محققان دانشگاه کارولینای جنوبی آمریکا، آزمایشی بر روی ۶۳ نفر که همگی اضافه وزن داشته و سنی در حدود ۴۹ سال داشتند، انجام داده و پنج رژیم غذایی آنها را بررسی کردند. همهی رژیمهای آنها کم چربی و کم قند بوده و محدودیت کالری نداشتند. تقسیم بندی رژیم غذایی آنها شامل گیاهخواری، نیمه گیاهخواری، تخم مرغ و لبنیات، ماهی خواری و همه چیزخواری میشد.
پس از گذشت شش ماه از شروع آزمایش، افرادی که رژیم غذایی گیاهخواری داشتند، با کاهش حدود ۷ درصد از وزن بدنشان مواجه شده و این در حالی بود که افرادی که از سایر رژیمها پیروی میکردند، وزنشان در حدود ۳ تا ۴ درصد کم شده بود.
محققان اشاره کردند که همهی اشخاص با این رژیمهای غذایی، مقدار قابل توجهی کالری از دست دادهاند و همچنین بر این باورند که دلیل این که افراد در گروه غذایی گیاهخواری وزن بیشتری نسبت به سایر گروهها از دست دادهاند این است که غذایشان چربی کمتری داشته و شامل پروتئین و کربوئیدرات گیاهی میباشد. همهی آن گروهها محدودیت استفاده از مواد قندی را داشتند، زیرا بالا رفتن میزان قند خون سبب افزایش میل گرسنگی شده و افراد را به خوردن بیشترغذا تشویق میکند.
بیشتر مردم میتوانند از رژیمی تبعیت کنند که دارای مقادیر بیشتری گیاه بوده و آنها را از خوردن قند و دیگر کربوهیدراتهای تصفیهشدهی دیگر منع میکند. این درحالیست که رعایت این رژیم از رژیمی که خوردن همهی غذاها را محدود میکند، بسیار آسانتر است. شمارش کالری کاری بسیار سخت است و اشخاص عملا در انجام آن ناتوانند. این نوع رژیم حجم زیادی از کار و وقت میطلبد و بسیاری قبل از آنکه مقدار قابل ملاحظهای وزن کم کنند، این رژیم را کنار میگذارند. من شخصا از این حقیقت که مردم با روزهگرفتنهای متناوب بیشتر به هدف کاهش وزن دست مییابند، به وجد میآیم.