1
خواص درمانی انگور:
مصرف بیش از حد انگور:
انگور متعلق به عصر برنز است و کاشت آن به دوران ما قبل تاریخ و شروع کشاورزی بر میگردد. قدمت مصرف انگور در ایران نیز به ۲۰۰۰ سال میرسد. عدهای معتقدند که انگور حتی قبل از پیدایش غلات مورد استفاده بوده است.
خواص درمانی انگور:
انگور طبیعتی گرم ومرطوب دارد؛ خون را صاف وکم خونی را درمان کرده وفشار خون را پایین میآورد.
انگور قلب را تقویت و خون و صفرا را متعادل میکند.
از مسمومیت بدن در مقابل خستگی سوء تغذیه جلوگیری کرده وبرای سینه و ریه مفید است.
این میوه انسداد مجاری طحال، ورم روده، تبهای مزمن وسرد، درد مفاصل ورماتیسم را درمان میکند وبه مزاج لینت میدهد، ادار آورست وایجاد تشنگی میکند.
روشهای مصرف انگور برای درمان بیماری:
اگر چهل روز به جای صبحانه انگور سبز فراوان بخورید وتا ظهر هیچ چیز دیگری نخورید بدن را لاغر میکند، اسید اوریک را کم کرده وموجب دفع سموم بدن میشود.
کودک را به خوردن آب انگور طبیعی عادت دهید و رژیم انگور را در مورد آن اجرا کنید؛ از راشتیسم یا نرمی استخوان بچهها جلوگیری میکند.
برای درمان درد کمر تا زانو یا سیاتیک، در حمام بعد از شستن خود مدتی درون آب گرم بنشینید و بعد از بیرون آمدن از وان، تفالهی انگور را به بدن بمالید ومدتی صبر کنید، بعد آن را بشویید.
برای برطرف شدن چین و چروک صورت، دوبرابر آب انگور را با یک برابر روغن زیتون مخلوط کرده وروی آتش ملایم بجوشانید و پیوسته به هم بزنید تا به مرور آب تمام شود وروغن بماند. آن را هر روز بر پوست بمالید.
قرقره کردن آب انگور در دهان، از خون ریزی لثه جلوگیری میکند.
چهل روز ظهرها انگور را آب بگیرید وبنوشید. هنگام شام نیز مقدار مناسبی انگور را به جای شام بخورید ودر طول رژیم، شب تا صبح روی تختی که قسمت پایین آن ۳۵ سانتیمتر بالاتر از سر باشد بخوابید واستراحت کنید. فرمانتاسیون روده را کم میکند، زخم رودهی اثنی عشر را درمان میکند.
هر روز دولیوان بزرگ آب انگور یک لیوان بین صبحانه وناهار، یک لیوان بین ناهار وشام بنوشید، ورم شصت پا یا نقرس، رماتیسم وهموفیلی یا دیر بند آمدن خونریزیها را درمان میکند.
مصرف بیش از حد انگور:
به خاطر داشته باشید انگور برای گرفتگی کبد ونفخ کلیه مضر است.
آب آن برای معدههای نفخی مضر است وایجاد گاز ونفخ میکند.
اسراف در خوردن انگور به طور مداوم ایجاد سنگ کلیه مینماید.
برگرفته از کتاب اسرار گیاهان دارویی تالیف احمد حاجی شریفی