از دیگر سخنرانان این کنفرانس میتوان به فیسبوک و دیپمایند (استارتآپ لندنی در زمینه هوش مصنوعی) اشاره کرد که توسط گوگل خریداری شده است.
اشمیت معتفد است که پلتفرمهای خودآموز بر پایه هوش مصنوعی، میتوانند به دانشمندان در تجزیه و تحلیل مجموعههای عظیم داده و فهم ارتباطات میان اتفاقات و تاثیرات آنها کمک کنند.
اشمیت می گوید که هوش مصنوعی به زودی آنچنان اهمیتی پیدا میکند که شرکتها لازم است برای خلق رویکردهای استاندارد در این زمینه با یکدیگر همراهی کنند. و البته با استفاده از ابزارهای مشابه و انتشار پیشرفتهای صورت گرفته در این زمینه به یکدیگر و مجامع علمی کمک کنند.
به گفته وی: «هر پیشرفت منفردی که اتفاق میافتد، دلیل آن انسانهای باهوشی هستند که در اتاقهای دربسته تلاش میکنند و سرانجام آنها نیازمند رویکردهای استانداری هستند. و ما (آلفابت، گوگل یا هر نامی که داشته باشیم) خودمان را عمیقا متعهد میدانیم که فوقالعاده سخت مشغول کار باشیم تا این پلتفرمها را پیش ببریم.»
گوگل یکی از چندین شرکت دره سیلیکون است که زمان و پول زیادی را در زمینه هوش مصنوعی سرمایه گذاری کرده است. اگر این شرکت بتواند محصولاتی چون «جستجوی گوگل» را به کمک الگوریتم های جدید هوش مصنوعی، اندکی باهوشتر سازد، آنگاه درآمد تبلیغات گوگل هم میتواند میلیونها دلار در سال افزایش یابد.
این شرکت که دفتر مرکزی آن در مانتین ویو بنا شده، سال ۲۰۱۴ با پرداخت ۴۰۰ میلیون پوند شرکت هوش مصنوعی DeepMind متعلق به آکسفورد را خریداری کرد. این موضوع باعث شد که یک ارتش کوچک ۱۵۰ نفره از محققان ارشد دیپمایند اکنون مشغول کار بر روی عوامل خودآموزی باشند که میتواند در تمامی محصولات گوگل مورد استفاده قرار گیرند.
مصطفی سلیمان، یکی از موسسان دیپمایند در کنفرانس آموزش ماشینی در لندن با مثال زدن محصولاتی چون گوگل پلاس و سرچ تصاویر موتور جستجوی گوگل، گفت که «ابزارهای آموزش عمیق ما اکنون در محیطهای گوناگونی توسعه یافته و مورد استفاده قرار گرفته اند. به ویژه در اکوسیستم گوگل رشد خوبی داشته اند.»
علاوه بر این شرکتهایی چون فیسبوک، مایکروسافت، اپل و آمازون نیز تلاشهای فراوانی برای پیشرفت این زمینه علمی انجام دادهاند.
مایک شروپفر مدیر ارشد تکنولوژی فیسبوک در همان کنفرانس گفته بود: «قدرت تکنولوژی هوش مصنوعی میتواند مشکلاتی را حل کند که در مقیاس جهانی کل سیاره را درگیر کردهاند.»