در ویدئوی زیر این دو پلتفرم با یکدیگر مقایسه شدهاند.
مهمترین تفاوت بارز بین این دو پلتفرم، صفحه خانه (Home) آنها است. صفحه خانه کارپلی کمی آشنا به نظر میرسد؛ زیرا آیکونهای اپلیکیشن روی آن قرار دارند. شما میتوانید بدون نگاه کردن به صفحهنمایش، بر اساس طراحی رنگهای اپلیکیشنها آنها را انتخاب کنید. اندروید اتو در صفحه خانه یک سری کارت از اطلاعات بهروزرسانی شده نمایش میدهد که بسیار جذاب است؛ زیرا همیشه اطلاعات مرتبط مانند وضعیت ترافیک، تغییرات آبوهوایی و غیره ظاهر میشوند. با فشار دادن آیکون هدفون در نوار پایین صفحه در اندروید اتو، به بخش آهنگها میروید.
بخش هدایت مسیر این دو پلتفرم نیز با یکدیگر متفاوت است. شما نمیتوانید از گوگلمپ در کارپلی استفاده کنید. تفاوتهای دیگری نیز وجود دارد. به عنوان مثال، اپلمپ میتواند آدرسها را از طریق ایمیل و پیامهای متنی به دست آورده و آنها را طبقهبندی کند. این در حالی است که گوگلمپ به صورت خودکار تمام مکانهایی که از طریق جستجوی اینترنت به آنها دست یافتهاید، به خاطر میسپارد. همچنین اندروید اتو دارای بخشی به نام Categories در گوگلمپ است که به شما اجازه میدهد به دنبال کافهها، رستورانها، پمپبنزینها و غیره بگردید. اپلمپ چنین کاری انجام نمیدهد؛ اما شما میتوانید از سیری (Siri) سؤال کنید. سیری اطلاعات دقیقی در مورد مکان موردنظر به شما میدهد؛ اما گوگلمپ تنها یک لیست نمایش میدهد. ارسال و دریافت پیام متنی و تماس تلفنی نیز در این دو پلتفرم متفاوت است. در هر دو پلتفرم این بخشها از طریق دفترچه تلفن شما عمل میکنند. در این تست سیری کمی قابلاعتمادتر از گوگلناو (Google Now) بود؛ زیرا حتی تلفظ کلمات دشوار را نیز شناسایی میکرد. سایر بخشهای برقراری تماس تلفنی یا ارسال و دریافت پیامک همانطور که در دستگاه اندروید یا اپل خود انجام میدهید، کار میکنند.
در بخش موسیقی، این دو پلتفرم بیشتر با یکدیگر تفاوت دارند. اندروید اتو یک سری مزایا نسبت به کارپلی برای کاربران اسپاتیفای (Spotify) دارد؛ اسپاتیفای در اندرید اتو به خوبی کار میکند؛ اما به دلایل نامعلومی روی کارپلی باگهای زیادی دارد. اگر حساب کاربری گوگل پلی میوزیک (Google Play Music) داشته باشید، میتوانید از طریق فرمانهای صوتی به هر آهنگی که میخواهید دسترسی پیدا کنید. اگر حساب کاربری ندارید، یک بخش جدید برای پخش آهنگها دارد که رایگان است. در بخش موسیقی کارپلی، قسمت آیتیونز رادیو (iTunes Radio) پیشرفت مهمی داشته و دارای رادیوی بیتز (Beats) است. آنچه گوگلناو انجام میدهد، سیری برای بخش موسیقی کارپلی انجام میدهد. شما میتوانید نام هر آهنگ یا آلبومی را که میخواهید، بگویید تا پخش شود.
در کل انتخاب یک سیستمعامل برای اتومبیل به سلیقه شما بستگی دارد و نمیتوان گفت یکی از این پلتفرمها نسبت به دیگری برتری دارد.