استوری‌های اینستاگرام: نکاتی برای استفاده از ویژگی استوری اینستاگرام (بخش چهارم)

نویسنده:

۰۵:۱۱:۰۶

 مزاحمت‌های دیگران را رفع کنید.

اگر با هربار دیدن استوری فرد خاصی در نوار استوری‌ها عصبی می شوید، می‌توانید آن را mute کنید. به سادگی انگشت خود را بر روی آیکون استوری او در نوار استوری‌ها فشار داده و نگه دارید. پنجره‌ای باز خواهد شد که به شما این امکان را می‌دهد تا استوری‌های این شخص را mute کنید.

Mute کردن، استوری را به کلی محو نخواهدکرد تنها آن را به انتهای نوار استوری‌ها منتقل می‌کند. شما نیاز خواهید داشت تا به طور دستی فرد را از حالت mute خارج کنید تا استوری‌های او به حالت و ترتیب معمول بازگردد. تنها بر روی آیکون استوری وی کلیک کنید و نگاه دارید و گزینه unmute را بزنید.

استوری‌های خود را از دوستانتان مخفی کنید.

 همچنین می‌توانید تعیین‌کنیدکه چه کسانی استوری‌های شما را ببینند و چه کسانی نبینند. بعنوان مثال اگر می خواهید از دیدن استوری شب جمعه عاشقانه‌تان توسط مادرتان جلوگیری کنید به پروفایل خود رفته بر روی علامت خورشید (در IOS) یا سه نقطه (در اندروید) در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید. به تنظیمات استوری رفته و گزینه Hide My Story From را انتخاب کنید. اسم مادر خود را از لیست انتخاب کنید. مادر شما همچنان قادر خواهد بود پروفایل شما را ببیند ولی استوری شما را نه.

شما می‌توانید از ارسال پیام توسط افراد مشخصی خودداری کنید. به پروفایل خود رفته و بر روی گزینه خورشید (در IOS) و یا گزینه سه نقطه (در اندروید) در قسمت بالا سمت راست صفحه کلیک کنید. در تنظیمات استوری، یکی را از میان لیست انتخاب کنید. شما می توانید گزینه ((همگی)) را انتخاب کنید که باعث می شود همه افراد بتوانند کامنت بگذارند. گزینه People You Follow  برای کامنت گذاشتن افرادی که فالو کرده‌اید و گزینه off برای جلوگیری از کامنت گذاشتن همه.

استوری‌های خود را برای همیشه حفظ کنید.

اگر شما به استوری‌های خود وابسته شده‌اید و نمی‌خواهید برای همیشه ناپدید شوند، می‌توانید آنها را بر روی گوشی خود دانلود کنید. استوری خود را باز کرده و بر روی گزینه سه نقطه کلیک کرده و در قسمت پایین سمت راست عکس یا ویدئو، گزینه  Save Photo را بزنید.

همچنین می‌توانید به آسانی استوری‌های خود را بر روی نوار دوربین خود بصورت خودکار ذخیره کنید. به صفحه پروفایل خود رفته و روی منو کلیک کنید، سپس گزینه تنظیمات استوری را در زیر سربرگ اکانت بزنید. در زیر سربرگ دوربین، تنظیمات Always Save Photos and Videos را روشن کنید. زمانی که بر روی استوری هستید، بر روی گزینه چرخ دنده کلیک کرده و گزینه Always Save Photos and Videos را انتخاب کنید. حالا هر زمانی که استوری ایجاد کنید، ویدئو یا عکس به طور خودکار بروی نوار دوربین شما ذخیره خواهد شد. در IOS شما حتی می‌توانید تمامی استوری‌های خود را بصورت یک ویدئو بر روی گوشی ذخیره کنید یا آنها را به صورت پست های معمولی قرار دهید.

اگر شما تصمیم گرفتید که همه عکس‌ها یا ویدئوهای خود را به صورت دائمی ببینند، می‌توانید آنها را در صفحه پروفایل خود اضافه کنید.

به سادگی استوری خود را باز کنید، سه نقطه را انتخاب کرده و گزینه Share as Post را بزنید، سپس فیلتر اضافه کنید، متن و موقعیت مکانی اضافه کنید. زمانی که کار شما تمام شد، گزینه share را بزنید.

عکس یا ویدئو در صفحه پروفایل شما نمایش داده خواهد شد.فقط آگاه باشید، هرکسی که صفحه پروفایل شما را می‌بیند، قادر خواهد بود تا این عکس‌ها و فیلم‌ها را ببیند. اینجا دیگر محافظت خاصی که از استوری‌های خود به عمل می‌آوردید، وجود نخواهد داشت.

ببینید چه کسی استوری‌های شما را چک می کند.

کنجکاوید تا ببینید چه کسی به استوری شما نگاه می‌کند؟ استوری خود را باز کرده و صفحه را به بالا بکشید. در پایین صفحه قادر خواهید بود نام‌های بینندگان را ببینید. در مورد تعداد بینندگان خجالت می‌کشید؟ نگران نباشید. شما فقط قادر به دیدن این اطلاعات هستید.

اگر فردی هست که استوری شما را نگاه می‌کند و شما نمی‌خواهید که او ببیند، تنها بر روی سه نقطه در کنار نام فرد کلیک کرده و گزینه Hide Story From username را بزنید.

لینک های بیشتری را ببینید.

اکانت‌های تایید شده لینک See More را در زیر استوری خود دارند. برای باز کردن لینک، صفحه را به بالا کشیده و از مرورگر خود اینستاگرام استفاده کنید. در حال حاضر این امکان توسط اکانت‌های تایید شده در حال آزمایش است. هنوزسخنی از در دسترس قرار گرفتن این امکان برای همگان زده نشده.

از وقایع تازه به محض قرار گرفتن مطلع شوید.

اینستاگرام از استوری‌ها نیز استفاده می‌کند. به محض اضافه شدن یک امکان جدید، اینستاگرام اطلاعات مربوط به آن را در قالب یک استوری قرار می‌دهد. شما می‌توانید مانند دیدن پست یک دوست، پست اینستاگرام را نیز مشاهده کنید با این تفاوت که در بالای پست کلمه new قرار دارد. این استوری‌ها پس از دیده شدن ناپدید می‌شوند. پس اگر نیاز به دیدن دوباره آنها دارید، صفحه را به چپ بکشید.

تا اینجا، همین بود.

اینستاگرام به طور مداوم ویژگی‌های جدیدی را به استوری اضافه می‌کند. پس باز هم اینجا را چک کنید تا آخرین تغییرات را به شما بگوییم.

برگرفته از
Cnet
لینک کوتاه

دیدگاه