورتی به آنچه که به دنبال آن هستیم دست میاییم و به اوضاع سر و سامان می دهیم که از یک روانشناس خوب یاری و مشورت بگیریم.
یک مشاوره خوب دارای برخی ویژگی های برجسته می باشد که بر اساس آن می توانیم، یک انتخاب درست داشته باشیم :
- پیاده سازی روش های درمانی مطابق با دانش روز
علم روانشناسی همچون سایر رشته ها به سرعت در حال تغییر به روز شدن است. به همین سبب نیازمند این است که دانش خود را بر اساس پیشرفت ها روز دنیا در حیطه روانشناسی جلو ببرد. مطمئنا یک روانشناس خوب نمی تواند؛ شرایط روانی پیچیده هر انسانی را بنا بر آنچه که در دانشگاه آموخته است مورد بررسی قرار دهد و بر اساس هر نوع آسیب و وضعیت نگران کننده ای که با آن روبرو شد؛ راه درمانی مناسب را در پیش گیرد. برای مثال روانشناسانی که رتبه هایی چون استاد داشگاه، عضو هیئت علمی روانشناسی هستند؛ نا گزیرند که مقالات به روز در حوزه روانشناسی را مطالعه کنند و میزان اطلاعات و دانش خود را در حوزه روانشناسی اراقا دهند. این افراد گزینه های مناسبی به جهت مشاور گرفتن در حوزه های متعدد روانشناسی هستند.
- احساس همدردی و همدلی واقعی
زمانی که درمانجو به یک روانشناس مراجعه می کند؛ مطمئنا در حال رنجش از یک مشکل روحی و روانی است که از حل آن عاجز مانده است. پس قبل از هر چیزی به دنبال یک همراه خوب است که دلسوزانه با او همدردی کند و در راستای رفع مشکلش گام های موثری بردارد. کافیست که درمانجو حس کند که روانشناس او را درک می کند و حرف ها و رنجش هایش را با تمام وجود حس میکند، آن زمان است که درمانجو با اعتماد کامل به روانشناس و احساسی دوستی با او شروع به مطرح کرن همه موارد و تنش های روحی و روانیش می شود. در نتیجه تمام اختلالات روانشناسی به خوبی پدیدار می شوند و راه درمان را برای مشاور هموارتر می سازد.
- یک روانشناس خوب قرار است قبل از هر چیزی یک شنونده خوب نیز باشد
زمانی که در مانجو به مشاور مراجعه می کند قبل از هر چیزی نیاز به دو گوش شنوا دارد تا تمامی گله هایش از هر آنچه که او را می آزارد به گوش او برساند. در این روند روانشناس نیز به خوبی می تواند تمامی اختلالات و مشکلات درمانجو را کشف کند و هر چه بهتر عمل کند.
- قرار است همه چیز در قالب یک راز باقی بماند
یک روانشناس خوب راز دار است؛ زمانی که در مانجو به یک مشاور مراجعه می کند تمامی موارد محرمان زندگی اش را برای او بیان می دارد. به همین سبب یک روانشناس خوب از ویژگی برجسته رازدار بودن مجزا نخواهد بود. یک روانشناس ممکن است با یک دزد؛ فرد خیانتکار؛ مورد تجاوز قرار گرفتن در دوران کودکی و … روبرو گردند که با اعتماد کامل به یک روانشناس شروع بازگو کردن این مسائل می کنند و توقع راز داری دارند.
در کنار تمام این موارد می توانیم به ویژگی های مهم دیگری چون
- صبوری و رفتار سنجیده روانشناس
- عدم قضاوت و داوری او در باب مسائل و مشکلات درمانجو
اشاره نماییم که علاوه بر اینکه اعتماد درمانجو را جذب می کند و حس خوشایندی به او می دهد. درمانگر نیز سریع تر میتواند به جزئیات اختلالاتی که مراجع با آن درگیر است؛ دست یابد.
پزشکان خوب
روح نیز همچون جسم نیازمند مراقبت های ویژه و مداوم است نمی توانیم آن را با آسیب ها و رنجش هایش تنها بگذاریم چرا که؛ بعد از مدت کوتاهی با شرایط نگران کننده تری جسم را هم نیز تحت تاثیر قرار می دهد . به عنوان یک انسان حق شماست تا در حالت طبیعی از لحظات زندگی خود لذت ببرید و آرامش را بیش از هر تنش، استرس و آزاری تجربه نمایید. اگر تا به حال با عدم مراجعه به سایت پزشکان خوب نتوانسته اید از اختلالاتی که مدام در حال دست و پنجه نرم کردن با آن می باشید رهایی یابید؛ کافیست اینبار خودتان را بدست روانشناسان و مشاوران پزشکان خوب بسپارید.
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و فوت و فن هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد