شاید شما هم یکی از آن دسته کاربرانی باشید که پس از مدتی از محیط کاربری تلفن هوشمند خود خسته شده و در پی آن هستید تا بتوانید فضایی متفاوت را برای آن ایجاد کنید. بسیاری از سازندگان تلفنهای هوشمند متوجه این نیاز کاربران شدهاند و برای عوض شدن فضای کاربری تمهای پیشفرض مختلفی را درنظر گرفتهاند که کاربر میتواند به راحتی و با انتخاب آنان به خواسته مورد نظر خود برسد. اما درمجموع این تغییرات چندان اساسی نیستند و ممکن است نتوانند شما را راضی کنند. اینجاست که اپلیکیشنهای مختلفی به نام لانچر وارد کار شده و فضای تلفن هوشمند شما را به کلی عوض میکنند! با ما در این مقاله همراه باشید تا پانزده اپلیکیشن لانچر برتر اندرویدی را به شما معرفی کنیم.
Action Launcher
یکی از لانچرهایی که مورد تایید بسیاری از کاربران اندرویدی قرار گرفته است Action Launcher نام دارد. این برنامه محیطی شبیه به اندروید معمولی دارد اما ویژگیهای خاصی را به آن اضافه میکند که میتوان از بین آنها به Quicktheme اشاره کرد که با توجه به بکگراند شما اقدام به تعیین یک تم مشابه میکند، Quickpage که همانند یک هوماسکرین مخفی عمل کرده و به شما اجازه میدهد به اپلیکیشنها و قسمتهای مورد نظرتان به راحتی دسترسی داشته باشید و… اشاره کرد. این برنامه سابقه طولانی در فروشگاه پلیاستور داشته و آپدیتهای متعدد آن باعث شدهاند برروی اکثر تلفنهای هوشمند به راحتی و روانی اجرا شود. شما میتوانید این برنامه را بصورت رایگان از فروشگاه پلیاستور دریافت کرده و برای دسترسی به امکانات ویژه آن مبلغ ۳٫۹۹ دلار را پرداخت کنید.
Apex Launcher
از دیگر لانچرهای قدیمی اندروید میتوان به Apex Lancher اشاره کرد کرد که توانسته است به یکی از برترین برنامههای موجود در این حوضه تبدیل شود. همانند Action Launcher این برنامه نیز با محیطی شبیه به اندروید معمولی و برخی ویژگیهای جدیدتر وارد میشود. از این ویژگیها میتوان به استفاده از انیمیشنهای مختلف، آپشنهای مختلف برای اسکرول کردن در میان اپلیکیشنها و پشتیبانی از پوستههای مختلف برای تغییر شکل آیکونها اشاره کرد. همچنین این برنامه دارای یک موتور جستجو برای پیدا کردن تمهای گوناگون است که میتواند بطور مستقیم تمها را از فروشگاه پلیاستور دانلود کرده و استفاده کند. شما میتوانید این برنامه را بصورت رایگان از پلیاستور دریافت کرده و برای دسترسی به ویژگیهای مخصوص آن ۳٫۹۹ دلار پرداخت کنید.
Arrow Launcher
Arrow نام اپلیکیشن ساخته شده توسط مایکروسافت است که کاربران نسبت به آن نظرات گوناگونی داشتهاند، اما به نظر میرسد این لانچر درمجموع میتواند نیازهای کاربران را برطرف کرده و اتفاقا در این کار موفق نیز هست. درواقه این لانچر با شکل و فرمی متفاوت ظاهر میشود، شما میتوانید صفحات گوناگونی همچون هوماسکرین ساخته و اپلیکیشنها و تنظیمات یا فایلها و اطلاعات گوناگون را در آنها قرار دهید. به این طریق دسترسی شما به قسمتهای مورد نظرتان به سریعترین شکل ممکن انجام میشود. ظاهر و کارایی متفاوت این لانچر یکی از دلایلیست که بسیاری از کاربران نتوانستهاند با آن کنار آمده و از آن استفاده کنند. شما میتوانید Arrow را بصورت کاملا رایگان از پلیاستور دریافت کنید و ویژگیهای جدید آن را تست کنید.
Atom Launcher
یکی از جدیدترین لانچرهای موجود که توانسته موفقیتهای مختلفی کسب کند Atom Launcher نام دارد. این برنامه دارای یک سازنده تمهای گوناگون است که شما میتوانید آنا را به راحتی از فروشگاه پلیاستور دریافت کنید. از دیگر ویژگیهای این برنامه میتوان به قابلیت کنترل بوسیله اشاره، یک هوماسکرین اختصاصی با تنظیمات مخصوص، ویجتهای از پیش طراحی شده، پشتیبانی از پوستههای گوناگون برای آیکونها و… اشاره کرد. یکی دیگر از ویژگیهای این برنامه سبکی و روانی فوقالعاده آن است که باعث میشود کاربران هنگام استفاده از آن به مشکلی برنمیخورند. شما میتوانید Atom Launcher را بصورت رایگان دریافت کرده و برای دریافت نسخه پرو آن ۱٫۹۹ دلار پرداخت کنید.
Evie Launcher
Evie Launcher امسال منتشر شد و با وجود تمامی ویژگیهای مثبت خود نتوانست چندان توجه کاربران را متوجه خود کند. Evie یک لانچر پرقدرت و سبک است که به شما اجازه میدهد قسمت پایینی تلفن هوشمند خود را آنطور که علاقهمندید تنظیم کنید. همچنین پوستههای مختلف برای آیکونها و بسیاری قابلیتهای دیگر برای شخصیسازی محیط از دیگر ویژگیای این برنامه هستند. شما میتوانید این اپلیکیشن را بصورت رایگان از فروشگاه پلیاستور دریافت کرده و برای دسترسی به قابلیتهای نسخه پرو آن ۵٫۹۹ دلار پرداخت کنید.
Google Now Launcher
شاید برای برایتان جالب باشد کمپانی که خود سازنده اندروید است و ورژن خام آن برروی تلفنهای هوشمند این کمپانی نظیر سری نکسوس و پیکسل استفاده میشوند نیز لانچری با نام Google Now Launcher در پلیاستور دارد. این لانچر در حقیقت برای دارندگان تلفنهای هوشمند سایر برندها این امکان را فراهم میکند تا تجربه کار با یک نکسوس را کسب کنند. در واقع این لانچر دارای امکانات بسیار برای شخصیسازی نیست و در رده لانچرهای قدرتمند نیز قرار نمیگیرد، اما کاملا رایگان، سبک، پرسرعت و شکیل است و میتواند فضای هوماسکرین شما را شاید کوچک اما تاثیرگذار تغییر دهد. برای دانلود Google Now Launcher میتوانید به فروشگاه پلیاستور مراجعه کنید.
Hola Launcher
میتوان Hola Launcher را یک انتخاب عالی برای تمام کسانی دانست که به دنبال نصب یک لانچر برروی تلفن هوشمند هستند. این لانچر دارای برخی کنترلهای حرکتی مخصوص از جمله یک روش برای نشان دادن اپلیکیشنهای مورد نیاز با دوبار کلیک بر صفحه، نواری باریک که از گوشه صفحه باز شده و در آن میتوانید اپلیکیشنها یا تنظیمات مورد نظر خود را قرار دهید و… اشاره کرد. شما همچنین میتوانید به راحتی اپلیکیشنها را پنهان کرده یا آنها را پیدا کنید. این لانچر دارای تعداد زیادی پوسته برای تغییر ظاهر آیکونهای تلفن است، اسمارت فولدرها، یک برنامه نشان دهنده وضعیت آب و هوا نیز از دیگر خصویات مثبت این لانچر هستند. شما میتوانید Hola Launcher را بصورت رایگان از فروشگاه پلیاستور دانلود کنید.
Launcher 8
حضور Launcher 8 در این لیست به خاطر تغییر ظاهری بسیاری است که با نصب این لانچر برروی تلفن خود مشاهده خواهید کرد. درواقع محیط این لانچر هیچ شباهتی به اندروید نداشته و به عبارتی شبیهساز ویندوزفون برروی اندروید محسوب میشود. بوسیله این لانچر میتوانید ویجتهای هوماسکرین خود را تبدیل به کاشیهای متحرک ویندوزفون کنید و به این ترتیب کاملا تجربه به دست گرفتن یک تلفن ویندوزفونی را کسب کنید. شما میتوانید Launcher 8 را بصورت رایگان از فروشگاه پلیاستور دریافت کنید.
Lightning Launcher
Lightning Launcher در میان محبوترین لانچرهای اندرویدی نیست، اما امتیاز بسیار بالایی از جانب کاربران دریافت کرده است. دلیل برتری این لانچر نسبت به دیگر برنامهها قابلیت اجرای آن برروی تمامی تلفنهای هوشمند قدیمی و ضعیف است که نشان از ثبات و روانی آن است. همچنین این برنامه بسیار ساده بوده و هدف آن استفاده از برخی قابلیتهای کوچک برای بهبود کارکرد سیستم عامل و کارآمدتر شدن آن است. شما میتوانید به تعداد نامحدود به هوماسکرین خود صفحه اضافه کنید یا آیکونهای مورد نظر خود را هر هرجای صفحه که مد نظرتان است قرار دهید. Lightning Launcher بصورت رایگان از فروشگاه پلیاستور قابل دریافت است و برای دسترسی به ویژگیهای نسخه پرو آن میبایست ۲٫۹۹ دلار پرداخت کنید.
Next Launcher 3D Shell
یکی دیگر از لانچرهای فوقالعاده این لیست Next Launcher نام دارد که توسط تیم سازنده Go Launcher ساخته شده است و از این بابت میتوان مطمئن شد تجربه زیادی پشت ساخت آن قرار داشته است. ویژگی اصلی این لانچر قابلیت سه بعدی آن است که هوماسکرین شما را کاملا سه بعدی کرده و از این نظر جلوه زیبایی را به تلفن هوشمند شما میدهد. در کنار این ویژگی مهم، قابلیت تعویض بین هوماسکرینهای ساخته شده بصورت بسیار ساده، پوستههای متفاوت برای تعویض ظاهر آیکونها، تمهای متنوع، ویجتهای مختلف و… نیز وجود دارند. شما با پرداخت هزینه ۱۶٫۹۹ دلاری میتوانید به قابلیتهای نسخه پرو دسترسی پیدا کرده و در غیر این صورت میتوانید Next Launcher را بصورت رایگان دریافت کنید.
Nova Launcher
از دیگر لانچرهای قدیمی موجود در پلیاستور میتوان Nova Launcher را نام برد. این اپلیکیشن سالهاست توسط کاربران مورد استفاده قرار میگیرد و توانسته نظرات مثبتی را به خود جلب کرده و محبوبیت بالایی کسب کند. این لانچر دارای قابلیتهای گوناگون شخصی سازیست که به شما اجازه میهد فضای تلفن هوشمند خود را به هرشکل که دوست دارید درآورید. این لانچر دارای پوستههای مختلف برای آیکونها، تم و… است. همچنین آپدیتهای مکرر و سریع سازندگان آن باعث میشوند باگهای موجود سریعا شناسایی و سرکوب شوند و پرفورمنس لانچر دچار مشکل نشود. شما میتوانید بوسیله این برنامه تنظیمات و شخصیسازهای مخصوص خود را ذخیره کرده تا درصورت تعویض تلفن همراهتان آنها را سریعا و بدون مشکل دوباره اعمال کنید. Nova Launcher بصورت رایگان و با دارا بودن نسخه پرو ۴ دلاری از فروشگاه پلیاستور قابل دریافت است.
Smart Launcher 3
Smart Launcher 3 طراحی ویژهای دارد. هدف این لانچر این است که تنها در یک هوماسکرین و با ایجاد برخی شورتکاتهای معلق دسترسی شما را به اپلیکیشنهای مد نظرتان بسیار سریعتر کرده و در عین حال باعث میشود سرعت و روانی تلفن هوشمند شما دچار مشکل نشود. شما میتوانید نوتیفیکیشنهای خود را برروی هوماسکرین مشاهده کنید، از تمهای زیاد و متنوع موجود و اپلیکیشنهای خاصی که برای آن منتشر شدهاند استفاده کنید. همچنین پلاگینهای مختلفی نیز وجود دارند که میتوانید آنها را دانلود کنید. شاید Smart Launcher 3 ساده باشد، اما قوی و پرسرعت است و ورژن رایگان و پرو آن با قیمت ۳٫۹۹ دلار در فروشگاه پلیاستور قابل دریافت است.
Solo Launcher
شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که به دنبال کنترل تمام تنظیمات تلفن هوشمند خود هستید، Solo Launcher نیز دقیقا با هدف جذب همین دسته از کاربران ساخته شده است و به همین خاطر تنظیمات و آپشنهای بسیار زیادی را پیش پای شما میگذارد تا به راحتی همه چیز را کنترل کنید. تمهای متنوع، کنترل بوسیله اشاره، ویجت مخصوص آب و هوا و ساعت از ویژگیهای این لانچر هستند که بصورت کاملا رایگان در اختیار کاربران قرار گرفتهاند.
Yahoo Aviate Launcher
Yahoo Aviate تاریخچه بلندی برای خود دارد، ابتدا به عنوان یک پروژه استارتآپ به دست تعدادی سازنده کوچک شروع شد و سالها بعد به وسیله یاهو خریداری و تکمیل شد. هدف لانچر در اختیار گذاشتن اپلیکیشنهای مورد نیازتان بر اساس زمان و محیطهای مختلفی است که شما در آن حضور دارید. بخشی از قابلیتهای این لانچر مشابه Google Now است که میتواند انتخابی خاص برای آن دسته از کاربرانی باشد که نیاز متفاوتی نسبت به دیگران دارند. شما میتوانید Yahoo Aviate را بصورت رایگان از فروشگاه پلیاستور دریافت کنید.
Z Launcher By Nokia
کمپانی نوکیا نیز در این زمینه سهیم بوده و لانچری با نام Z را منتشر کرده است که مینیمال، ساده و بسیار پر سرعت است. این لانچر دارای یک هوماسکرین، یک بخش مخصوص برای اپلیکیشنها و قسمتی برای یادداشت مواردی که به دنبالشان هستید است. گرچه نسخه بتای این لانچر هماکنون در دسترس است اما پرفورمنس و ثبات آن به حدی است که کاربران بدون مشکل از آن استفاده کرده و رضایت کامل دارند. شما میتوانید Z Launcher را بصورت رایگان از فروشگاه پلیاستور دریافت کنید.