در حاشیه همین مراسم اعلام شد که افراد علاقهمند به فعالیت در حوزه مد میتوانند مجوز قانونی آموزش مدلینگ گرفته و به فعالیت رسمی بپردازند. از موسساتی که در این دوره موفق به دریافت مجوز آموزش مدلهای ایرانی شد موسسه «بهپوشی» بود که از برگزارکنندگان و برگزیدگان جشنواره مد و لباس فجر هم هست. با شریف رضوی مدیر موسسه بهپوشی در این باره گفتوگویی انجام شده که در لابهلای آن، برخی از نقاط ضعف و مشکلات فعالیت در عرصه مد نیز بررسی شده است.
نخستین اجرای رسمی و زنده مد و لباس چطور انجام گرفت؟
برای دریافت مجوز آموزش مدلینگ چه مسیری طی کردید و با چه موانع و مشکلاتی در این زمینه مواجه بودید؟
یکی از روشهای مدسازی استفاده از مدل زنده است که بسیار هم اهمیت دارد. اما نمایشهای زنده در این مورد چندان کارایی نداشته است. برای ترویج مدل زنده با توجه به محدودیتهای موجود چه باید کرد؟
با این کار نوعی «تغییر ماهیت» کار نیز ایجاد شد؟
محدودیتهایی در زمینه اجرای زنده هست؛ این محدودیتها چگونه پشت سر گذاشته شد؟
همکاری وزارت ارشاد در زمینه اعطای این مجوز چطور بود؟ پیشنهاد اولیه این مجوز از طرف بخش خصوصی بود یا بخش دولتی؟
شرایط قانونی در نظر گرفته شده برای افرادی که میخواهند چه در حوزه مدلینگ و چه در حوزه طراحی لباس فعالیت کنند از دید شما چگونه است؟ آیا افرادی که تاکنون فعالیت غیرقانونی داشتهاند میتوانند به فعالیتشان به صورت قانونی ادامه بدهند یا نه؟
ویژگیهای در نظر گرفته شده برای مدلها متاثر از چه عناصری است؟
مد اسلامی هم یکی از اشکال مد است که در کشورهای اسلامی به وجود آمده است. یکی از معضلاتی که در ایران وجود دارد این است که برخی کلمات مصادره شدهاند. مثلاً وقتی میگوییم مد، انگار که تداعیکننده مد غربی است.
طراحی لباس در موسسه بهپوشی با چه کیفیتی انجام میشود؟
هفته نامه تجارت فردا