این گروه به صورت مستقل این روبات را ساختهاند؛ اما طبق گفته آئودی، این شرکت منابع قابلتوجهی را در اختیار این تیم قرار خواهد داد. از جمله این منابع میتوان به استودیوی طراحی کانسپتهای این شرکت در شهر مونیخ اشاره کرد که قرار است سبک این روبات را مجدداً طراحی کند.
این روبات که آئودی لونار کوآترو (Audi Lunar Quattro) نام دارد، از یک پنل خورشیدی برای جمعآوری الکتریسیته برای یک باتری لیتیم-یونی بهره میبرد. یک موتور الکتریکی در هر چرخ این روبات وجود دارد که باعث میشود این روبات از دیفرانسیل تمام چرخ بهره ببرد. حداکثر سرعت این روبات ۳٫۶ کیلومتر در ساعت است.
یک جفت دوربین برجستهنما که در بخش جلوی این روبات نصب شده، تصاویر موردنیاز را طبق قوانین این رقابت ثبت خواهند کرد. علاوه بر این یک دوربین علمی نیز برای بررسی مواد موجود روی سطح ماه مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
در سال ۲۰۱۷ این روبات سفر خود را از طریق یک موشک آغاز خواهد کرد. احتمالاً این سفر حدود ۵ روز طول میکشد و در بخش شمالی نیمکره ماه به اتمام خواهد رسید.
شرکت آئودی و تیم Part-Time Scientists به دور فینال رقابت لونار ایکس پرایز راه یافتهاند. این رقابت با شرکت ۲۵ تیم آغاز شد که در حال حاضر به ۱۵ تیم از کشورهایی مانند برزیل، کانادا، شیلی، مجارستان، ژاپن، اسرائیل، ایتالیا، مالزی و آمریکا کاهش یافته است.