این فیلم که همانند فیلمهای قبلی با نمایش روباتهای تبدیل شونده تماشاگران را بر جای خود میخکوب میکند، آخر این هفته در سینماهای جهان اکران شد.
به حرکت درآوردن این روباتهای زیبا که همگی از روی اسباب بازیهای محبوب شرکت Hasbro طراحی شدهاند، کار بسیار سخت و طاقت فرسایی برای عوامل جلوههای ویژه این فیلم و شرکت Industrial Lights and Magic (ILM) بوده است.
اسکات فَرِر از شرکت ILM سرپرست تیم جلوه های ویژه فیلم "Transformers: Age of Extinction”، از سختیها و زمانی که برای به حرکت درآوردن یک روبات ترنسفورمرز صرف میشود میگوید.
فرِر میگوید: "ساختن این روباتها زحمت و تقلای زیادی میخواهد، چون آنها مدلهای سادهای نیستند. ساختن قطعات و رنگ کردن مدل دیجیتالی یک روبات از یک مدل ساز ۱۵ هفته وقت میگیرد. ۱۵ هفته دیگر هم برای ساختن اسکلت مدل صرف میشود تا بالاخره بتوانیم آن را به حرکت درآوریم."
در فیلم “Transformers: Age of Extinction" 10 روبات ترنسفورمر جدید به روباتهای فیلمهای قبل اضافه شدهاند. با این حال طراحی یکی از این روباتها برای عوامل شرکت ILM سخت تر از روباتهای دیگر بوده است. به گفته اسکات فَرِر روبات Crosshairs، یکی از سختترین روباتهایی بوده که روی آن کار شده است. قسمتی از دشواری کار بر روی این روبات، وجود جنس کرومی صورت او و سختی نشان دادن بازتاب نور از روی این صورت فلزی بوده است.
"یکی از کارهایی که ما بیشتر روزها در حال انجام آن هستیم، شبیه سازی نور و سایهها به طبیعیترین حالت ممکن است. برای مثال اگر به یک سطح فلزی مثل ماشین نگاه کنید، به جز رنگ چه میبینید؟ انعکاس فضای اطراف! شما میتوانید دنیای اطراف سطح فلزی را روی آن ببینید. ساخت و طراحی صورتی که بازتاب طبیعی فلزی داشته باشد و همزمان احساسات هم نشان بدهد، به خودی خود کار سختی است. ما مجبور بودیم از انواع حقهها مثل اضافه کردن رنگ و گرد و خاک برای طراحی صورت این روبات استفاده کنیم."
روبات Crosshairs تنها روبات ترنسفورمر در فیلم است که هم به هلیکوپتر و هم به ماشین تبدیل میشود. دیدن این روباتها بر روی پرده بزرگ سینما برای تیم جلوه های ویژه شرکت ILM که کار بر روی فیلمهای قبلی را هم بر عهده داشتهاند، بسیار خشنود کننده و جذاب بوده است.
پریا پورمند