طبق برآوردهای شرکت ولوو، این سرمایهگذاری هنگفت در وسایل نقلیه الکتریکی و هیبریدی معادل ۱۰ درصد از فروش وسایل نقلیه ولوو تا پایان دهه جاری خواهد بود. مدل ۲۰۱۶ اتومبیل ایکسسی ۹۰ ولوو جزو اولین هیبریدیهای پلاگین است و سدان پرچمدار اس ۹۰ مدتی بعد هیبریدی پلاگین خواهد شد. معماری قابل تنظیم محصولات این شرکت (SPA) در نسل جدید سدان اس ۹۰ به کار خواهد رفت و در نهایت باعث ایجاد نسخه هیبریدی پلاگین نیز خواهد شد.
رئیس و مدیرعامل شرکت ولوو اظهار داشت: «ما معتقدیم زمان آن فرا رسیده که اتومبیلهای الکتریکی از حالت فناوری خوب دور شده و رونق بگیرند».
همچنین شرکت ولوو یک معماری ماژولار کامپکت (Compact Modular Architecture) جدید معرفی کرده که در چندین اتومبیل کامپکت به کار گرفته خواهد شد؛ تمام این اتومبیلها با در نظر گرفتن رانشگرهای هیبریدی یا الکتریکی طراحی شدهاند. طبق گفته شرکت ولوو، پلتفرمهای CMA و SPA به طور همزمان توسعه یافتهاند و هر دو قرار است تا حد امکان انعطافپذیر باشند. بدین طریق، شرکت ولوو میتواند اندازههای مختلفی از اتومبیلها و سبکهای مختلف بدنه را طراحی کرده و بسازد و هر بار بنیانهای منحصربهفردی توسعه دهد. با توجه به این که شرکت ولوو همانند شرکتهای بزرگ سرمایه یا منابع دیگر را ندارد، پلتفرمهای قابلتغییر به این شرکت کمک میکنند بدون نیاز به بودجه اضافی، با شرکتهای دیگر به رقابت بپردازد.
هنوز شرکت ولوو اعلام نکرده کدام مدلها از CMA بهره میگیرند؛ اما به احتمال زیاد جانشین هاچبک وی ۴۰ فعلی جزو این مدلها خواهد بود.