یکی از کاربران فیسبوک که شاهد این اتفاق بود، عکسی از این مأمور پلیس در حین صحبت با خودران گوگل ثبت و پخش کرده است.
پس از انتشار این عکس، اداره پلیس راهنمایی و رانندگی مانتین ویو با تأیید این اتفاق، اظهار داشت: «یکی از مأموران ما متوجه شده پشت سر یک اتومبیل که با سرعت پایین حرکت میکند، ترافیک ایجاد شده است». در نتیجه این مأمور تصمیم میگیرد از اتومبیل مذکور بخواهد که بایستد.
در بیانیه این اداره پلیس آمده است: «زمانی که مأمور پلیس به این اتومبیل نزدیک میشود، متوجه میشود که اتومبیل مذکور یکی از خودرانهای گوگل است. مأمور پلیس خودران را متوقف کرده و با اپراتورش صحبت میکند تا ببیند چگونه سرعت حرکت اتومبیل در خیابانهای خاص انتخاب میشود و به اپراتور بگوید که این خودران باعث ایجاد ترافیک شده است».
شرکت گوگل نیز طی یک پست آنلاین اظهار داشت: «پس از ۱٫۲ میلیون مایل رانندگی خودران که معادل ۹۰ سال تجربه رانندگی توسط انسان است، مفتخریم که بگوییم هرگز جریمه نشدهایم». این موضوع نشان میدهد اپراتور گوگل موفق شده مأمور پلیس را متقاعد کند که سرعت پایین در چنین شرایطی منطقی است، حتی اگر باعث عصبانیت رانندگان پشت سرش شده باشد.
شرکت گوگل توضیح داد که به دلایل ایمنی، تصمیم گرفته سرعت خودرانهایش ۲۵ مایل در ساعت باشد.
در پیام گوگل آمده است: «ما میخواهیم دوستانه و در دسترس باشیم، به جای این که در خیابانهای مجاور صداهای وحشتناک ایجاد کنیم. گاهی اوقات مردم نیز همانند این مأمور پلیس دوست دارند اطلاعات بیشتری راجع به پروژه خودرانهای ما داشته باشند و به همین دلیل خودرانها را متوقف میکنند».
شرکت گوگل در حال حاضر فناوری خودران خود را با استفاده از ۲۱ خودران آزمایشی در جادههای اطراف اداره مرکزی خود در مانتین ویو و ۴ خودران در خیابانهای آستین تگزاس تست میکند. همچنین ۲۳ شاسیبلند لکسوس نیز با استفاده از بخشهایی از فناوری گوگل در خیابانها تحت آزمایش قرار دارند.
جالب است بدانید آماری که توسط شرکت گوگل منتشر شده، نشان میدهد که طی ۲ ماه اخیر هیچ یک از وسایل نقلیه این شرکت تصادف نکردهاند و هیچ تصادفی در اثر این خودرانها به وجود نیامده است.