داشتن جدیدترین گوشیهای پرچمدار قبلاً یک ضرورت به نظر میرسید و هر کدام از مدلهای جدید نیز ویژگیهای متحولکنندهای را معرفی میکردند و باعث میشدند تا نسخههای قبلی منسوخ شده و قدیمی به نظر برسند. اما پس از سالها دنبال کردن ارتقاها و مدلهای جدید، باید گفت که گوشیهای پرچمدار دیگر ارزش قیمت خودشان را ندارند. در ادامه همراه با ما باشید تا به دلایلی بپردازیم که طبق آنها میتوان از خرید گوشی پرچمدار صرف نظر کرد.
۴. قیمتهای بسیار بالا
دورانی وجود داشت که پرداخت هزینه برای یک گوشی پرچمدار توجیهپذیر و منطقی به نظر میرسید چراکه این گوشیهای پرچمدار دارای ویژگیهای جدید و جالبی بودند که باعث میشدند تا نسبت به مدلهای قدیمی، ارتقاهای بسیار بزرگی محسوب شوند و کاربران برای خرید آنها رغبت داشته باشند.
از سوی دیگر، در آن زمان، گوشیهای میان رده محدودیتهای بسیار زیادی داشتند و نیازهای کاربران را برآورده نمیکردند. از همین رو، در آن زمان اگر شما به دنبال یک گوشی با عملکرد عالی، طراحی شیک و مناسب عکاسی بودید، یک گوشی پرچمدار تنها گزینه محسوب میشد. با این حال، امروزه، همه چیز تغییر کرده است.
گوشیهای پرچمدار جدید ارتقاهای بزرگی نسبت به مدلهای قبلی ارائه نمیکنند و این در حالی است که گوشیهای میان رده توانستند عملکرد و طراحی بسیار خوبی را ارائه کنند و این در حالی است که قیمت بسیار مناسبتری نسبت به گوشیهای پرچمدار دارند.
۳. چرخه تغییر گوشی و ارتقای آن یک تله است
برای سالها، تولیدکنندگان گوشیهای هوشمند این باور را در ما ایجاد کردند که ارتقای گوشی هر یک یا دو سال ضروری است. ارائهدهندگان و فروشندگان نیز با معاملات خود به این طرز فکر دامن زدند و تولیدکنندگان نیز به هنگام عرضه گوشیهای جدید سعی داشتند تا هیاهوی زیادی به راه بیندازند تا کاربران را به خرید گوشیهای جدید ترغیب کنند.
با این حال، امروزه ارتقای صورت گرفته در گوشیهای پرچمدار جدید اصلاً پیشگامانه نیست و فقط تغییراتی جزئی نسبت به مدلهای قبلی دارند. در گذشته، تغییر از یک مدل به مدلی جدید بسیار چشمگیر بود و باعث میشد تا شما جدیدترین فناوریها و طراحیها را در اختیار داشته باشید اما امروزه این تفاوت زیاد نیست.
۲. ویژگیهای غیرضروری گوشیهای پرچمدار
گوشیهای پرچمدار همراه با ویژگیهای پریمیوم هستند اما کدام یک از این ویژگیها واقعاً باعث بهبود استفاده روزانه از گوشی میشود؟ هر ساله، تولیدکنندگان ارتقاهای پر زرق و برقی ارائه میکنند ولی بیشتر مردم هنوز از گوشیهای خود برای کارهای معمولی مانند پیام دادن، کاوش در شبکههای اجتماعی، پخش آنلاین و عکس گرفتن استفاده میکنند.
بهعنوان مثال نمایشگرهای با نرخ ۱۲۰ هرتز یا ضبط ویدیوی 8K ممکن است بسیار برجسته و خارقالعاده به نظر برسند اما برای بیشتر کاربران، این، تغییر بزرگی نیست و در استفاده روزانه آنها چندان به چشم نمیآید. از همین رو، این ویژگیها ممکن است همه را ترغیب نکند که به سراغ یک گوشی پرچمدار بیایند.
۱. گوشیهای میان رده همه موارد ضروری را ارائه میدهند
انتخاب یک گوشی میان رده قبلاً به معنای انتخاب عملکرد کندتر، دوربینهای ضعیفتر و محصول پلاستیکی ارزان بود. اما امروزه دیگر این گونه نیست. گوشیهای میان رده امروزی ویژگیهای بسیار خوبی حتی در سطح گوشیهای پرچمدار ارائه میکنند، آن هم بدون اینکه قیمتهای بسیار هنگفتی داشته باشند.
بهعنوان مثال، گوشی Samsung A55 دارای صفحه نمایش OLED، دوربین بسیار باکیفیت و همچنین سالها پشتیبانی نرمافزاری است، آن هم در حالی که قیمت آن تقریباً نصف قیمت گوشی پرچمدار S25 Ultra است. امروزه حتی ویژگیهای انحصاری گوشیهای پرچمدار مانند مقاومت در برابر آب و شارژ سریع نیز در گوشیهای میان رده رایج شدند.
در پایان باید گفت که خرید یک گوشی پرچمدار فقط یک دلیل دارد و آن اینکه شما بهترین گوشی بازار را در دست داشته باشید. گوشیهای میان رده امروزه همه چیزی که شما از یک گوشی هوشمند نیاز داشته باشید را با قیمت بسیار پایینتر در اختیار شما قرار میدهند و این در حالی است که گوشیهای پرچمدار مدام ویژگیهایی اضافه میکنند که کاربران به ندرت از آنها استفاده میکنند. مگر اینکه گوشیهای پرچمدار دارای یک ویژگی پیشگامانه باشند، خرید آنها چندان منطقی به نظر نمیرسد.