رویه کار هم اینگونه است که اگر متقاضیان کار در اپل بتوانند به خوبی از پس فرآیند مصاحبه اختصاصی بر بیایند، ممکن است پیشنهاد کارآموزی از سوی این شرکت دریافت کنند. و مشخص است که اپل نیاز فراوانی به سکوت این افراد در دوره کارآموزی دارد. اینکه چه دیده، شنیده یا بر روی چه پروژهای در این شرکت کار کرده اند.
خب، جای شگفتی وجود ندارد. شما در حال صحبت درباره اپل هستید، شرکتی که به راههای سختگیرانه رازداری شهره خاص و عام است.
البته شیوههای رازداری به همینجا ختم نمیشوند. این شرکت همواره بخشهای مختلف درونیش را نیز در تاریکی محض نگه میدارد. به گونه ای که کارکنان هر بخش به هیچ وجه از فعالیتهای بخشهای دیگر مطلع نخواهند شد. همچنین برخی ساختمان های اپل با گارد امنیتی سختگیرانه تنها پذیرای گروه اندکی از کارکنان فراوان این شرکت هستند.
نکته جالب اینجا است که میزان حقوق پرداختی اپل به کارآموزانش بسیار بیشتر از پولی است که دیگر کمپانیهای گردن کلفت به کارآموزها میپردازند.
آنگونه که در سایت معرفی مشاغل Glassdoor آمده، برای مثال کارآموزان فیسبوک و لینکداین به صورت متوسط در ماه ۶۲۰۰ دلار دستمزد میگیرند، یعنی حقوق سالیانه آنها حدود ۷۴۴۰۰ دلار است. البته کارآموزان شرکتهای Palantir و VMware حقوق بالاتری دارند و تقریبا به اندازه کارکنان هم رده شان در اپل حقوق میگیرند. و این اعداد و ارقام هنگامی جذاب و شگفتانگیز میشوند که بدانید میانگین حقوق سالیانه آمریکایی ها در سال گذشته تنها ۵۲۸۰۰ دلار بوده است.
پس میبینید در حالی که کار در حیطه تکنولوژی میتواند سخت و طاقت فرسا باشد، از سوی دیگر حتی کارآموزان هم برای کار سختشان دریافتی خوبی خواهند داشت. البته این نکته را هم باید گوشزد کرد که این کارآموزان از میان بهترین فارغ التحصیلان برترین دانشگاههای دنیا انتخاب میشوند که پس از تحصیلات آکادمیک با آرزوی کار در میان غولهای تکنولوژی، سراغ مصاحبههای شغلی این شرکتها میروند.