در یادگیری زبان ترکی استانبولی، زمان یادگیری شما بستگی به هدفتان دارد. این زبان سطوح مختلفی دارد؛ مبتدی، متوسط، پیشرفته و یا در حد ترکی زبان های Native بر همین اساس زمان یادگیری هم متفاوت می باشد. گاهی یک زبان آموز قصد دارد ترکی استانبولی را در حد مکالمات روزانه یاد بگیرید و از طرفی دیگر یک نفر آنقدر به این زبان علاقه دارد که می خواهد تا سطوح پیشرفته تر ادامه دهد.
اگر دوست داری در کم ترین زمان و با کم ترین هزینه ترکی استانبولی رو یاد بگیری کلیک کنید.
انگیزه و علاقه در یادگیری زبان بسیار مؤثر هستند. اگر آموزش زبان ترکی استانبولی را هدف خود قرار دهید می توانید به راحتی آن را بیاموزید. تمرین و تکرار عنصر اصلی موفقیت در زبان می باشند. با مرور همه ی دروس، تماشای فیلم ها و موسیقی های ترکی مکالمه و بخش شنیداری خود را تقویت کنید.
میزان سختی زبان ترکی استانبولی
یادگیری هر زبان جدیدی می تواند سخت باشد. اما زبان ترکی استانبولی شباهت های زیادی به فارسی دارد و به راحتی می توان آن را یاد گرفت. در واقع این زبان نسبت به زبان های اروپایی و آسیای شرقی بسیار ساده تر است. ساختار جملات در ترکی همانند فارسی می باشند و صرف فعل ها هم شبیه فارسی است. همچنین فعل ها با فاعل جمله مطابقت دارند.
دلایل یادگیری زبان ترکی استانبولی
یادگیری هر زبانی علاوه بر زبان مادری می تواند ذهن را آماده تر کند و چالش بر انگیز باشد. یادگیری زبان ترکی استانبولی هم می تواند بسیار جذاب و شیرین باشد. همچنین ایرانیان با این زبان بسیار ارتباط برقرار می کنند و یادگیری آن برایشان ساده است
آموزش زبان ترکی استانبولی مزیت هایی هم دارد. برای مثال با یادگیری این زبان می توانید با سفر به کشور ترکیه به راحتی ترکی صحبت کنید و بیشتر با فرهنگ و آداب رسوم آن ها آشنا شوید. همچنین برای مهاجرت و ادامه تحصیل، کار و شغل در کشور ترکیه بسیار ضروری است.
چقدر طول میکشه ترکی استانبولی یاد بگیریم؟
همانطور که گفته شد مدت زمان یادگیری زبان ترکی استانبولی به هدف شما بستگی دارد. اینکه تا چه سطحی قصد دارید ادامه دهید. علاوه بر آن، میزان آشنایی شما با این زبان هم تأثیر گذار است. میزان هوش و استعداد زبان آموز در یادگیری، سن، تمرین و تکرار، اساتید خوب در بهترین آموزشگاه زبان همه و همه در مدت زمان یادگیری مؤثر اند.
سریع ترین روش های یادگیری زبان ترکی استانبولی
روش های گوناگونی برای یادگیری سریع زبان ترکی استانبولی وجود دارد. برای مثال می توان از طریق اصطلاحات ترکی سریع تر به نتیجه رسید. یعنی تجربه ثابت کرده است که جملات و اصطلاحات تاثیر بیشتری نسبت به کلمات دارند. پس بهتر است کلمه های جدید را با قرار دادن در جمله بیاموزیم. همچنین شنیدن زبان ترکی کمک بسیاری در یادگیری می کند. تماشای فیلم، موسیقی و اخبار همه به تقویت تلفظ صحیح و مکالمه می پردازند. البته این روش ها فقط با تلاش و انگیزه ی زبان آموز است که عملی می شوند.
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و فوت و فن هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد