اپلیکیشنهای عرضه شده توسط سازندگان برای سیستم عامل آندروید بقدری زیاد شدهاند که برخی مواقع شناخت بسیاری از آنها غیرممکن میشود!
بجز بازیهای عرضه شده، هرروز شاهد عرضه شدن اپلیکیشنهای گوناگونی هستیم که هر یک سعی میکنند با بکارگیری نوآوریهای جدید یا ساده و کاربردیتر کردن رابط کاربری تجربه متفاوتی را در اختیار کاربران قرار دهند. در این مقاله سعی میکنیم ده اپلیکیشن برتر آندروید که در ماه آگوست منتشر شدهاند را به شما معرفی کنیم.
DeskDock:
یکی از برنامههای متفاوت آندروید DeskDock نام دارد که به شما این اجازه را میدهد موس خود را به صفحه تلفن هوشمند خود منتقل کرده و از آن استفاده کنید. درواقع این برنامه تلفنتان را تبدیل به یک صفحه دوم برای مانیتور شما میکند و به شما این اجازه را میدهد تا با استفاده از موس متنی را در کامپیوتر خود کپی کرده و سپس در تلفن همراه خود Paste کنید. اگر شما با پرداخت ۵٫۴۹ دلار ورژن پرو این اپلیکیشن را خریداری کنید میتوانید از کیبوردتان نیز استفاده کنید. این اپلیکیشن با سیستم عاملهای ویندوز، مک و لینوکس همگام سازی شده است و شما میتوانید از آن استفاده کنید.
Fox Sports VR:
این اپلیکیشن به شما این اجازه را میدهد تا بتوانید مسابقات ورزشی مختلف را چه به صورت ضبط شده چه بصورت زنده با استفاده از هدست واقعیت مجازی خود مشاهده کنید. تجربه مشاهده کردن یک مسابقه ورزشی با استفاده از هدستهای واقعی مجازی یکی از خارقالعادهترین آپشنهای این تکنولوژی تازه جا افتاده محسوب میشود. شما میتوانید زاویه دوربین را تغییر داده و از جهات مختلف مسابقه ورزشی خود را مشاهده کنید. اگر دسترسی به هدستهای واقعیت مجازی ندارید میتوانید با متصل کردن تلفن همراه خود به تلویزیون اقدام به مشاهده برنامههای ذکر شده کنید. دانلود و نصب این اپلیکیشن کاملا رایگان است اما برای استفاده از آن میبایست حساب کاربری مخصوص فاکس را خریداری کنید.
Google Allo:
جدیدترین اپلیکیشن پیام رسان گوگل که با نام Allo شناخته میشود در ماع سپتامبر منتشر شد و برخلاف آنچه انتظار میرفت نتوانست انتظارات بسیاری از کاربران را برآورده سازد. اگر بخواهیم بصورت کلی آن را بررسی کنیم با اپلیکیشنی ساده و پرقدرت روبهرو هستیم که به مرور شاهد افروده شدن امکانات بیشتر به آن خواهیم بود. یکی از ویژگیهای مثبت Allo رایگان بودن آن است که به کاربر اجازه میدهد به راحتی آن را دریافت و درصورت عدم رضایت آن را پاک کند.
Google Trips:
اگر شما نیز علاقه زیادی به سفر کردن دارید و به دنبال پیدا کردن اپلیکیشنی هستید که بتوانید برنامه کلی سفر خود را تنظیم کنید، Google Trips برنامه مورد نظر شماست! این اپلیکیشن با ارائه یک لیست کامل از مکانهای توریستی، هتلها، رستورانها و… به شما کمک میکند تا برنامه سفر خود را به دقت تنظیم کنید و آن را در برنامه ثبت کنید. همچنین این اپلیکیشن دارای یک مود آفلاین است تا اگر در موقعیتی بدون اتصال اینترنت قرار گرفتید بتوانید برنامه ثبت شده خود را بررسی کنید.
Muviz:
Muviz یک اپلیکیشن برای شخصی سازی Nav Bar ( قسمت پایینی اسکرین برخی از گوشیها که شامل دکمههای Back، Home و آپشن میشود) است. پس از فعالسازی اپلیکیشن در ستینگ شما میتوانید با پخش یک موزیک شاهد تغییر آن باشید. همچنین میتوانید شکل و رنگ آن را تغییر داده و بنا بر سلیقه خود آنها را انتخاب کنید. این اپلیکیشن دارای دو نسخه رایگان و پرو با قیمت ۱٫۹۹ دلار میباشد.
Navbar Apps:
یکی دیگر از اپلیکیشنهای شخصی ساز Nav Bar که امکانات بیشتری را در اختیار کاربران قرار میدهد Navbar Apps نام دارد. این برنامه دارای انواع مختلف تصاویر و رنگهای ساده است و شما همچنین میتوانید Nav Bar خود را تبدیل به نشان دهنده میزان باقی مانده شارژ باتری خود کنید. درواقع بهترین ویژگی این اپلیکیشن آن است که شما برای استفاده از آن نیازی به روت کردن تلفن همراه خود ندارید، اما برای اجرا شدن میبایست یکی از آخرین ورژنهای آندروید موجود را برروی تلفن خود داشته باشید.
Nick Jr:
همانطور که از این ناشر قدیمی بازیهای کودکانه انتظار میرفت، شاهد انتشار اپلیکیشن کاربردیی هستیم که دارای کلیپهای گوناگون، شوها، بازیها و بسیاری موضوعات دیگر از سرتاسر اینترنت میباشد. اگرچه دانلود و نصب این اپلیکیشن رایگان است اما برای استفاده از محتویات آن میبایست اکانت Nick Jr را خریداری کنید. با وجود باگها و مشکلات کوچکی که در آن روبهرو هستیم میتوان به آینده آن و آپدیتهایی که بعدا عرضه میشوند امیدوار بود.
Paper Planes:
موشکهای کاغذی نام اپلیکیشنی است که با ایده جالب خود توانسته است کاربران زیادی را به خود جلب کند. درواقع شما یک موشک کاغذی ساخته و سپس مهر خود که نشان دهنده کشور و مکان زندگی شما میباشد را برروی آن میزنید، پس از انجام این کار موشک خود را در سطح اینترنت پرتاب میکنید! بقیه یوزرها میتوانند با استفاده از یک تور موشکهای در حال پرواز را گرفته و مهرهای روی آن را نگاه کنند و مهر خود را به آن اضافه کرده و سپس دوباره آن را پرتاب کنند. درواقع این اپلیکیشن کاربرد خاصی قرار نیست داشته باشد، بلکه نکته جالب آن این است که شما میتوانید ببینید موشک دریافت شده توسط چه افرادی در کدام نقاط جهان مهر خورده است و موشکی که خودتان درست کردهاید به کدام نقاط جهان پرواز کرده است.
Swipe Widget For Facebook:
درواقع این اپلیکیشن یکی از ورژنهای جدید Swipe For Facebook است که توانست درکنار برخی اپلیکیشنهای دیگر به یکی از محبوبترین برنامههای مکمل فیسبوک تبدیل شود. با نصب این اپلیکیشن شما میتوانید ویجتهای مختلفی برای ناتیفیکیشنها، پیامها و… برروی صفحه تلفن خود درنظر بگیرید و حتی آن را برحسب سلیقه خود یا تم صفحه تلفن خود شخصیسازی کنید تا هارمونی بهتری با تلفنهوشمند شما داشته باشد.
Taskbar:
یکی از جالبترین اپلیکیشنهای عرضه شده در ماه گذشته Taskbar نام دارد که درواقع شبیهساز تسکبار داخل ویندوز یا سیستم عامل مک برای تلفنهای هوشمند است. شما میتوانید با استفاده از این اپلیکیشن یک تسکبار به پایین صفحه تلفن خود اضافه کرده و سپس به سرعت اقدام به باز کردن اپلیکیشنهای مختلف کنید. شاید این برنامه کاربرد مناسبی برروی تلفنهای هوشمند نداشته باشد اما آن دسته از کاربرانی که از تبلت استفاده میکنند قطعا از استفاده از آن لذت خواهند برد.