تولیدکنندگان مواد غذایی از لاکالکل روی سیبها استفاده میکنند تا واکس طبیعی میوه روی آن بماند. این لاکالکل باعث میشود که سیبها پوشش براقی داشته باشند، پلاسیده نشوند و عمر درازی داشته باشند. اگر با لاکالکلی که روی سیبها استفاده میشود، آشنا نیستید، ادامه مقاله را بخوانید. این لاکاکلل در واقع یک صمغ است که توسط حشرهای به نام حشره لاک (Lac Bug) تولید میشود. طبق یک تحقیق در مورد پوشش سیبها، پوشش سیبهای تجاری یا مبتنی بر لاکالکل یا مبتنی بر لاکالکل درخت کارنوبا است. این مواد با مواد غیرخوراکی مانند واکس اتومبیل و کف زمین ارتباط دارند. واکس کارنوبا از حشره به دست نمیآید؛ بلکه از یک نوع نخل برزیلی حاصل میشود. با این حال این واکس نیز باعث نگرانی است: زیرا بیشتر برای برق انداختن اتومبیلها و کفشها استفاده میشود.
علاوه بر این، سیب در آمریکا به عنوان میوهای طبقهبندی شده که بیشترین مواد شیمیایی را دارد. امسال سیب برای ۵مین سال متوالی در فهرست گروه Enviromental Working Group به عنوان میوهای که بیشترین میزان مواد آفتکش را جذب میکند، در صدر قرار گرفته است. همچنین یک نوع ماده شیمیایی (DPA) که بیشتر در سیبهای غیرارگانیک آمریکا استفاده میشود، از سال ۲۰۱۲ در اروپا ممنوع است؛ زیرا تولیدکنندگان آن نتوانستند اثبات کنند این ماده شیمیایی ضرری برای انسانها ندارد.
در نتیجه مصرف سیبهای محلی و شاید بدقیافه بهتر از مصرف سیبهای براق و درخشان است.
طبق یک تحقیق دیگر، بدن افرادی که از محصولات ارگانیک استفاده میکنند، کمتر مواد آفتکش دارای فسفات دارد. این نوع آفتکشها به عنوان مواد بسیار سمی شناخته میشوند.