معرفی بهترین جرم گیر موزاییک
با توجه به اینکه موزاییک یکی از پر مصرف ترین متریال های مصرفی در ساخت و ساز منازل مسکونی و اداری و تجاری می باشد، نگهداری صحیح از آن به طول عمر بیشتر این مصالح پر مصرف کمک میکند.
موزاییک ها معمولا در فضاهای بیرونی ساختمان، محیط حیاط، به عنوان کفپوش پارکینگ ها، پیاده رو ها و… استفاده می شوند. در مکان های بیرونی ساختمان به دلیل بارش باران، عبور و مرور ماشین ها و تردد زیاد موزاییک ها معمولا دچار فرسایش و رسوب گرفتگی میشوند.
این رسوب ها و جرم هایی که به دلیل بارش باران یا خیس بودن لاستیک های ماشین ها روی موزاییک ها تجمع پیدا می کنند، باعث کدر شدن رنگ موزاییک ها میشوند و به مرور زمان چهره فضای پارکینگ یا حیاط را زشت میکنند. از همین رو تمیز کاری موزاییک ها امری ضروری برای حفظ زیبایی محیط اطراف و محل عبور مرور است.
در ادامه این متن به معرفی بهترین جرم گیر موزاییک، نحوه تمیز کاری موزاییک و انواع متریال برای انجام این کار خواهیم پرداخت.
بهترین جرم گیر قوی موزاییک کدام است؟
همانطور که قبل تر به آن اشاره کردیم، موزاییک های حیاط و پارکینگ معمولا در معرض انواع آلودگی ها و رسوب های ناشی از عبور و مرور هستند. لکه های روغن ماشین، رد لاستیک، رسوب آب باران به دلیل نامناسب بودن شیب کف پارکینگ و… از جمله این موارد هستند.
برای جرم گیر قوی انواع موزاییک مثل موزاییک های پلیمری و واش بتن میتوانید از مواد معمولی داخل منزل استفاده کنید. این ترکیبات شامل ترکیب محلول سرکه و جوش شیرین، نوشابه های گازدار و دیگر ترکیبات طبیعی هستند.
همچنین میتوان از ترکیب های شیمیایی موجود در فروشگاه ها استفاده کرد. این ترکیبات به صورت محلول یا پودر موجود می باشند که به دلیل شیمیایی بودن به صورت کامل جرم های روی سطح موزاییک را از بین میبرند. به همین دلیل است که به عنوان بهترین جرم گیر موزاییک شناخته می شوند. باید به این نکته توجه داشت که محلول های شیمیایی به دلیل ترکیبات سمی موجود در آن، خطرناک هستند. از همین رو توصیه میشود که برای استفاده از ترکیبات شیمیایی، نکات ایمنی را به خوبی رعایت کنید یا از متخصصین این حوزه کمک بگیرید.
نحوه تمیز کاری موزاییک و جرم گیری سریع و فوری
موزاییک ها به دلیل ضخامت بالا و سطح سیمانی، در برابر مواد اسیدی مقاوم هستند. جرم های روی موزاییک بسته به میزان و محل آن نیاز به روش های تمیزکاری گوناگون دارد که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.
مثلا در منازل مسکونی به دلیل تردد کمتر خودروها جرم کمتری روی موزاییک ها دیده میشود. به همین دلیل میتوان از محلول های سرکه و جوش شیرین برای جرم گیری سطوح استفاده کرد. همچنین استفاده از نوشابه های گازدار می تواند گزینه مناسب بعدی برای کف پارکینگ ها، پله ها یا حیاط باشد.
شما میتوانید مقدار مورد نیاز از نوشابه را با فرچه روی سطح جرم گرفته بکشید و بعد از گذشت نیم ساعت با آب فراوان بشویید.
برای فضا های پر تردد تر مانند مکان های تجاری و اداری، می توان از متخصصین و سیستم کفسابی استفاده کرد. این خدمات توسط شرکت رابین کفپوش به عنوان خدمات پس از فروش و نگهداری موزاییک ها ارائه میشود. شما میتوانید از طریق ارتباط با کارشناسان تلفنی یا آنلاین مجموعه از انواع بهترین جرم گیر موزاییک ها مطلع شوید و برای انجام این خدمات اقدام کنید.
در ادامه به یکی از محبوب ترین روش های تمیز کاری موزاییک که امروزه به بهترین جرم گیر موزاییک معروف است، خواهیم پرداخت.
شستن موزاییک با جوهر نمک
جوهر نمک به دلیل خاصیت جرم گیری بسیار بالا، به عنوان بهترین جرم گیر موزاییک شناخته میشود. از این متریال برای جرم گیری سطوح مختلف مثل سرویس بهداشتی، سرامیک ها، کاشی و موزاییک میتوان استفاده کرد. به یاد داشته باشید که از جوهر نمک به دلیل خاصیت اسیدی نباید روی سنگ مرمر یا فلز و شیرآلات استفاده شود.
نحوه استفاده از جوهر نمک برای جرم گیری موزاییک به این صورت است: شما با ترکیب 10 واحد آب و یک واحد جوهر نمک می توانید بهترین جرم گیر موزاییک را با کمترین هزینه داشته باشید. این محلول را توسط فرچه روی سطوح جرم گرفته موزاییک ها بکشید و سپس با آب فراوان بشویید.
توجه داشته باشید که نکات ایمنی مانند پوشیدن دستکش های بلند و دور کردن سر و چشم از بطری هنگام ریختن مواد را رعایت کنید. خوردن جوهر نمک به صورت ناگهانی یا برخورد آن با چشم بسیار خطرناک است. در صورت بروز علائم حساسیت سریعا به اورژانس مراجعه کنید.
منبع: رابین کفپوش؛ تولید کننده انواع کفپوش های بتنی در ایران
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و فوت و فن هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد