از سال ۲۰۱۵ تلاش شده تا تکنولوژی هایی ایجاد کنند که کاربران را وارد دنیای تازه ای پر از تجربیات و سرگرمی ها و هیجانات جدید کنند. تا هم آموزش و آگاهی و دانش لازم و مد نظر را از محتوای سایت کسب کند ، هم در کنار آن سرگرمی و لذت کافی را از گذران وقتشان با بازدید از سایت ببرند.
به گزارش بخش تحقیقات اینتن با توجه به اینکه تکنولوژی واقعیت مجازی، یک فرصت استثنایی برای طراحان وب پیش آمده تا با استفاده از آن به موفقیت در جذب کاربران برسند. با وجود این پیشرفت های فنی، حالا ظرفیت و امکانات کافی برای خلق آثار جدید در حوزه IT، به خصوص واسط های کاربری (UI) در طراحی سایت بسیار فراهم است.
چه شرکتهایی در حوزه واقعیت مجازی در طراحی سایت پیشرو بوده اند ؟
شرکت های پیشگام در استفاده از تکنولوژی واقعیت مجازی برای طراحی سایت هم اکنون به دنبال توسعه این موضوع هستند.
فیس بوک
اکیولوس که توسط فیس بوک خریداری شده، دارای موارد زیر است:
- ریفت: دستگاهی برای رایانه هاست که نسخه کاربری نهایی آن از اوایل سال ۲۰۱۶ در دسترس کاربران قرار گرفته است .
- GearVR : یک هدست که با هدف کاربری برای دستگاه های موبایل در نظر گرفته شده است و سازنده آن شرکت سامسونگ است. همراه موبایل های مدل گلکسی S6 به بعد برای فروش توسط فروشگاه اپلیکیشن های واقعیت مجازی سامسونگ عرضه شده است .
- تولید محتوا : با ابتکاراتی مانند استوری استودیو اکیولوس که اولین چالش آن ساخت چهار فیلم کوتاه در سبک شرکت پیکسار و بررسی امکانات قصه گویی توسط این پلتفرم بود ، این نوآوری قابلیت تولید محتوا را نیز داراست .
سونی
شرکت سونی پروژه مورفیوس را به عنوان یک امکان جانبی برای دستگاه PlayStation4 پیش برد. پروژه بر گیمرها تمرکز دارد و موفقیت آن وابسته به استقبال گیمرها می باشد .
گوگل
شرکت گوگل با پروژه ای که در سال ۲۰۱۴ به ایده یکی از متخصصان شرکت عرضه کرد ، به موفقیت بزرگی رسید . گوگل کاردبرد دستگاهی است که می توان به وسیله آن از تجربه دنیای واقعیت مجازی در موبایل های خود (اندروید یا iOS) بهره مند شوید.
این دستگاه برای اهداف زیر در نظر گرفته شد:
- ارتقاء سطح کیفی ساخت اپلیکیشن هایی که توسط موتورهای بازی سازی مانند یونیتی و فروش آن ها در گوگل پلی یا اپ استور .
- پخش ویدیوهای ۳۶۰ درجه از یوتیوب
- تولید و ایجاد محتوای واقعیت مجازی
- پروژه های آموزشی
چرا کاربرد واقعیت مجازی در فضای وب مورد توجه قرار گرفته است؟
در حوزه طراحی سایت هم می توان از این موضوع استفاده کرد . چون فضای وب یک فضای باز با قابلیت دسترسی بالا از طریق انواع دستگاه هاست ، کاربران آن بیشتر از سایر امکانات و دستگاه ها و فضاهای حوزه تکنولوژی های نوین می باشد . مخاطبان دنیای طراحی وب سایت نیز از پیشرفت های این فضا استقبال می کنند و در عین حال از یکنواختی و عدم پیشرفت آن و مواجهه با محتوا و آیتم های تکراری در وب سایت ها و وب اپلیکیشن ها خسته می شوند . ورود تکنولوژی واقعیت مجازی به دنیای وب و تولید محتوا توسط آن می تواند یک تحول عظیم برای کاربران این تکنولوژی باشد و واقعیت مجازی وب می تواند فضای رقابتی تجارت الکترونیک را بیشتر کند.
نتایج تحقیقات به عمل آمده در این وب سایت منتشر شده است .