برای تماشای این محتوا بایستی یک گوشی هوشمند سازگار با گوگل کاردبورد (Google Cardboard) را داشته باشید که باعث میشود کاربران هدستهای وایو اچتیسی یا اوکولوس نتوانند از این قابلیت بهره ببرند. سایر کاربران میتوانند به راحتی گوشی خود را داخل هدستهای مقوایی گوگل بگذارند و از تماشای محتواهای موجود لذت ببرند.
همچنین شرکت گوگل اعلام کرد گوگل کاردبورد حالا دارای حالت تئاتر است. با این بهروزرسانی شما میتوانید ویدئوی یوتیوب را در یک محیط مجازی تئاتر تماشا کنید.
ویدئوی واقعیت مجازی همچنان یک بازار مناسب است و سازندگان بسیاری محتوای خود را در وبسایتهای دیگر پخش کردهاند؛ اما هیچکدام از آنها مخاطبانی به وسعت مخاطبان یوتیوب ندارد. اگرچه یافتن محتوای واقعیت مجازی موردنظرتان سخت است؛ اما پشتیبانی از واقعیت مجازی در یوتیوب احتمالاً باعث افزایش تولید و دسترسی به محتوای واقعیت مجازی خواهد شد. یوتیوب پلتفرمی برای تعداد بیشماری سازنده ویدئو است که میخواهند نسبت به دیگران متفاوت باشند. شرکت گوگل از طریق پشتیبانی از این فناوری در مراحل اولیهاش، هم به فناوری واقعیت مجازی و هم به سازندگان پیشگام فرصتی میدهد تا بدرخشند.
این فرصت موقعیتی است که واقعیت مجازی به آن نیاز داشت. گسترش در محبوبترین سرویس ویدئویی آنلاین جهان یک پیشرفت مهم برای این فناوری درحالتوسعه محسوب میشود. این موضوع از آن جهت مهم است که قبل از ارائه هدستهای پیشرفتهای مانند وایو اچتیسی و اوکولوس ریفت چنین اتفاقی افتاد.