این تلفنهای هوشمند بهترین سلفیهای تاریخ را میگیرند. امتحانشان کنید!
همه ما میدانیم که گاهی برخی از شما با دوربین سلفی تلفن هوشمند خود در آینه آسانسور عکس سلفی میگیرید. اما متأسفانه موقعیتهایی هستند که آینه دم دست نیست اما شما باز هم میخواهید بدانید عکسهای سلفی شما چطور میشوند و چه چیزهایی در کادر دوربین قرار میگیرد. به همین دلیل است که کاربران تلفنهای همراه این روزها توجه خاصی به دوربین جلو دارند و دوربین سلفی به یکی از ملاکهای خرید برای بسیاری از شما مشتریان شده است.
لازم به ذکر نیست که خیلی از تلفنهای همراه معمولی و امروزی را برای سلفیبرداری! خوبشان تبلیغ نمیکنند و نمیگویند مثلاً فلان تلفن هوشمند معمولی دوربین جلوی عالی دارد. بر عکس، مواردی در فهرست برترین تلفنهای هوشمند سال ۲۰۱۷ از نظر دوربین وجود دارد که با وجود داشتن دوربین پشت خیلی خوب، اما دوربین سلفیشان چنگی به دل نمیزند و ما در رقابت برترین تلفنهای هوشمند از نظر سلفی آنها را از میدان به در کردهایم.
آنچه در ادامه خواهید خواند، نتیجهای است که پس از بررسی دوربین جلوی بسیاری از تلفنهای هوشمند پرچمدار و معمولی سال ۲۰۱۷ به دست آمده. با خواندن این مطلب، شما با محصولاتی در بازار امروز آشنا خواهید شد که با استفاده از آنها قادر خواهید بود از میان ۱۰ تا از تلفنهای هوشمندی که بهترین عکسهای سلفی را میگیرند یکی را برای خرید عید خود انتخاب کنید.
گوگل پیکسل ۲ ایکسل ال / پیکسل ۲: سلفیهای شبکه عصبی
قطعاً ما بار دیگر فهرست برترینهای خود را با نسل دوم از پیکسلهای گوگل آغاز خواهیم کرد؛ پیکسلهایی که هر کدامشان در هر سایزی بهترین سلفیها را میگیرند. مهم نیست چه انتخابی دارید؛ چه مدل کوچک و چه مدل بزرگتر پیکسل ۲ ایکس ال را انتخاب کنید همان نتیجه را در دوربین به دست خواهید آورد و سلفیهایتان خارقالعاده خواهند شد.
دوربین جلوی گوشی با Google v2 میتواند تصاویر پرتره هم بگیرد؛ منهای نقشهبرداری عمق که همتایش در طرف دیگر گوشی میگیرد. نتیجه این خواهد شد که دوربین سلفی تصاویری مشابه با دوربین اصلی خواهد داشت و شباهت زیاد آنها به هم باعث میشود شما بتوانید بر روی پایگاه اطلاعاتی گوگل از چهرههای بدون عینک یا با عینک، کلاه، مدل موهای مختلف و تمایز بین سوژه و پسزمینه ضربه بزنید. البته، این را هم بگوییم که دوربین عاری از نقص نبوده اما با این حال هنوز هم عملکرد خیلی شگفتانگیز و قدرتمندی دارد.
حتی اگر زیاد علاقهمند به ثبت تصاویر بوکه نباشید، دوربین سلفی پیکسل برای شما اعجاز میکند. رنگها، جزییات، عملکرد در محیطهای کم نور و خیلی چیزهای دیگر در این دوربین در نوع خود بینظیر هستند.
اپل آیفون ایکس: فیس آیدی برای سلفیهای بهتر
یکی از عوارض جانبی طراحی بدون حاشیه در آیفون ایکس (iPhone X) قابلیت فیس آیدی (Face ID) به شمار میرود. این فناوری نوعی نقشهبرداری سهبعدی چهره است که اپل تولید کرده و آن را جایگزین تاچ آیدی (Touch ID) برای باز کردن قفل قرار داده است. از دیگر معایب آن سلفیهای بوکه مصنوعی و غیرطبیعی است.
این دوربین هم مانند دیگر آیفونهای سال ۲۰۱۷ و سال قبلتر، حسگر ۷ مگاپیکسل دارد اما به دلیل برخورداری از یک قابلیت ویژه عملکرد بهتری را نشان میدهد. با این دوربین میتوان بین تصویر پسزمینه و تصویر چهره تمایز ایجاد کرد و طبق دلخواه یکی از آنها را مات یا محو نمود. درست مثل دوربین پشت آیفون که عکسهای پرتره میاندازد، در دوربین جلو هم هیچ مرز تیزی وجود ندارد و تصاویر کمکم به سمت بیرون از حاشیه خط گردی صورت محو میشوند.
حالت Stage Light شبیهساز اپل برای نورپردازی در شرایط نوری متفاوت است که شما میتوانید آن را در دوربینهای پشت آیفون ایکس و ۸ پلاس بیابید. این قابلیت اکنون به دوربین جلو انتقال پیدا کرده و به شما کمک میکند جلوههای نوری تر و تمیزی داشته باشید.
سامسونگ گلکسی اس ۸ / اس ۸ پلاس / نوت ۸
سامسونگ گلکسی اس ۶ و اس ۷ با دوربینهای سلفی ۵ مگاپیکسلشان کمی از قافله عقب ماندهاند. اما این عقبماندگی در نسل هشتم از پرچمداران سامسونگ با دوربین جدید ۸ مگاپیکسل جبران شده و دیگر چارهاندیشی موقت به نظر نمیآید.
دوربین سامسونگ گلکسی اس ۸، اس ۸ پلاس و نوت ۸ هم وضوح کافی دارد و هم قابلیت فوکوس خودکار. درست مثل دوربینهای پشت گلکسی، دوربین جلو هم در بیشتر سناریوها قابل اطمینان و موفق خواهد بود. علاوه بر این، قابلیت فوکوس انتخابی حالت بوکه مصنوعی نیز وجود دارد. با این که ترفندهای سخت افزاری (دوربین جلو) و نرمافزاری (تحلیل تصویر شبکه عصبی) در این دوربینها وجود ندارد اما با این حال، نتیجهای که از سلفی گرفتن با این گوشیها عاید شما خواهد شد چیزی فراتر از تصورتان خواهد بود.
ویوو وی ۷ پلاس: سلفیهای باورنکردنی ۲۴ مگاپیکسل
حالا که از وضوح حرف زدیم، بهتر است به سراغ سازندگان چینی برویم که مرتبه بزرگی متفاوتی دارند. تلفن هوشمند ویوو وی ۷ پلاس (vivo V7+) با دوربین باورنکردنی سلفی ۲۴ مگاپیکسلش قدرت تمام دوربینهای سلفی گلکسی که در بالا معرفی کردیم را در خود گنجانده است. البته، این فقط یک عدد معمولی نیست. میتوانید مطمئن باشید که وی ۷ پلاس جزییات خیلی زیادی را در اختیار شما میگذارد.
با این که دوربین سلفی در این گوشی به خوبی گوشی نسل قبل خود، وی ۵ پلاس، در سلفی گرفتن نیست، اما هنوز هم یک + یا پلاس جلوتر است که میتواند تصویر پسزمینه را برای شما محو کند و سطح مهارت و تخصص شما در عکسبرداری را به حد اعلا برساند.
اوپو آر ۱۱: هنوز قدیمیترها فرمانروایی میکنند
با این که ما بین برتری وی ۵ پلاس و وی ۷ پلاس ماندهایم، اما به راحتی میتوانیم این اوپو را از بقیه متمایز کنیم؛ حداقل در مورد سلفی که این طور است. مدل اوپو آر ۱۱ (Oppo R11) قدیم نه مدل آر ۱۱ اس جدید نسبت به مدلهای جدید بهتر است. سنت قدیم چینیها در تلفنهای هوشمند هنوز حفظ شده است و به این گوشی دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسل داده که جزییات بیشتری را نسبت به مدلهای رقیب ارائه میدهد؛ حالت پرتره هم وجود دارد که با یک دوربین کار میکند اما با این حال عملکرد خوبی را به نمایش میگذارد.
وان پلاس ۵ تی: ۵ اینچ خیلی نزدیک است!
ون پلاس ۵ تی (OnePlus 5T) سه دوربین جلوی متفاوت دارد که یکی از دیگری بهتر است. دوربین این گوشی نیز همان سنت قدیم چینیها را دنبال میکند. منتها این تلفن به شما هشدار میدهد که باید در یک فاصله دقیق از گوشی بنشینید تا بتوانید از تمام مزایای دوربین ۱۶ مگاپیکسل سلفی استفاده کنید؛ فاصلهای که خیلی نزدیکتر از حد ایدهآل به نظر میرسد. وقتی به اندازه بازوی خود عکس میگیرید، تصاویری که ثبت میشوند کمی مات هستند اما در چنین موارد میتوانید از دوستان خود بخواهید که خودشان را در عکس جای دهند. بنابراین، کمی دور از فوکوس بودن خیلی هم مشکل بغرنجی به حساب نمیآید.
اچ تی سی یو ۱۱ پلاس: فلفل نبین چه ریزه!
ممکن است شما فکر کنید دوربین ۸ مگاپیکسل در اچ تی سی یو ۱۱پلاس (HTC U11+) نسبت به ۱۶ مگاپیکسل در یو ۱۱ به نوعی افت مشخصات فنی به شمار میرود اما ما متوجه شدیم که یو ۱۱ پلاس عکاس دقیقتر و قابل اعتمادتری است. تک تک پیکسلها در این عکسها وضوح کافی را دارند و از بازتولید رنگهای دقیقی برخوردار هستند. عدم وجود حالت پرتره بد به نظر میرسد اما قبل از شکایت کردن، یک سال دیگر به اچ تی سی فرصت ارتقا میدهیم.
موتورولا موتو ایکس ۴: هر چه بیشتر بهتر
موتورولا موتو ایکس ۴ (Moto X4) بالاترین وضوح سلفی را در میان دوربینهای موتورولا تا کنون دارد و از حسگر ۱۶ مگاپیکسل برخوردار است. دوربین جلو فلاش هم دارد. البته تقریباً شبیه برادران زد ۲، فقط به LED تکی، نسبت به LED دوگانه در مدلهای پیشرفتهتر، مجهز است. موتو ایکس ۴ در نور خوب جزییات بسیار تمیزی خواهد داشت؛ مخصوصاً اگر سلفیهای شما کمی شلوغ پلوغ باشند. خوشبختانه، در نور کم شما میتوانید حالت ۴ مگاپیکسل را فعال یا از فلاش استفاده کنید.
شیائومی می ۶: سلفی ۸ مگاپیکسل با نسبت تصویر ۱۶:۹
حالا که ما سامسونگها را به دلیل تکرار استفاده از دوربین سلفی ۵ مگاپیکسل در پرچمداران شرمنده و خجل کردیم، وقت آن رسیده که شیائومی را هم با دوربین جلوی ۸ مگاپیکسلش که تقریبا بیشتر در حالت ۵ مگاپیکسل عکس میگیرد را نیز شرمسار کنیم زیرا با نسبت ۱۶:۹ عکسبرداری میکند. از این مشکل که بگذریم، تصاویر در دوربین جلوی می ۶ شیائومی (Xiaomi Mi 6) بسیار واضح و رنگها بسیار دقیق هستند.
میزو پرو ۷ پلاس: این دوربین سلفی نیست بلکه نمایشگر سلفی است
در میزو پرو ۷ پلاس (Meizu Pro 7 Plus) به قابلیتی عجیب خواهید رسید: این گوشی هوشمند برای دوربین جلوی خود یک نمایشگر ثانویه در پشت گوشی دارد. اکنون، باید به این نکته اشاره کنیم که تصاویر پرتره در دوربین پشت پرو ۷ پلاس خیلی شگفتانگیز نیستند و هنگامی که از خودتان با دوربین پشت عکس میگیرید هم چندان رضایتبخش نخواهند بود اما برای این که بتوانید هنگام ثبت تصاویر با دوربین اصلی به خوبی کادربندی کنید، این دوربین در پرو ۷ پلاس راه درست را به شما نشان میدهد.