۱- جایگاه
سعی کنید در جای ویژه ای که برای عکاس ها در نظر گرفته شده است قرار گیرید در اینصورت می توانید به صحنه ها نزدیکتر باشید. به هرحال ، سعی کنید در جایی قرار بگیرید که زاویه خوبی داشته باشد و پس زمینه شلوغ و درهمی نیز نداشته باشد. برای مثال گوشه ای از سر پیچ که در آن سرعت ماشین ها و موتورها کاهش می یابد ، مکان مناسبی است . همچنین می توانید در حال پیچیدن از آنها عکاسی کنید که مسلما به زیبایی و هیجان موجود در تصاویر شما می افزاید.
۲- تنظیم فوکوس
به قابلیت فوکوس خودکار دوربین تان اجازه ندهید که کیفیت عکس تان را به خطر بیاندازد . تنظیمات فوکوس یکی از نیازهای اساسی برای ثبت عکس هایی حرفه ای است. تصمیم بگیرید که سوژه دقیقا در چه جایی از قاب قرار خواهد گرفت و فوکوس را به آنجا تنظیم کنید. احتمال حرکت دادن دوربین در حین عکاسی وجود دارد پس بهتر است نقطه ای را بعنوان مرجع برای خود برگزینید. کلید شاتر درست قبل از اینکه سوژه نقطه مورد نظر شما را ترک کند فشار دهید. برای حرفه ای شدن در زمان بندی تنها کاری که لازم است انجام دهید ، تمرین زیاد است .
۳- حرکت
اگر در کنار سوژه قرار دارید ، بهتر است که با حرکت سوژه حرکت کنید . با این کار چرخ ها و پس زمینه جلوه ای محو به خود می گیرند که توجه بیننده را به سمت موتور یا ماشین برگردانده و حس حرکت را به وی القا می کند.
۴- سرعت
ثبت حرکات سریع به سرعت بالای شاتر نیاز دارد ،که در صورت عدم استفاده از آن با تصاویری تار روبرو خواهید شد. بهتر است که حالت عکاسی را در مد Shutter Priority قرار دهید و سرعت شاتر را به میزان ۱/۵۰۰ ثانیه تنظیم نمایید. اگر عکس هایتان کم نور به نظر می آیند ، میزان ISO را افزایش دهید.
۵- ملاحظات اضافی
مطلبی که باید در اینجا ذکر کنم این است که آنقدر به تکنیک های عکاسی اهمیت ندهید که خلاقیت خودتان را نادیده بگیرید. با زوایای مختلف دوربین که حس هیجان را القا می کنند بسیار تمرین کنید. اگر لازم شد دوربین تان را کج نگهدارید تا اتومبیل های یا موتورها به صورت افقی در عکس ثبت گردند.