آنها در مورد صاحبان خود و کسانی که آنها را پوشیدهاند، چه توسط جانبازان بریتانیا، و چه فارغالتحصیلان دانشگاه باشند، صحبت میکنند. گاهی آنها تبدیل به نماد میشوند، مثلا برای طرفداران ریاست جمهوری آمریکا: قرمز برای جمهوری خواهان و آبی برای دموکراتها.
کراواتهای ظریف، سمبلهایی در نقاط مختلف تاریخ هستند و مجموعهای از آنها گام به گام برای بازدیدکنندگان به موزه زوریخ آورده شده است.
Indermuehle به خبرگزاری فرانسه گفت "مفهوم این نمایشگاه برای نشان دادن جنبه و زمینههای مختلف کراوات است و همچنین معانی مختلف کراوات بستگی به دوره و مکان آن دارد." کراواتها انواع گوناگونی دارند و از گذشته تا به حال به عنوان نمادی از موقعیت اجتماعی و سیاسی استفاده میشده است.
کراوات در قرن هفدهم، زمانی که مورد استفاده اشراف فرانسه قرار گرفت، پدید آمده است و در اصل یک روسری ساده بود، که توسط سربازان کرواسی استفاده میشد. نام کراوات اشاره به لغت "Hrvat"، کلمه "کرواتی" برای کشور کرواسی دارد.
در میان گنجینههای نمایش داده شده در موزه زوریخ، کراوات توری بلندی که توسط کریستیان هفتم (Christian VII) پادشاه دانمارک و نروژ که در تاجگذاری خود در سال ۱۷۶۷ پوشیده شده بود، به نمایش گذاشته شده است. از کرواتهای اخیر نیز یک کراوات متعلق به جیمی کارتر رئیس جمهور امریکا در سال ۱۹۷۹ توسط هنرمند آمریکایی جفری والانس (Jeffrey Vallance) ارائه شده است. پروژه "فرهنگ کراوات" والانس، شامل ارسال کراوات به سران دولتی میشد و از آنها میخواست تا به او نیز یک کراوات هدیه کنند. معمولا در کنار کراواتها، نامههایی نیز از کاخ سفید برای والانس وجود داشت.
به غیر از پادشاهان و سیاستمداران، این نمایشگاه همچنین بر اهمیت کراوات در دنیای هنر از جمله هنر اندی وارهول و یا جنبش پانک تاکید دارد.
یاسمن فراهانی فرد