سونی هم از نمایشگاه CES 2014 تلاش خود را برای عرض اندام در این بازار شروع کرد و با معرفی نسخه اولیه SmartEyeglass در تلاش است تا جایگزینی برای گوگلگلس عرضه کند. و البته تمام تلاش خود را به کار گرفته تا محصولی بهتر و کاملتر راهی بازار کند. لذا SmartEyeglass به قطعاتی همچون شتابسنج، ژیروسکوپ، قطبنمای الکترونیک، سنسور نور و دوربین ۳ مگاپیکسلی مجهز شده است. البته سیمی هم به این عینک هوشمند آوریزان است که آن را به باتری بیرونی، سنسور لمسی و میکروفون تجهیز می کند.
سونی از امروز کیت نرمافزاری ویژه توسعهدهندگان این ابزار پوشیدنی را عرضه کرده است تا هنگام فروش سختافزار، یک اکوسیستم آماده در اختیار کاربر قرار گیرد. این عینک هوشمند نیز قرار است از اواسط فروردین ۹۴ راهی بازار شود. علاوه بر شکل استفاده از باتری، دیگر تفاوت SmartEyeglass با گوگلگلس را می توان نمایشگر تکرنگ سبز آن در مقایسه با نمایشگر رنگی گوگلگلس دانست.
عینک هوشمند سونی به راحتی با اسمارتفونهای اندرویدی مختلف سینک میشود تا اطلاعاتی چون نوتیفیکیشنها یا مسیریابی را در اختیار کاربر بگذارد. البته این شرکت ژاپنی همچنان در حال استخدام توسعهدهندگان واقعیت مجازی است تا بتواند کارکردهای بیشتری را به ابزار پوشیدنیاش اضافه کند.
عباس واحدی