در واقع این قرارداد فاکسکان به نوعی تقویت کننده و در ادامه کمپین «در هند بسازید» است که توسط نخست وزیر نارندرا مودی آغاز شده و سعی دارد سومین قدرت اقتصادی آسیا را به مرکز اصلی کارخانجات و صنایع قاره تبدیل کند.
گایو میگوید فاکسکان (نام تجاری مجموعه صنعتی هون های پرسیژن) قراراست در این کارخانه محصولات شرکتهایی چون شیائومی، بلکبری و آمازون را میزبانی کرده و نیاز مورد نظر آنها را برآورده سازد. زیرا این غولها هم به دنبال امکانات صنعتی لازم در ایالات غربی هند بودهاند.
البته فاکسکان از هرگونه اظهار نظر در خصوص احتمال ساخت موبایل یا دیگر لوازم الکترونیک در این کارخانه سر باز زد.
هند می تواند به فاکسکان در مقابله به رشد سریع و تورمی دستمزد کارگران چینی کمک کند. از سوی دیگر با نزدیک کردن محل تولید محصولات (به خصوص آیفون) به بازارهای قارهای میتواند رضایت مشتریان غول آسایش را کسب کند.
موسس فاکسکان در دهلی نو گفته بود که این شرکت به دنبال راه اندازی واحدهای تولیدی گوناگون در ایالات مختلف هتند است و به دنبال شرکای تجاری بیشتر در بازار اسمارت فونی است که سریعترین سرعت رشد دنیا را دارد.
وی همچنین در ماه می گفته بود که قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ بیش از۱۰ مرکز جدید در هند تاسیس کند که شامل کارخانه و دیتاسنترها خواهد بود. تجار هندی امیدوارند با ورود فاکسکان و دیگر شرکتهای بین المللی به این کشور، کار و کسب صنایع و قطعه سازان هم رونقی دوباره بگیرد. وزیر ارشد ایالیت مهاراشترا میگوید که کارخانه فاکسکان قرار است برای ۵۰ هزار نفر شغل مهیا کند.
فاکسکان در زمانهای پیک کاری حدود ۱.۳ میلیون نفر کارگر دارد و یکی از بزرگترین کارفرماهای خصوصی دنیا به شمار میرود. البته پس از اتفاقات سالهای ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ که به خودکشی تعدادی از کارکنان ( به خصوص در مجموعه تولیدی شنزن) انجامید، مجبور شده تا حدی شرایط کاری را بهبود دهد که این امر به افزایش هزینههای آن انجامیده است. شاید هند راه فراری برای خلاصی از چنین هزینههایی باشد.