بازسازی و نوسازی ساختمان های قدیمی بسته به شرایط مختلف می تواند فرق داشته باشد، که هر کدام مقوله ای جدا برای خود هستند. بازسازی هر خانه اصول و قوانین خاص خودش را دارد. مثلا برای نوسازی یک خانه نیاز نیست مجوز بازسازی دریافت کنید.
هدف از بازسازی خانه همیشه کاهش هزینه نیست. گاهی اوقات افراد برای نگه داشتن میراث خود اقدام به بازسازی خانه می کنند، تا باعث افزایش عمر ساختمان و قدمت آن شود.
فرق بین بازسازی و نوسازی ساختمان
بازسازی در لغت به معنای مرمت است. برای بازسازی ساختمان، یک گروه حرفه ای و با تجربه شروع به تحلیل و بازسازی خانه می کنند؛ تا بتوانند در بهترین شرایط آن را درست کنند. بازسازی ساختمان شامل کارهای سنگین و هزینه های زیادی است. مانند تعویض سیم های برق، لوله کشی ساختمان، جابه جایی دیوار و غیره اشاره کرد.
اما نوسازی ساختمان به معنای نو کردن آن است. کارهایی صورت می گیرد تا خانه شکل بهتری نسبت به قبل خود بگیرد و به روزتر شود. در نوسازی ساختمان عملیاتی از قبیل کاغذ دیواری، تعمیر سطحی دیوارها و سقف کاذب انجام می شود.
برای درک بهتر، در نوسازی ساختمان اکثریت کارها در محیط داخل خانه انجام می شود، ولی در بازسازی کارها عمقی تر و هزینه ها بیشتر است مانند تعویض نمای ساختمان.
مراحل بازسازی ساختمان
برای بازسازی ساختمان فرقی نمیکند، خانه ویلایی داشته باشید یا آپارتمان هرکدوم دارای مراحلی است که باید مرحله به مرحله طی شود تا مشکلی ایجاد نشود.
انتخاب نوع بازسازی: شما ابتدا باید نوع ساختمان خود را مشخص کنید. بازسازی ساختمان انواع گوناگونی دارد و عوامل های مختلف در هر بازسازی می تواند تاثیرگذار در آن باشد، مانند اندازه متراژ، سبک ساختمان و غیره که هرکدام با هم فرق دارد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با انتخاب نوع بازسازی و انواع آن می توانید سایت بازسازی ساختمان و نوسازی را مطالعه کنید.
.
مشخص کردن پیمانکار درجه یک: از آنجایی که هرکاری باید به متخصص و افراد با تجربه در آن حوزه سپرده شود؛ برای بازسازی ساختمان هم نیاز است، یک فرد با تجربه و حرفه ای آن را مدیریت کند تا مشکلی پیش نیاید. از نظر هر کسی پیمانکار خوب یک ویژگی دارد، از ویژگی پیمانکار خوب می توان به اخلاق خوب، با تجربه بودن، پاسخگو و وقت شناس، پیشرفت به موقع کار و غیره اشاره کرد.
شما می توانید برای تغییر و تحول خانه خود با جست و جو در اینترنت با سایت شرکت های بازسازی ساختمان و نوسازی تماس گرفته تا مشاوران به شما کمک کنند تا بهترین و ماهر ترین پیمانکار بازسازی ساختمان خود را انتخاب کنید. اما بهتر است پیمانکار آشنا باشد یا به پیشنهاد دوستان و اطرافیان انتخاب شود.
مشخص کردن میزان بودجه: یکی از دغدغه های ذهنی افراد برای بازسازی خانه میزان هزینه آن است. برای مشخص شدن بودجه مورد نظر به یک فرد متخصص نیاز است، تا در کار بازسازی ساختمان تجربه داشته باشد و از قیمت ها مطلع باشد، که در اخر پروژه مشکلی ایجاد نشود. این هزینه بسته به نوع خانه شما و کارهای لازم برای بازسازی میتواند فرق کند. بهتر است از ابتدا یک لیست از کارهای خود تهیه کنید، تا برآورد هزینه بازسازی ساختمان بهتر و دقیق تر مشخص شود.
عواملی مانند کیفیت مصالح و مقدار استفاده شده در بازسازی ساختمان، مدت زمان پروژه، حجم کاری، هزینه پیمانکار و کارگر، دستمزد طراح و میزان تغییرات باعث می شود، که یک پروژه هزینه برآورد آن کم یا زیاد شود.
طراحی ساختمان: بعد از مشخص شدن هزینه شما می توانید بر اساس بودجه ای که دارید، خانه خود را با ایده فرد طراح متخصص و با سلیقه خود شروع به طراحی و دیزاین کنید. بهتر است طرح و ایده های خود را روی کاغذ کشیده باشید.
گرفتن مجوزهای لازم: با توجه به متفاوت بودن بازسازی و نوسازی ساختمان، گرفتن مجوز گاهی اوقات نیاز نیست. مجوز در صورتی نیاز است که کارهای شما عمقی یعنی دارای تغییرات زیادی باشد. مانند جابجایی راهپله ها، ، تخریب دیوارها، جابهجایی دیوارهای پارکینگ و تیغه های داخلی.
برنامه ریزی: بعد از گرفتن مجوز های لازم، باید بازسازی ساختمان خود را شروع کنید. بازسازی ساختمان برای اینکه طبق مدل و سیلقه شما پیش رود باید برنامه ریزی هدفمند داشته باشید، که با اصول و قواعدی درست پیش رود تا به مشکل بر نخورید.
تخریب: تخریب یکی از عوامل مهم در بازسازی است، که شما باید طبق اصول و قوانین خاصی پیش ببرید تا برای بقیه ساختمان مشکلی ایجاد نشود. مثلا برای تخریب دیوار آشپزخانه یکسری اطلاعات و تأسیسات نیاز است، تا آسیبی به لوله های آب و سیم برق وارد نشود. تا ادامه کار سریع و بدون مشکل پیش رود.
این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و فوت و فن هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمیپذیرد