در بازار متنوع و پر محصول ماوس گیمینگ کدام گزینهها مناسب شما هستند. چه مواردی را باید پیش از خرید بدانید؟
در بازار متنوع ماوسهای گیمینگ، انتخاب بهترین مدلها کار بسیار دشواری محسوب میشود؛ چرا که قیمت موس گیمینگ نسبت به ماوسهای عادی بیشتر است و انتخاب نادرست میتواند باعث هدر رفتن بودجهی شما شود. بهترین راه این است که ابتدا بودجه خود را مشخص کنیم و با شناخت نیازهایمان از میان بهترین برندها، گزینهی مناسب را انتخاب کنیم. در این مطلب سعی کردهایم تا به شما در خرید بهترین موس گیمینگ کمک کنیم.
قیمت موس گیمینگ
قیمت ماوس گیمینگ به عوامل مختلفی مانند برند، مشخصات فنی، نوع اتصال به کامپیوتر و… بستگی دارد. از آنجایی که برندهای زیادی در زمینهی تولید ماوس گیمینگ مشغول هستند، در بازار شاهد طیف بزرگی از موسهای گیمینگ در بازههای قیمتی مختلف هستیم؛ اما این که کدام ماوس مناسب نیازتان است بستگی به بودجه و انتظارات شما دارد.
نامهای آشنایی مانند ریزر، لاجیتک، ایسوس و MSI همگی از بهترین تولیدکنندگان ماوس گیمینگ و سایر لوازم جانبی و اصلی کامپیوتر هستند و محصولات این برندها به وفور در بازار یافت میشوند.
پیش از اقدام به خرید موس گیمینگ به قیمت ماوسها توجه ویژهای داشته باشید، چرا که در بازار کشور ما قیمت ماوس گیمینگ عموما از چند ۱۰۰ هزار تومان آغاز میشود و حتی به مبالغ بیشتر از ۱۰ میلیون تومان هم میرسد؛ برای مثال قیمت موس ریزر یا قیمت موس لاجیتک نسبت به ماوسهای برندهای کمتر شناختهشده، گرانتر است اما در عوض کیفیت بالاتر و تجربهی کاربری بهتری را هم ارائه میکنند.
پیشنهاد میکنیم تا برای یافتن ماوس مناسب حتما به بخش محصولات زومیت مراجعه کنید تا لیستی بهروز از قیمت ماوس را مشاهده کنید و با استفاده از ابزار مقایسه، به سرعت مشخصات فنی این ماوسها را با یکدیگر مقایسه کنید و اگر سوالی ذهن شما را درگیر کرده است، آن را در صفحهی هر محصول مطرح کنید تا کارشناسان زومیت در اسرع وقت به آنها پاسخ دهند.
نکات مهم خرید موس گیمینگ
دانستن نکات ساده اما مهم هنگام خرید انواع ماوس، میتواند به شما کمک زیادی کند. هنگام خرید موس گیمینگ یا هر نوع ماوس مورد نظر خود، به ابعاد و فرم کلی آن توجه ویژه داشته باشید.
اگر سایز ماوس متناسب با دستان شما نباشد، هنگام کار کردن با آن راحت نخواهید بود. برخی از ماوسها، بدنهی ارگونومیک دارند که به راحتی و عدم خستگی دستان شما کمک ویژهای میکنند.
بیشتر ماوسهای گیمینگ تنها برای راست دستان طراحی و تولید شدهاند و اگر چپ دست باشید احتمالا کار با این گونه از ماوسها برای شما سخت خواهد بود. برای رفع این مشکل برخی از ماوسها طراحی متقارن تولید شدهاند؛ این گونه از ماوسها امکان استفاده با هر دو دست را دارند.
نوع اتصال ماوس به کامپیوتر یکی دیگر از موارد اصلی در تعیین قیمت و مدل ماوس است. به طور کلی ماوسها به دو دستهی ماوسهای باسیم و بیسیم تقسیم میشوند. در مورد اول، همانطور که از نام آن پید است، عموما از کابل USB برای اتصال به کامپیوتر استفاده میکنند. ماوسهای بیسیم هم از دانگل مخصوص خود یا بلوتوث برای اتصال به کامپیوتر استفاده میکنند.
عموما ماوسهای بیسیم که از بلوتوث استفاده میکنند، میزان تاخیر زیادی در ارسال و دریافت اطلاعات دارند و مناسب بازی نخواهند بود، هر چند که برخی از ماوسهای گیمینگ هم از این قابلیت پشتیبانی میکنند اما پیشنهاد میکنیم که هنگام بازی کردن حتما از دانگل مخصوص آنها استفاده کنید. برخی از ماوسهای بیسیم امکان اتصال باسیم را هم دارند.
سیمهای ماوس باسیم میتوانند از نوع بافته شده یا معمولی باشد. سیمهای بافته شده در برابر پارگی یا فرسایش مقاومتر هستند اما انعطاف آنها نسبت به سیمهای معمولی کمتر است. اگر به دنبال خرید ماوسی مقرون به صرفه هستید، توجه داشته باشید که ماوسهای باسیم نسبت به مدلهای بیسیم خود، قیمت پایینتری دارند و این موضوع میتواند به شما در کاهش هزینهها کمک کند.
در ماوسهای گیمینگ و عادی بیسیم شارژدهی و نوع باتری اهمیت بالایی دارد. ماوسهای بیسیم معمولا یا دارای باتری داخلی هستند یا این که از باتری قلمی یا نیمقلمی استفاده میکنند. ماوس بیسیم با باتری داخلی عموما به صورت باسیم نیز قابل استفاده است؛ چرا که از طریق کابل باتری خود را هم شارژ میکنند، اما نمونههایی که باتری قلمی و نیمقلمی استفاده میکنند عموما به صورت کابلی قابل استفاده نیستند.
پیش از خرید موس به تعداد کلیدها و امکان شخصیسازی آنها توجه داشته باشید. برخی از ماوسها دکمههای بیشتری روی بدنهی خود جای دادهاند و به کاربر امکان شخصیسازی آنها را برای انجام کارهای مختلف میدهند، این گونه ماوسها بیشتر در دستهی ماوسهای گیمینگ قرار میگیرند هر چند که در ماوسهای اداری یا خانگی هم شاهد دکمههای جانبی بیشتر هستیم.
برخی از ماوسها هم امکان تعویض میکروسوییچهای آن را به کاربر میدهند تا در صورت نیاز یا خراب شدن آنها، به سادگی سوییچها را تعویض کنند، هر چند که این گونه ماوسها به شکل محدودتری در بازار یافت میشوند.
وزن ماوس هم نکته مهم دیگری است؛ ماوسهای سبک در بین گیمرها و کسانی که زیاد از ماوس استفاده میکنند محبوبیت دارد از طرفی برخی افراد ماوسهای سنگینتر را به دلیل ابعاد دستان و عادتشان بهتر میدانند. ماوسهای مشبک به دلیل دستیابی به همین وزن کم توسعه داده شدند.
بهترین ماوس گیمینگ بازار کدام هستند؟
همانطور که پیشتر اشاره کردیم، انتخاب بهترین مدلها کار آسان یا حتی درستی نیست اما میتوان به طور کلی در هر بازهی قیمتی به چند ماوس محبوب اشاره کرد. اگر برای خرید ماوس گیمینگ بودجهی زیادی را در نظر گرفتهاید انتخاب ماوسهایی مانند لاجیتک G502 LIGHTSPEED یا ریزر Viper V2 Pro اشاره کرد؛ البته ماوسهایی مانند ریزر Basilisk V3 Pro و گلوریوس O 2 نسبت به دو مدل پیشین قیمت بالاتری دارند اما همگی کیفیت خوبی دارند.
اگر به دنبال ماوس گیمینگ مقرونبهصرفه هستید، خبر خوب این است که ماوسهای بسیار زیادی در این بازهی قیمتی تولید و روانهی بازار شدهاند، مدلهایی مانند ریزر Viper 8KHz یا ایسوس ROG Gladius III از جملهی این ماوسها هستند. برخی از برندها مانند رپو، اونیکوما یا ردراگون ماوسهای گیمینگ زیادی را با قیمت و کیفیتی مناسب تولید کردهاند.
خرید ماوس گیمینگ به کمک زومیت
حالا که اطلاعات کافی برای خرید ماوس گیمینگ دارید، انتخاب ماوس مناسب کار آسانتری خواهد بود. پیشنهاد میکنیم تا حتما از نقد و بررسی و مقالات تهیه شده در زومیت برای یافتن بهترین ماوسهای بازار در هر ردهی قیمتی بهره ببرید و از بخش محصولات زومیت هم برای یافتن فروشگاههای معتبر، مقایسهی قیمت و مشخصات فنی انواع ماوس و هزاران کالای دیگر استفاده کنید.
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و فوت و فن هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد