لنوو با خرید موتورولا موفق شد رتبه خود را در فروش جهانی اسمارت فون به رده سوم برساند و توانسته رشد فروش ۱۱۸ درصدی سالیانه موتورولا را در همین سال اول رقم زند. کار و کسب موتورولا در سال گذشته میلادی سود ۱.۹ میلیارد دلاری را به همراه داشته است و لنوو معتقد است این بخش طی ۴ تا ۶ فصل مالی آینده قادر به جبران هزینه ها، عقبماندگیها و رسیدن به سوددهی خواهد بود.
این پیشبینی بسیار فراتر از سرنوشت ابدی است که موتورولا پس از خریداری شدن توسط گوگل به آن دچار بوده است. موتورولا طی دو سال گذشته دردسرهای فراوان و سهمگینی را از سر گذرانده است. هزاران نفر از کارکنانش در سطح جهان اخراج شده یا کار خود را رها کردند. وبسایتهایش خاموش شدند و از بازار برخی کشورها بیرون رانده شد.
لنوو هم مدتها است که درگیر بازسازماندهی و بازسازی خود است. آنها اکنون موفق شدهآند موتورولا را دوباره به بازار چین برگردانند و در حال حاضر با سه برند جذاب مشغول تولید اسمارتفون در این کشور هستند. این شرکت علاوه بر عرضه موبایلهای هوشمند با مارک موتورولا و لنوو، در حال سازماندهی برند جدیدی برای تولید اسمارتفونهایی همانند شیائومی است. آنها قصد دارند با تمرکز بر موبایلهای میانرده بسیار با صرفه برای مشتری، در این حوزه هم به کسب درآمد بپردازند.
و همچنین سرانجام دستاوردهای موتورولا به عنوان بخشی از گزارش رسمی فصل مالی سوم ۲۰۱۴ شرکت لنوو منتشر شدند. آماری که خبر از درآمد ۱۴.۱ میلیارد دلاری و رشد سالانه ۳۱ درصدی این برند دارد. همچنین سود ناخالص موتورولا در این بازه زمانی رشد ۵۴ درصدی داشته و به ۲.۱ میلیارد دلار رسیده است. یعنی لنوو تنها در همین فصل بخش زیادی از پول خرج شده برای خرید موتورولا را به جیبش برگردانده. البته همچنان صنعت کامپیوترهای شخصی لنوو بخش اصلی (۶۵ درصدی) درآمدهای این شرکت را تشکیل میدهد و رتبه یک لپتاپ سازی جهان را از آن لنوو کرده است.