سال جاری، پانزدهمین سال فعالیت ریمک را رقم میزند. این شرکت به مناسبت این رویداد، نسخهی ویژهای از نِورا را معرفی کرده است. این خودروساز کرواتی روز سهشنبه اعلام کرد که ۹ خودروی نِورا نسخه ۱۵ سالگرد تولید خواهد کرد که هر کدام به قیمت ۲.۳۵ میلیون یورو (۲.۵۴ میلیون دلار) عرضه میشود. اولین خودرو در جشنواره سرعت گودوود امسال رونمایی خواهد شد و تپه نمادین آن را طی خواهد کرد.
نسخه ۱۵ سالگرد نِورا شامل تمامی امکانات موجود و یک مجموعه چمدان سفارشی متناسب است. هر خودرو در نیمه پایینی دارای فیبر کربن براق نمایان و در نیمه بالایی دارای رنگ مسی با پوشش مات است که برای اولین بار در این خودروی سوپراسپرت دیده میشود. ریمک همچنین از این رنگ برای تزئین چرخها استفاده کرده و نشانهای «۱۵ سالگی» بر روی درها نصب شده است. الگوی شبیه به مدارهای الکترونیکی ریمک در طول خودرو کشیده شده است.
درون خودرو، تم مسی با تجهیزات و تزئینات آنودیزه ادامه مییابد و مشتریان میتوانند داخل کابین و صندلیها را به رنگ مشکی یا سفید انتخاب کنند. ریمک پانزدهمین سالگرد خود را در سراسر کابین نمایش داده و عدد «۱۵» را بر روی پشتیهای مسی و کارتهای درب برجسته کرده است. همچنین شماره تولید خودرو و سالهای «۲۰۰۹-۲۰۲۴» بین صندلیها ذکر شده است.
هیچ اشارهای به ارتقاء پیشرانه نشده، که ما را به این نتیجه میرساند که نسخه ویژه همان ۱۹۱۴ اسب بخار و ۱۷۴۰ پوند-فوت گشتاور نِورای معمولی را دارد. سرعت ۰ تا ۶۰ مایل بر ساعت در ۱.۷۵ ثانیه و حداکثر سرعت ۲۵۸ مایل بر ساعت است.
ریمک و بنیانگذار آن مسیر طولانی را از زمان تاسیس در سال ۲۰۰۹ پیمودهاند. ماته کسب و کار خود را با تبدیل BMW E30 3 Series 1984 به خودروی الکتریکی آغاز کرد. اکنون این شرکت خودروهای سوپراسپرت تمام الکتریکی قدرتمندی تولید میکند. در سال ۲۰۱۱، خودروی کانسپت وان را رونمایی کرد که پنج سال بعد به مشتریان تحویل داد. C_Two در سال ۲۰۱۸ رونمایی شد که نِورای امروزی را پیشنمایش میکرد.
«صادقانه بگویم، وقتی در گاراژ با اولین خودروی خود مشغول به کار بودم، حتی نمیتوانستم رویا ببینم که ۱۵ سال بعد به کجا خواهیم رسید».
ریمک در سال ۲۰۲۱ با بوگاتی ادغام شد و بوگاتی-ریمک را تشکیل داد که خودروی توربیلون را به ما ارائه کرد. همچنین شاهد خواهیم بود که فناوری باتری این شرکت در مدلهای آینده گروه BMW در نیمه دوم دهه استفاده خواهد شد. ریمک اوایل امسال توافق کرد که فناوری باتریهای ولتاژ بالا را برای این خودروساز آلمانی توسعه داده و تولید کند. ماته همچنین در حال توسعه یک تاکسی خودران به نام ورن است که قرار است دو سال بعد در اروپا رونمایی شود.
آینده ریمک پس از نِورا هنوز نامشخص است. ماته درباره تغییر سلیقه خریداران سطح بالا که از خودروهای الکتریکی دوری میکنند، بسیار صحبت کرده است. در حالی که شرکت با ساخت خودروهای الکتریکی آغاز به کار کرد، ماته اوایل امسال فاش کرد که ریمک «منحصراً الکتریکی نیست.» این شرکت دو سال قبل از ادغام با بوگاتی، فناوری موتورهای احتراقی را شروع به توسعه کرد، بنابراین شاید بنزین به پیشبرد ۱۵ سال آینده ریمک کمک کند.